Bloggen Spelen

Verjaardagswinactie My Little Pony Crystal Empire Kasteel

2 december 2016
giveaway-my-little-pony-crystal-empire-castle-goodgirlscompany

Er is er een jarig hoera, hoera dat kun je wel zien dat ben ik! Om dat te vieren geef ik vandaag het My Little Pony Crystal Empire Kasteel weg. Zo wil ik je bedanken voor je support in het afgelopen jaar. 

my-little-pony-crystal-empire-castle-princess-cadance-baby-flurry-heartgoodgirlscompany

Toen ik in april stopte met mijn betaalde baan wist ik dat ik altijd op mijn blog terug kon vallen. Het was mij al langer een doorn in het oog dat ik op veel samenwerkingen nee moest zeggen. Maar ook dat ik gewoon te weinig tijd had om alles wat ik wilde uit te werken. In de maanden er na dacht ik veel na over welke kant ik op wilde.

Trail & error

Ik heb verschillende dingen geprobeerd zoals vloggen. Dat vind ik leuk, maar het bewerken van filmpjes maakt het intensief. Met 3 kinderen kan ik gewoon niet altijd garanderen die ik wekelijks mijn kanaal ga vullen. Maar ik heb het nog niet opgegeven.

Ook persoonlijker schrijven blijft een ding. Vroeger twijfelde ik er over of mensen daar wel op zitten te wachten. Maar inmiddels weet ik dat jullie het best leuk vinden om te lezen wat ik nu in mijn offline leven uitspook. Toch vind ik het makkelijker om mijn gedachtes dan mijn leven te delen. Hele weekvlogs met wat ik nu weer gedaan heb…. Je levert ook veel aan privacy in als alles online staat. Met 3 opgroeiende kinderen, vind ik dat ik daar beter te voorzichtig in kan zijn dan te makkelijk en achteraf spijt. Het blijft en onderwerp waar het laatste woord nog niet over gezegd is, maar ook heel sterk afhankelijk is van de mening van mijn kinderen.

Wat ik leuk vind aan bloggen

Wat ik het leukste vind aan bloggen, is dat het een proces is. Ik ontwikkel mij in fotografie, tekstschrijven, filmen en vormgeven. Heel creatief dus. Het is geen doel van mij om mijn bezoekers elke maand te laten stijgen. Meestal zet ik in op ‘vasthouden van het aantal bezoekers dat ik nu al heb’ Wat de ene keer realistischer is dan de andere keer. Toen dit artikel viral ging, wist ik dat het de volgende maand lastig zou zijn hetzelfde aantal te halen. Ook omdat het vakantie was. In april van het jaar had ik nog geen 10 duizend bezoekers. Maar afgelopen november zag ik het recordaantal van 30 duizend voorbij trekken. Daar ben ik heel dankbaar voor en tevreden mee. Vooral ook wanneer het artikel dat de meeste lezers trok een heel persoonlijk artikel is en geen winactie. Dank jullie wel.

winactie-my-little-pony-crystal-empire-castle-goodgirlscompany

My Little Pony Crystal Empire Kasteel

Toen ik nog maar een klein meisje was speelde ik al met My Little Pony. Van mijn eigen zakcentjes kocht ik ooit een magazine dat vond ik GE-WEL-DIG. Daarom vind ik het nog leuker om een ander klein meisje blij te maken met het My Little Pony Crystal Empire Kasteel. Get your sparkle on want dit kasteel laat alles schitteren en stralen. Dat komt door het speciale roterende licht de kristallen buitenkant van het kasteel. Als je op het hartvormige knopje drukt, schijnt het licht drie Cutie Marks naar beneden. En verder heeft het veel mooie details zoals een troon (duhuh een prinses zonder troon is onmogelijk) schommels, en twee elegante trappen om sereen naar beneden te schrijden

my-little-pony-crystal-empire-castle-goodgirlscompany

Het My Little Pony Crystal Empire Kasteel bevat een Princess Cadance pony, Baby Flurry Heart pony en 16 leuke accessoires, zoals een jurk, grote troon, spiegel, kam, wieg en juwelen. Baby Flurry Heart heeft zelfs een eigen schommel.

Verdere specificaties:

 • Vanaf 3 jaar oud
 • Exclusief 3 AAA-batterijen van 1,5V

My Little Pony Friendship Celebration App

Nu kun je de magische wereld van My little Pony nog beter beleven. Scan de Cutie Mark van je pony met de My Little Pony Friendship Celebration App. Activeer haar zodat je een virtuele high tea kan houden, spelletjes kan spelen en speciale foto’s unlocken.

my-little-pony-crystal-empire-kasteel-goodgirlscompany

Win het My Little Pony Crystal Empire Kasteel

In samenwerking met Hasbro mag ik een My Little Pony Crystal Empire Kasteel  weggegeven ter waarde van € 51,95. Een super leuke prijs voor de Feestdagen.

Voorwaarden

 • Like GoodGirlsCompany op Facebook.
 • Laat in de reactie hieronder je naam achter (met een geldig e-mailadres) en felicitatie mij
 • Laat op Facebook onder de actie weten dat je meedoet.

Mag altijd, maar niet verplicht: volg mij op Instagram (Ik wil dit jaar 1000 volgers halen. Nog 75 te gaan. Wat heb jij daar aan? Nou, hoe meer volgers ik heb, hoe makkelijker het voor mij is om vaker dit soort leuke acties te organiseren. En dat vind je vast niet erg.

Extra kans maken?

 • Deel deze actie op Facebook, Twitter of Instagram met de hashtag #GoodGirlsCompany

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met vrijdag 9 december. De winnaar krijgt zaterdag 10 december via e-mail persoonlijk bericht van mij. Je verplicht jezelf om binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren. Doe je dit niet, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. En zielige reacties worden gedelete.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog is een samenwerking en bevat een opgestuurd product.

 • Reply
  Laura van Hout
  9 december 2016 at 16:21

  Hieperdepiep HOERAAAAAA hieperdepiep HOERAAAAAA hieperdepiep HOERAAAAAA!!!

  EI EI EI en we zijn zo blij, want Josan ja die is jarig en het My little pony Crystal Empire Kasteel is hopelijk voor mij, EI EI!!(;

  GEFELICITEERD!!!!

 • Reply
  Nadia Alhosni
  8 december 2016 at 23:31

  Gefeliciteerd met je verjaardag! ?
  Ik wens je veel geluk, liefde en gezondheid!

 • Reply
  Marieke
  6 december 2016 at 20:49

  Onder het mom van beter laat dan nooit…. Gefeliciteerd!!!! Superleuke prijs voor mijn superleuke dochters. Hier word ik helemaal blij van. Onderzoek geeft aan dat het goed is als ouders met hun kinderen meespelen. Met deze prijs doe ik dat graag. Laat het kind maar weer in me naar boven komen!

 • Reply
  michael noo
  6 december 2016 at 19:07

  Gefeliciteerd!!!!! Hoop dat ik nog op tijd ben met deze actie want heb zacht gezegd hier een my little pony verslaafde in huis

 • Reply
  melissa
  6 december 2016 at 09:43

  HIEP HIEP HOERA! Alsnog van harte gefeliciteerd. Goed gevierd (en gisteren natuurlijk ook nog Sinterklaas: dat zal een druk weekendje geweest zijn!). Wat geef je een supertoffe prijs weg. Onze dochter van 5 is helemaal weg van My Little Pony. Ze heeft een paar paardjes, maar nog niets wat er verder bijhoort/waar ze met de paardjes kan spelen. Dus ik doe graag voor haar mee. Krijgt ze mss toch een pakje voor onder de boom. liefs melissa

 • Reply
  Oma Will
  6 december 2016 at 00:00

  Het is al weer 3 dagen geleden, maar ik wil je nog graag even feliciteren met je verjaardag.
  Ook wil ik voor mijn kleindochter meedoen met deze fantastische winactie.
  Misschien mag ik haar verrassen.
  Ik volg je op Bloglovin en hoop mee te mogen doen.

 • Reply
  Denise
  5 december 2016 at 00:57

  Hieperdepiep hoera!! Van harte gefeliciteerd nog! Ik doe heel graag mee voor mn kleine meisje Noa. Ze wordt in januari 4 jaar en is helemaal bezeten van my little pony! Ze vind ze geweldig!! En mama stiekem ook nog wel hoor! 😉
  Hier zou ze echt uren mee kunnen spelen!

 • Reply
  Penelope
  4 december 2016 at 22:25

  Happy birthday to you!! Alsnog van harte gefeliciteerd! Zat heerlijk je blogs te lezen en zag deze geweldige prijs voorbij komen! Ik heb ook zo’n lieve en slimme meid thuis van net 5 jaar en ze is gek op My Little Pony. Doe daarom heel graag mee!

 • Reply
  Manon van Leijenhorst
  4 december 2016 at 18:16

  Alsnog van harte! Je lijkt de Sint wel.
  Hoop een kansje te maken voor mijn 4 jarige dame. Paardjes zijn helemaal haar ding, maar ik draaide nog om de my little pony heen…ben nu wel overstag.

 • Reply
  Sabine Flothuis
  3 december 2016 at 22:29

  Alsnog van harte met je verjaardag!!! Enne wat een leuke traktatie ^_^ Zou heel graag een kansje willen maken voor mijn dochter Mara.

  Ik volg op Instagram, Twitter en Facebook en zal nog even delen waar mogelijk. Het moet lukken hoor met die mooie mijlpalen!!

 • Reply
  Claudia Diependaal
  3 december 2016 at 20:58

  Hartelijk gefeliciteerd alsnog. Wat leuk dat je trakteert als je jarig bent. En wat n gaaf kado trakteer je dan zeg. Ik doe graag mee.

 • Reply
  elisabeth maria martina
  3 december 2016 at 19:46

  mijn kleindochter gaat compleet uit haar plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

 • Reply
  Sabine Kohino
  3 december 2016 at 10:43

  Alsnog Van Harte Josan!!
  Ik hoop dat je dochters je flink verwend hebben gister met lieve knutsels!
  Mijn kleine glitterprinsesje van 3 zou dit prachtige kasteel geweldig vinden!

 • Reply
  Daan moerland
  3 december 2016 at 08:17

  Lang zal ze leven ?lang zal ze leven? lang zal ze leven in de gloriaaaa?in de gloriaaaa ?in de gloriaaaaaaaa? Hieperdepiep HOERAAAAA?Hieperdepiep HOERAAAAA??
  Gefeliciteerd ?
  Ik hoop dat je zelf ook een beetje verwend bent want wat geef je toch een leuke prijs weg, ik doe heel graag mee voor mn meisje die zelf ook bijna jarig is! Zou het mooiste kado ooit zijn voor haar?

 • Reply
  Marlies
  3 december 2016 at 05:53

  *neuriet Happy Birthday to You*

  Van harte gefeliciteerd. Maar er een mooie dag van met je gezin!

 • Reply
  Brenda verhorevoort
  2 december 2016 at 23:57

  Lang zal ze leven lang zal ze.leven…….lang zal ze leven in de gloriaaaaaaaaaaaa

  HieperdePIEPPPPP hoeraaaaaaa!!

  Van hare gefilciteerd!!! Ow jaaaaa ik ben stiekem wel een beetje jaloers op jou leuke blogs 😀 *zucht* kon ik ook maar zo leuk….grappig en inspirerend schrijven!

  Helaas….ik moet nog hard oefenen 😉

  Dan maar snel meedoen aan deze te gekke win actie 😀
  Mijn 2 meisjes zijn echt HE-LE-MAAL wild van my little pony….
  Ze hadden geluk dat mama haar leuke geurende pony’s van vroeger netjes bewaard heeft…..
  Zelf nog wat nieuwigheidjes erbij gekocht….het kasteel hebben we nog.niet…..
  Maar wat zouden mijn tuttebellies hier onwijs blij mee.zijn zeg……
  Zo kunnen hun fantasiën nog meer een eigen leven gaan leiden 😉

 • Reply
  Tessy
  2 december 2016 at 21:26

  Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag!!
  En wat een super leuk cadeau geef je weg.

 • Reply
  Claire Elisabeth
  2 december 2016 at 20:49

  HIEP HIEP HIEP HOERAAAA 🙂
  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!!
  En wat dacht jij? Wie jarig is trakteert? En hoe 🙂
  My Little Pony, mijn favoriete speelgoed van vroeger, vrolijk gekleurde paardjes met mooie gekleurde borsteltjes en speldjes in de manen en staart.
  En mijn eigen dochtertjes zijn er ook helemaal dol op!! Ze hebben nu een paar paardjes en nog een paar van mij van vroeger waar ze heel graag mee spelen, kei leuk!!
  Zo’n prachtig kasteel heb ik nooit gehad, maar wow wat zullen mijn meiden zich hier uren mee kunnen vermaken!!!
  En ik speel natuurlijk graag weer mee!!! #bringsbackmemories 😉

 • Reply
  Linda Raaijmakers
  2 december 2016 at 20:06

  Hartelijk gefeliciteerd 😀 ik doe mee voor Eva 😀 ik heb weer alles gedaan 🙂

 • Reply
  Kim
  2 december 2016 at 19:21

  Gefeliciteerd zeg! Natuurlijk doe ik mee voor onze super pony fan hier in huis. Met sint krijgt ze de booktique! Het kasteel zal ze geweldig vinden!

 • Reply
  Marian
  2 december 2016 at 19:12

  Allereerst van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Wat tof dat je ook iets weggeeft, net Sinterklaas! Dit zou een mooi kerstcadeau zijn voor een heel lief meisje dat ik goed ken. Ik had vroeger ook my little pony’s, dus ik speel zeker mee 😉

 • Reply
  Mirjam Hellingman
  2 december 2016 at 19:12

  Beste Josan, Allereerst van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop datje een hele leuke dag hebt samen met je drie meiden. Je lijkt wel alvast sinterklaas, want die geeft ook altijd zelf cadeautjes weg op zijn verjaardag. Wat een leuk idee. Ik heb hier twee My Little pony liefhebbers in huis, die helemaal dol zouden worden van dit fantastische My Little Pony Crystal Empire Kasteel! Ik doe dus heel graag mee!

 • Reply
  Kelly Aarts
  2 december 2016 at 19:09

  Gefeliciteerd! Ik ben altijd wel nieuwsgierig naar je blogjes als ik ze langs zie komen op FB, dus klik vaak even door naar je site. Ben vaak een stille lezer, maar geniet er zeker van en herken het ook als meisjesmama.

  Ik doe graag mee voor mijn 2 meiden, van bijna 3 en 5. Je kan meisjes toch niet gelukkiger maken dan met zo’n mooi kasteel?

 • Reply
  Marcia Kan
  2 december 2016 at 15:53

  Gefeliciteerd! Wat leuk dat u ter ere hiervan dit fantastische cadeau weggeeft! Ik waag graag een kansje voor onze jongste dochter. Dol op haar My Little Pony’s, met dit kasteel zouden ze een mooi ‘thuis’ krijgen! 😉

 • Reply
  Joke Vermanen
  2 december 2016 at 15:19

  Van harte gefeliciteerd! Ik weet nog steeds niet hoe ik op jouw blog gekomen ben, maar ik ben inmiddels een trouwe volger. Dus super leuk dat je je verjaardag met ons viert.
  Het kasteel is Supergaaf! Mijn dochter heeft mijn pony’s ook gewoon tussen die van haar staan en speelt er nog mee. Dus dit kasteel zal zeker een hit zijn áls we winnen.

 • Reply
  Jolein koolske
  2 december 2016 at 15:17

  Er is er 1 jarig hoera hoera, dat kun je wel zien dat ben je !!! Fijne dag !! Naast deze felicitatie waag ik ook dolgraag een kansje voor dit gave me little pony kasteel voor mijn dochters want die zouden dit zo gaaf vinden !

 • Reply
  Liesbeth
  2 december 2016 at 14:42

  Van harte gefeliciteerd! Wat een gaaf cadeau geef je weg! Ik doe graag mee voor mijn lieve nichtje! Zou ze geweldig vinden!

 • Reply
  Jessica Mosterd
  2 december 2016 at 14:16

  Gefeliciteerd . lees het met veel plezier en sluit erg aan wat we hier thuis allemaal meemaken doe graag mee voor lindsey

 • Reply
  Renske van Raam
  2 december 2016 at 13:41

  Wauw daar zou mijn meisje zo ontzettend blij mee zijn dus ik doe zeker mee voor Luna ❤

 • Reply
  Marian Zw.
  2 december 2016 at 13:05

  Ik loot heel graag mee voor zo’n droomprijs. Ik droomde als klein meisje ook al van zulke mooie spullen, maar uiteindelijk kreeg ik maar een little pony, en die is toch vertroeteld! Super dat je bezoekersaantallen zo groeien! Gefeliciteerd met je verjaardag, en vooral doorgaan!

 • Reply
  Marguerita
  2 december 2016 at 12:30

  Ik doe niet mee met de winactie (wij hebben hem al), maar wil je wel van harte feliciteren met je verjaardag! Is een leuke week om jarig te zijn he 😉 Gaaf hoor 30k bezoekers in een maand, wow! Wat ben je hard gegroeid, super

 • Reply
  Roshanie Dianda
  2 december 2016 at 11:46

  Hieperdepiep hoera!! Maak er maar een feestje van zoals Pinky Pie zou doen, haha :P, mijn dochter is dol op my little pony en 11 januari wordt ze 6, dus dit zou een fantastisch cadeau voor haar zijn. Op naar nog meer volgers/lezers! Ik lees je blogs met plezier!!

 • Reply
  Patricia Bouthisma
  2 december 2016 at 11:39

  Van harte gefeliciteerd! Een fijne dag toegewenst, samen met je little ladies.
  Graag maak ik kans op dit prachtige kado

 • Reply
  marjo van leeuwen
  2 december 2016 at 11:31

  wauw jullie hebben veel verjaardagen dicht bij elkaar, van harte gefeliciteerd met je verjaardag, een hele fijne dag met alle mensen die je lief zijn! ik doe heel graag mee voor mijn meiden!

 • Reply
  Kelly
  2 december 2016 at 11:25

  Hieperdepieppp HOERAAA! Gefeliciteerd met je verjaardag Josan, may your day be filled with joy and love <3. Ik doe heeeel graag mee met deze winactie, zou na de dure maanden een mooi cadeau zijn voor onze grote MLP lover die 5 januari 3 jaar wordt. Fingers crossed! FB en IG volgde ik natuurlijk al 1 miljoen jaar ;)…

  Fijne dag vandaag!!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  2 december 2016 at 11:20

  Met als jij denk ik bij persoonlijke dingen wel eens: ‘Wie vindt dit nou boeiend,’ maar het blijkt dat mensen er wel degelijk op zitten te wachten.

  Ik vind het kasteel prachtig en ik denk dat kinderen daar enorm veel plezier mee kunnen hebben.

 • Reply
  Linda Meester
  2 december 2016 at 11:16

  Van harte gefeliciteerd en onze drie dochtertjes delen graag mee in de feestvreugde.
  Op IG volg ik reeds, op naar de 1.000!

 • Reply
  Anja huydts
  2 december 2016 at 11:13

  Van harte proficiat super leuk.
  ik doe mee voor m’n dochter, helemaal my Little ponyfan.

 • Reply
  Sharon
  2 december 2016 at 11:02

  Josan, gefeliciteerd! Ik lees je altijd met veel plezier, even een break op m’n werk. Dank je wel voor het opleuken van m’n dag! Ik maak ook graag kans op het toffe kasteel, Mini is dol op MLP!

 • Reply
  Marieke
  2 december 2016 at 10:56

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Hele fijne dag vandaag!!

 • Reply
  kim meysmans
  2 december 2016 at 10:55

  Wow meid van harte gefeliciteerd! Geniet van je dagje en doe veel leuke dingen
  Ook leuk dat je ons wil laten meegenieten met deze prachtige prijs! Ik waag met heel heel veel plezier mijn kans 😉

 • Reply
  Marjolijn yara
  2 december 2016 at 10:54

  Hieperdepiep hoeraaaaa, op naar nog veel meer jaar!
  Dit is wel een hele hele heeeele leuke traktatie van je zeg. In 1woord wow!
  Mijn dochter word 23december 3 en dit is toch wel echt heeeeeeeel erg gaaf zeg!
  Zulke grote mooie traktaties heeft zij iniet natuurlijk maar wie weet als ik heel hard ga duimen dat zij op haar verjaardag deze mooie traktatie mag ontvangen ?
  Bedankt voor deze kans
  Liefs Marjolijn

 • Reply
  Lynn
  2 december 2016 at 10:38

  Gelukkige verjaardag!! Geniet van je verjaardagsweekend (ja hoor, wij doen altijd aan een paar dagen extra om te vieren 😉 ) En laat je maar goed verwennen door iedereen daar bij je thuis!

 • Reply
  Jojanneke
  2 december 2016 at 10:28

  Hieperderpiep hoera! Gefeliciteerd Josan!

 • Reply
  Karlijn Driessen
  2 december 2016 at 10:26

  Van harte gefeliciteerd! Ik lees je blogs met veel plezier. Heerlijk geschreven met humor en daar houd ik van. Maar ook een vleugje serieus ?. Ik doe mee voor het kasteel voor mijn jongste dochter Zoë. 3 jaar geleden kreeg ze de luchtballon van My little Pony van mijn zus. Haar gezicht toen ze door had dat deze
  Muziek maatje en licht gaf was onbetaalbaar. Wat zou ze blij worden van zo’n mooi kasteel. En dan zot ook hier weer een prachtig licht in. Ik kan niet wachten om haar gezichtje te zien als ze dit ontdekt . Want ook al is ze al 6, lichtjes blijven magisch !

 • Reply
  Nancy vd kamp
  2 december 2016 at 10:19

  Allereerst van harte gefeliciteerd en nog vele vele jaren! Hieperdepiep HOERAAAAAAA ?

  En wat een Superleuke prijs, ik was vroeger gek op de my little pony’s en heb nu een klein vriendinnetje die helemaal gek is van paardjes en eenhoorns prinsessen etc
  Dit kasteel zou dus een geweldige verrassing zijn voor haar

 • Reply
  Lesley Beekman
  2 december 2016 at 10:16

  ?♩?? Er is er 1 jarig..HOERA HOERA… en dat ben jij!!!
  En met deze actie ben ik SUPERBLIJ??
  Mijn verjaardagen gaan meestal voorbij zonder iets speciaal
  Terwijl ik voor de kids alles uit de kast haal
  En dat doe jij nu eigenlijk ook op deze manier
  En mama’s halen daaruit al hun plezier
  Jij bent jarig en geeft iets weg!
  Hoe gaaf is dat zeg!!
  Dus jij maakt ook de combi van jarig zijn en aan kinderen denken
  Nou…en dan ga jij dit #fantastische kasteel schenken
  Nou..wat moet ik nog meer zeggen.. ik ben enthousiast
  En ik hooop zo dat jij mijn kleine meid hiermee verrast!!
  Zo komen we de kerstvakantie wel door
  Want die wilt de deur niet meer uit hoor!!!

 • Reply
  Sharon Flohr
  2 december 2016 at 10:05

  Hieperdepiep hoera!! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Dat je nog maar veel mooie dingen mag doen die je leuk vindt en waar wij als lezers van mogen meegenieten. Hele fijne dag vandaag!

 • Reply
  Rory
  2 december 2016 at 09:56

  Ook zonder die waanzinnig leuke actie zou ik reageren op je blogpost Josan. Wat puur en oprecht, hoe je jouw pad beschrijft. Inspirerend ook, omdat ik nog (lang) niet aan jouw bezoekersaantallen zit maar het wel in mijn hoofd zit als doel. Uitproberen, het is iets wat ik ook graag doe. Het brengt je ergens. Je leert er weer van. En daar word je weer blij van. Jezelf blijven prikkelen. Ik hoop dat ik dat tot aan mijn 100ste doe (je moet toch een leeftijd noemen hè 😉
  Mag ik toch ook meedoen aan deze winactie? Het is namelijk iets wat Mila denk ik superleuk zou vinden. Dat zou dan meteen haar Kerstkado (of verjaardsagskado) zijn. Ja, ik ben ook een blogger maar nee, ik krijg niet veel speelgoed toegestuurd. Als troost? Uiteindelijk – ik ben weer met opruimen begonnen – krijgt alles. Van kleding tot speelgoed. Een tweede leven. Of dat nu in Nederland, Roemenië of Indonesië is. Tot zover mijn verhaal. Trots op je Josan!

 • Reply
  Marieke
  2 december 2016 at 09:49

  Beste Josan, van harte gefeliciteerd met verjaardag en ik wens jou een fijne dag toe. En wat leuk dat je trakteert! Met dit cadeau zou ik mijn dochtertje Elin(3) ontzettend blij maken 🙂 Ik loot dus graag mee.

 • Reply
  Marieke
  2 december 2016 at 09:47

  Gefeliciteerd! Wat ik zo ontzettend knap aan je vind is dat je zekerheid durft los te laten, dat je je dromen achterna gaat en doet waar je hart ligt. Met veel plezier lees ik dan ook altijd je blogs. Je inspireert me en ik hoop dan ook dat ik ooit mijn dromen achterna kan gaan, dat ik leer loslaten, hoe mooi mijn leven nu ook is / lijkt. Nogmaals gefeliciteerd en voor mijn lieve dochters van 3 en 7 zou ik heel graag deze mooie prijs winnen. Facebook heb ik uiteraard al lang geliked, actie gedeeld.

 • Reply
  annelies david
  2 december 2016 at 09:42

  Gefeliciteerd! En wat fijn dat je dit met ons deelt 🙂
  Ik doe ook graag mee, met 2 meisjes in huis is my little pony een musthave.

 • Reply
  Debbie Plantinga Duindam
  2 december 2016 at 09:40

  Hieperdepiep hoera, van harte gefeliciteerd!
  Wat een geweldige actie, ik doe graag mee voor ons meisje. Ze is gek op my little pony, ze speelt nu met de pony’s waar ik als klein meisje ook mee speelde (oma had ze allemaal bewaard)

 • Reply
  Jessica Brongers
  2 december 2016 at 09:39

  Van harte gefeliciteerd Josan en nog heel veel Gezonde, liefdevolle en hele mooie jaren gewenst! 😀 (Y)

 • Reply
  Sherida
  2 december 2016 at 09:35

  Hieperdepiep hoeraaaaa!!!???
  Nog vele jaren in goede gezondheid toegewenst!!

  Ik doe graag mee voor ons meisje dat as maandag jarig is??

 • Reply
  kristel
  2 december 2016 at 09:33

  Proficiat met je verjaardag en een hele fijne dag vandaag. Laat je maar lekker verwennen.

  Wat mooi en lief dat je zelf een cadeau weggeeft. Hier maak ik graag een kans op voor dochterlief.

 • Reply
  Anna
  2 december 2016 at 09:27

  OOOoh ja ik doe heeeel graag mee voor mijn dochter..!
  Facebook: An Na

 • Reply
  Erika van Koert
  2 december 2016 at 09:26

  Gefeliciteerd !. maak er een gezellige dag van.
  Mijn dochter wil ik haar nieuwe kamer een my Little pony thema dus ik doe graag mee

 • Reply
  Naomi van der laan
  2 december 2016 at 09:26

  Wat ontzettend leuk!! Ik doe graag mee met mn dochtertje ?

 • Reply
  Lise
  2 december 2016 at 09:21

  Van herte gefeliciteerd. Ik hoop dat je een fijn edag hebt en een mooi jaar tegemoed gaat.

 • Reply
  Eugenie Geerts
  2 december 2016 at 09:17

  Van harte gefeliciteerd! Maak er een onvergetelijke dag van. En geniet volop.

  Wat een gave leuke actie om iets op je verjaardag weg te geven en het geluk daardoor te verdubbelen.

  Ik zou graag voor onze Fleur van 4 my little ponykasteel willen winnen.

 • Reply
  Linda V
  2 december 2016 at 09:15

  Lang zal ze leven, lang zal ze leven, lang zal ze leven in de gloria, in de gloria, in de gloria, hieperdepiep hoera! !!!! Gefeliciteerd met je verjaardag en maak er een mooie dag van!!!
  Ik lees (bijna) al je blogs. Wel of geen winactie en vind juist je persoonlijke blogs heel leuk. Het laat me nadenken over wat ik van bepaalde dingen vind. En laat me zien dat anderen soms anders denken.

  Groetjes,
  Linda

 • Reply
  Willeke
  2 december 2016 at 09:15

  Wat ontzettend leuk! Als oma van een heel stel doe ik graag mee voor mijn tweeling-kleindochters die zo dol zijn op paarden! Wat een prachtig cadeau! Te mooi om waar te zijn!

  Van harte gefeliciteerd! Ik blijf je volgen!

 • Reply
  Wendy Van De Reyd
  2 december 2016 at 09:09

  Happy bday to you
  In de wei staat een koe
  En die koe zegt I Love You
  Happy bday to you

  Hiep hiep hoera
  Super toffe actie ,waag graag kansje voor mijn dochtertje die 16/12 jarig is en dan 6 jaar word ?

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Volg mij op Instagram!