Bloggen Spelen

Verjaardagswinactie My Little Pony Crystal Empire Kasteel

2 december 2016
giveaway-my-little-pony-crystal-empire-castle-goodgirlscompany

Er is er een jarig hoera, hoera dat kun je wel zien dat ben ik! Om dat te vieren geef ik vandaag het My Little Pony Crystal Empire Kasteel weg. Zo wil ik je bedanken voor je support in het afgelopen jaar. 

my-little-pony-crystal-empire-castle-princess-cadance-baby-flurry-heartgoodgirlscompany

Toen ik in april stopte met mijn betaalde baan wist ik dat ik altijd op mijn blog terug kon vallen. Het was mij al langer een doorn in het oog dat ik op veel samenwerkingen nee moest zeggen. Maar ook dat ik gewoon te weinig tijd had om alles wat ik wilde uit te werken. In de maanden er na dacht ik veel na over welke kant ik op wilde.

Trail & error

Ik heb verschillende dingen geprobeerd zoals vloggen. Dat vind ik leuk, maar het bewerken van filmpjes maakt het intensief. Met 3 kinderen kan ik gewoon niet altijd garanderen die ik wekelijks mijn kanaal ga vullen. Maar ik heb het nog niet opgegeven.

Ook persoonlijker schrijven blijft een ding. Vroeger twijfelde ik er over of mensen daar wel op zitten te wachten. Maar inmiddels weet ik dat jullie het best leuk vinden om te lezen wat ik nu in mijn offline leven uitspook. Toch vind ik het makkelijker om mijn gedachtes dan mijn leven te delen. Hele weekvlogs met wat ik nu weer gedaan heb…. Je levert ook veel aan privacy in als alles online staat. Met 3 opgroeiende kinderen, vind ik dat ik daar beter te voorzichtig in kan zijn dan te makkelijk en achteraf spijt. Het blijft en onderwerp waar het laatste woord nog niet over gezegd is, maar ook heel sterk afhankelijk is van de mening van mijn kinderen.

Wat ik leuk vind aan bloggen

Wat ik het leukste vind aan bloggen, is dat het een proces is. Ik ontwikkel mij in fotografie, tekstschrijven, filmen en vormgeven. Heel creatief dus. Het is geen doel van mij om mijn bezoekers elke maand te laten stijgen. Meestal zet ik in op ‘vasthouden van het aantal bezoekers dat ik nu al heb’ Wat de ene keer realistischer is dan de andere keer. Toen dit artikel viral ging, wist ik dat het de volgende maand lastig zou zijn hetzelfde aantal te halen. Ook omdat het vakantie was. In april van het jaar had ik nog geen 10 duizend bezoekers. Maar afgelopen november zag ik het recordaantal van 30 duizend voorbij trekken. Daar ben ik heel dankbaar voor en tevreden mee. Vooral ook wanneer het artikel dat de meeste lezers trok een heel persoonlijk artikel is en geen winactie. Dank jullie wel.

winactie-my-little-pony-crystal-empire-castle-goodgirlscompany

My Little Pony Crystal Empire Kasteel

Toen ik nog maar een klein meisje was speelde ik al met My Little Pony. Van mijn eigen zakcentjes kocht ik ooit een magazine dat vond ik GE-WEL-DIG. Daarom vind ik het nog leuker om een ander klein meisje blij te maken met het My Little Pony Crystal Empire Kasteel. Get your sparkle on want dit kasteel laat alles schitteren en stralen. Dat komt door het speciale roterende licht de kristallen buitenkant van het kasteel. Als je op het hartvormige knopje drukt, schijnt het licht drie Cutie Marks naar beneden. En verder heeft het veel mooie details zoals een troon (duhuh een prinses zonder troon is onmogelijk) schommels, en twee elegante trappen om sereen naar beneden te schrijden

my-little-pony-crystal-empire-castle-goodgirlscompany

Het My Little Pony Crystal Empire Kasteel bevat een Princess Cadance pony, Baby Flurry Heart pony en 16 leuke accessoires, zoals een jurk, grote troon, spiegel, kam, wieg en juwelen. Baby Flurry Heart heeft zelfs een eigen schommel.

Verdere specificaties:

 • Vanaf 3 jaar oud
 • Exclusief 3 AAA-batterijen van 1,5V

My Little Pony Friendship Celebration App

Nu kun je de magische wereld van My little Pony nog beter beleven. Scan de Cutie Mark van je pony met de My Little Pony Friendship Celebration App. Activeer haar zodat je een virtuele high tea kan houden, spelletjes kan spelen en speciale foto’s unlocken.

my-little-pony-crystal-empire-kasteel-goodgirlscompany

Win het My Little Pony Crystal Empire Kasteel

In samenwerking met Hasbro mag ik een My Little Pony Crystal Empire Kasteel  weggegeven ter waarde van € 51,95. Een super leuke prijs voor de Feestdagen.

Voorwaarden

 • Like GoodGirlsCompany op Facebook.
 • Laat in de reactie hieronder je naam achter (met een geldig e-mailadres) en felicitatie mij
 • Laat op Facebook onder de actie weten dat je meedoet.

Mag altijd, maar niet verplicht: volg mij op Instagram (Ik wil dit jaar 1000 volgers halen. Nog 75 te gaan. Wat heb jij daar aan? Nou, hoe meer volgers ik heb, hoe makkelijker het voor mij is om vaker dit soort leuke acties te organiseren. En dat vind je vast niet erg.

Extra kans maken?

 • Deel deze actie op Facebook, Twitter of Instagram met de hashtag #GoodGirlsCompany

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met vrijdag 9 december. De winnaar krijgt zaterdag 10 december via e-mail persoonlijk bericht van mij. Je verplicht jezelf om binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren. Doe je dit niet, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. En zielige reacties worden gedelete.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog is een samenwerking en bevat een opgestuurd product.

 • Reply
  Laura van Hout
  9 december 2016 at 16:21

  Hieperdepiep HOERAAAAAA hieperdepiep HOERAAAAAA hieperdepiep HOERAAAAAA!!!

  EI EI EI en we zijn zo blij, want Josan ja die is jarig en het My little pony Crystal Empire Kasteel is hopelijk voor mij, EI EI!!(;

  GEFELICITEERD!!!!

 • Reply
  Nadia Alhosni
  8 december 2016 at 23:31

  Gefeliciteerd met je verjaardag! 😘
  Ik wens je veel geluk, liefde en gezondheid!

 • Reply
  Marieke
  6 december 2016 at 20:49

  Onder het mom van beter laat dan nooit…. Gefeliciteerd!!!! Superleuke prijs voor mijn superleuke dochters. Hier word ik helemaal blij van. Onderzoek geeft aan dat het goed is als ouders met hun kinderen meespelen. Met deze prijs doe ik dat graag. Laat het kind maar weer in me naar boven komen!

 • Reply
  michael noo
  6 december 2016 at 19:07

  Gefeliciteerd!!!!! Hoop dat ik nog op tijd ben met deze actie want heb zacht gezegd hier een my little pony verslaafde in huis

 • Reply
  melissa
  6 december 2016 at 09:43

  HIEP HIEP HOERA! Alsnog van harte gefeliciteerd. Goed gevierd (en gisteren natuurlijk ook nog Sinterklaas: dat zal een druk weekendje geweest zijn!). Wat geef je een supertoffe prijs weg. Onze dochter van 5 is helemaal weg van My Little Pony. Ze heeft een paar paardjes, maar nog niets wat er verder bijhoort/waar ze met de paardjes kan spelen. Dus ik doe graag voor haar mee. Krijgt ze mss toch een pakje voor onder de boom. liefs melissa

 • Reply
  Oma Will
  6 december 2016 at 00:00

  Het is al weer 3 dagen geleden, maar ik wil je nog graag even feliciteren met je verjaardag.
  Ook wil ik voor mijn kleindochter meedoen met deze fantastische winactie.
  Misschien mag ik haar verrassen.
  Ik volg je op Bloglovin en hoop mee te mogen doen.

 • Reply
  Denise
  5 december 2016 at 00:57

  Hieperdepiep hoera!! Van harte gefeliciteerd nog! Ik doe heel graag mee voor mn kleine meisje Noa. Ze wordt in januari 4 jaar en is helemaal bezeten van my little pony! Ze vind ze geweldig!! En mama stiekem ook nog wel hoor! 😉
  Hier zou ze echt uren mee kunnen spelen!

 • Reply
  Penelope
  4 december 2016 at 22:25

  Happy birthday to you!! Alsnog van harte gefeliciteerd! Zat heerlijk je blogs te lezen en zag deze geweldige prijs voorbij komen! Ik heb ook zo’n lieve en slimme meid thuis van net 5 jaar en ze is gek op My Little Pony. Doe daarom heel graag mee!

 • Reply
  Manon van Leijenhorst
  4 december 2016 at 18:16

  Alsnog van harte! Je lijkt de Sint wel.
  Hoop een kansje te maken voor mijn 4 jarige dame. Paardjes zijn helemaal haar ding, maar ik draaide nog om de my little pony heen…ben nu wel overstag.

 • Reply
  Sabine Flothuis
  3 december 2016 at 22:29

  Alsnog van harte met je verjaardag!!! Enne wat een leuke traktatie ^_^ Zou heel graag een kansje willen maken voor mijn dochter Mara.

  Ik volg op Instagram, Twitter en Facebook en zal nog even delen waar mogelijk. Het moet lukken hoor met die mooie mijlpalen!!

 • Reply
  Claudia Diependaal
  3 december 2016 at 20:58

  Hartelijk gefeliciteerd alsnog. Wat leuk dat je trakteert als je jarig bent. En wat n gaaf kado trakteer je dan zeg. Ik doe graag mee.

 • Reply
  elisabeth maria martina
  3 december 2016 at 19:46

  mijn kleindochter gaat compleet uit haar plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

 • Reply
  Sabine Kohino
  3 december 2016 at 10:43

  Alsnog Van Harte Josan!!
  Ik hoop dat je dochters je flink verwend hebben gister met lieve knutsels!
  Mijn kleine glitterprinsesje van 3 zou dit prachtige kasteel geweldig vinden!

 • Reply
  Daan moerland
  3 december 2016 at 08:17

  Lang zal ze leven 🎉lang zal ze leven🎉 lang zal ze leven in de gloriaaaa🎀in de gloriaaaa 🎀in de gloriaaaaaaaa🎀 Hieperdepiep HOERAAAAA🎈Hieperdepiep HOERAAAAA🎈🎁
  Gefeliciteerd 🎂
  Ik hoop dat je zelf ook een beetje verwend bent want wat geef je toch een leuke prijs weg, ik doe heel graag mee voor mn meisje die zelf ook bijna jarig is! Zou het mooiste kado ooit zijn voor haar😁

1 2

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!