8 days of Christmas

Kaya Naamsieraad met geboortesteen (gesloten)

7 december 2017
Kaya Naamsieraad met geboortesteen

Draag je kinderen altijd bij je met deze prachtige Naamsieraad met geboortesteen van Kaya Sieraden.

Als je een babynaam moet kiezen, heb je pas door hoeveel mensen je stiekem eigenlijk wel niet mag. Het uitzoeken van een naam is namelijk best wel een ding. Maandenlang houd je hem geheim. Oh wat baal je als iemand anders uit je vrienden of kennissenkring er met jouw naam vandoor gaat… .

Kaya Sieraden-sieraad met geboortesteen-GoodGirlsCompany

De namen van mijn dochters

Ik heb het idee dat het tegenwoordig zelfs meer een ding is dan vroeger. Dan bedoel ik 10 jaar geleden toen mijn oudste dochter geboren werd. Ik wist heel duidelijk wat ik niet wilde: een populaire (mode) naam. Als ik terugkijk denk ik dat dit heel goed gelukt is. En dat zonder vernoemingen. Mijn dochters dragen namen die uniek zijn. Ze zijn de eerste in de familie met deze namen. Allemaal heel bewust gekozen en met een mooie betekenis.

Ze hebben er alle drie vier. Maar ze allemaal gebruiken doe ik eigenlijk alleen als ik boos ben of het echt menens is. Ook haal ik de namen wel eens door elkaar. Spreek ik de een aan met de naam van de ander. Maar over het algemeen houd ik van de namen van mijn dochters.

Kaya Sieraden-sieraden met geboortesteen-GoodGirlsCompany

Naamsieraad met geboortesteen

Sinds kort draag ik een prachtig Naamsieraad met geboortesteen van KAYA sieraden. De ketting is gemaakt van Zilver. Inde 3 hartjes staan de voornamen van mijn dochters gegraveerd en deze zijn voorzien van een geboortesteen. Naast zilver zijn de sieraden ook beschikbaar in andere materialen zoals sterling zilver, goud en rosé goud verguld. Je kan de ketting of armband laten personaliseren met een gravure én een originele Swarovski geboortesteen. Super mooi als uniek kraamcadeau voor elke nieuwe moeder.

De oorsprong van geboortestenen

 Ik dacht altijd dat de herkomst van geboortestenen een beetje zweverig was. Maar het gebruik van geboortestenen in sieraden is gebaseerd op een eeuwenoude traditie. Al in de vijftiende eeuw verwerkten Poolse priesters twaalf stenen in hun hoofdtooien die de kalendermaanden symboliseerden. Bij elke maand hoort een bepaalde steen. In mijn ketting zit een gele topaas, groene smaragd en blauwe topaas. De geboortestenen zijn échte Swarovski kristallen en vormen een prachtige blikvanger.

Met de hand gemaakt

De sieraden worden met de hand gegraveerd door Tanja Rakhou in het atelier van KAYA Sieraden. Omdat ze er net zo uit wilde zien als mama, plunderde de 3-jarige Kaya dagelijks het sieradenkistje van haar moeder. Het inspireerde haar moeder (Tanja Rakhou) om zelf sieraden te gaan ontwerpen voor trotse moeders en hun kinderen, van babyarmbandjes en kinderringen tot kraamcadeaus met naam. In 2012 ging KAYA Sieraden officieel van start.

Steun een goed doel

Je bent niet alleen op de wereld. Vandaar dat KAYA sieraden op geheel eigen wijze probeert de aarde een stukje mooier achter te laten. Per verkocht sieraad doneert het sieradenlabel een bedrag aan stichting Eduki, een kleine organisatie die zich inzet om kinderen in Gambia naar school te laten gaan. Bestellingen vanaf € 30 worden gratis geleverd. Ook fijn: sieraden worden verpakt in een luxe sieradendoosje, klaar voor het kraambezoek! Nu het bijna kerst is moet je zeker even gaan kijken naar de Kerstsieraden.

Naamsieraad met geboortesteen

Win een Kaya Naamsieraad met geboortesteen

In samenwerking met KAYA sieraden mag ik de prachtige Naamsieraad met geboortesteen weggeven. Deze is in verschillende versies verkrijgbaar dus neem een kijkje op de site en laat onder dit blog de link achter met de sieraad van jouw keuze.

Voorwaarden

  • Like GoodGirlsCompany op Facebook.
  • Laat in de reactie hieronder je naam achter (met een geldig e-mailadres) en laat weten voor welk sieraad je gaat.
  • Laat op Facebook onder de actie weten dat je meedoet.

Extra kans maken?

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met 18 december tot 16:00 uur. Op deze avond zal ik alle winnaars in één blog bekend maken. Dus abonneer je op mijn blog om als eerste op de hoogte te zijn. Wanneer ik je een e-mail stuur, verplicht je jezelf om binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren. Doe je dit niet, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Winnaars worden getrokken door middel van random loting dus zielige verhalen hebben geen zin.

Check ook even andere leuke winacties. Cassandra geeft laarsjes van Bunnies weg.

Liefs Josan

♥ Dit blog is een samenwerking.

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’TwitterInstagram, Facebook of YouTube?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]