Beauty Moeder & Kind Verzorging

Nagellak op waterbasis van Snails

6 oktober 2015
Snails nagellak op waterbasis-GoodGirlsCompany

Jong geleerd is oud gedaan. Zonder dat ik het ze actief bijbreng, nemen mijn dochters ongemerkt veel van mijn beautyroutines over. Mijn meiden vinden make-up geweldig. Die van mij welteverstaan want van zichzelf hebben ze nog geen uitgebreide collectie. Dus komt het goed uit dat mama lekker veel potjes nagellak heeft. Of naggellak altijd goed is voor de vingertjes van kleine kinderen weet ik niet. Soms vraag ik mij dat toch wel af. Gelukkig is er een nieuw merk nagellak: Snails. Dit is een nagellak op waterbasis.

Meestal mogen mijn meiden op zondag hun nagels lakken. Ik heb een hele verzameling vol kekke kleurtjes. Telkens als ik een mooi kleurtje zie, moet ik het hebben. Daarbij kijk ik vaak niet op de achterkant naar wat er in zit. Eerlijk gezegd ging ik er meestal gewoon van uit dat het geen kwaad kon. Totdat ik werd gewezen op nagellak op waterbasis en de voordelen daarvan.

Nagellak op waterbasis-natuurlijke nagellak-GoodGirlsCompany

Snails is nagellak op waterbasis. Een kindervriendelijke nagellak die je eenvoudig aanbrengt. Agressieve nagellak removers zijn daarmee verleden tijd. Je verwijdert hem namelijk ook net zo makkelijk. Was gewoon je handen en het goedje is van je nagels af. Zo kan je dochtertje lekker experimenteren zonder dat je bang hoeft te zijn dat je het er niet afkrijgt. En mocht ze nog steeds nagels bijten of duimen, dan hoef je ook niet bang te zijn voor eventueel schadelijke stoffen. Als moeder  weet je dat het veilig is.

Nagellak op waterbasis

Snails heeft de schadelijke ingrediënten geschrapt. Daardoor zijn er 3 ingrediënten over gebleven: water, acrylpolymeren en natuurlijke kleurstoffen. Snails nagellak heb je in 18 vrolijke kleurtjes die bovendien ook nog eens heerlijk ruiken. Ideaal te gebruiken voor kinderen, maar ook voor hun moeders. Speciaal voor dames is er namelijk de lijn Safe ’n Beautiful, in diverse tinten en vol sprekende kleuren.

Je vindt de lakjes bij Musjes.com voor kinderen en MevrouwMus voor vrouwen.

 • Reply
  Linda
  7 oktober 2015 at 15:29

  echt goed dat ze hiermee komen, ivy wil altijd lakken maar ik vind die chemische troepjes niks.

  • Reply
   Josan
   8 oktober 2015 at 06:44

   Hoi Linda, dat begrijp ik. Een groot deel er van verdwijnt weer in hun mond. Dit id dan beter

 • Reply
  Fleur
  7 oktober 2015 at 05:02

  Handig en leuk! Ik kan niet wachten tot ik lekker kan gaan tutten met Kate. Misschien zet ik deze nagellakjes wel op haar verlanglijstje voor de decembermaand 😉

  • Reply
   Josan
   7 oktober 2015 at 07:45

   Hahaha, ooit komt er een tijd dat jullie samen rode nagels en victory rolls hebben.

 • Reply
  Tamara
  6 oktober 2015 at 22:54

  wat leuk zeg! Ik kan niet wachten tot ik lekker kan tutten met Lauren!

  • Reply
   Josan
   7 oktober 2015 at 07:46

   Komt vanzelf. Ik zag al staartje 🙂

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]