Spelen

My Fairy Garden, een magisch elfentuintje

30 juli 2016
Waar koop je My Fairy Garden_GoodGirlsCompany_elfentuintje

Samen met je kinderen tuinieren is leuk. Terwijl je in de buitenlucht bezig bent, leren ze van alles over de natuur. My Fairy Garden borduurt hier op voort. Met de bijgeleverde zaden, maken je kinderen in een handomdraai hun eigen kleine sprookjestuintje. Doe het deurtje open en dicht voor het feetje en het lijkt net alsof er iemand woont. Samen met mijn oudste dochters probeerde ik het uit.

My Fairy Garden_GoodGirlsCompany_elfentuintje

Bij het zien van My fairy Garden moest ik denken aan Tinkerbell en de grote Reddingsoperatie. In deze animatiefilm maak Penny een huisje voor de elfjes. Maar bij My fairy Garden hoef je niet zelf een huisje te maken. Die krijg je namelijk aangeleverd in de vorm van een elfenbloempot. Met daarbij een passend een elfje. Voor je kinderen is het de kunst om van dit huisje een thuis te maken.

Wat is My Fairy Garden?

En wat thuis is, is voor elk elfje verschillend. Er zijn er 3 Blossom, Lily en Belle. Belle woont met haar muizenvriendje in een huisje op een schaal. Ze houdt van alles wat mooi is. Bij haar uitvoering zit een zakje met graszaad. Lilly is een zomerelfje die in een bloempot woont. Bij haar huisje hoort een slotgracht en ophaalbrug. Met de bloemenzaadjes kun je een weelderige bloemenzee op haar dakterras maken. En als laatste heb je Blossom het lente elfje. ook op haar dakterras kan je iets moois laten groeien met de bijgeleverde mosterdzaadjes.

Review My Fairy Garden_GoodGirlsCompany_magisch elfentuintje

Planten voor My Fairy Garden

Gelukkig worden ze niet met een kluitje het riet in gestuurd. Je kan namelijk op allerlei manieren je eigen stempel drukken op My fairy Garden. Zoals met de bijgeleverde mosterdzaadjes. Dit plantje kan je het hele jaar door zaaien. Zowel buiten als binnen. En een ander groot voordeel; een paar dagen na het zaaien zie je al resultaat. Dus relax je hoeft niks over te potten of weken te wachten op een teken van leven. Je hebt meteen instant resultaat. En een mosterdplantje zelf kan je ook nog eens eten. Andere plantjes die je kleine kinderen goed overleven zijn viooltjes, minigoudsbloemen, petunia verbena, lobelia en kruiden zoals tijm, bieslook, basilicum en salie.

Planten voor My Fairy Garden_GoodGirlsCompany_Blossom_fee

Review My Fairy Garden

Voor deze review ontving ik het My Fairy Garden bloempotje met Blossom. Mijn oudste dochters waren meteen gecharmeerd van het grappige bloempotje met deurtje en kleine elfje. Ze met open armen ontvangen in het Playmobil dorp van beide meiden. Bijna leefde ze nog lang en gelukkig. Maar beide dames vonden dat het huisje ook wel een beetje gepimpt moest worden. Niet met mosterdzaadjes, want dat lusten elfjes niet volgens mijn sochters, maar met bloemen. Alle elfen zijn toch bloemenkinderen, niet?

Zo gezegd zo gedaan: we gingen naar buiten. De paden op de lanen in. Niet om daar vervolgens met onze handen in de aarde te wroeten, maar om bloemen te plukken. Want wat is Blossom zonder een bloemendakterras zodat ze lekker kan chillen? Mijn meiden hadden veel schik met het plukken van verschillende bloemen. Ook ik vond het leuk. En het resultaat mag er wezen. Blossom heeft het mooiste huisje van het hele fairies dorp.

Waar koop je My Fairy Garden?

Op Facebook kom je alles te weten over de verschillende Fairy Gardens. En op hun blog kan je de verschillende elfjes volgen. Lees welke avonturen. Blossom, Belle en Lily nu weer beleven.

 • Ben je enthousiast geworden of lijkt je dit een leuk en origineel cadeau? Je koopt My Fairy Garden hier. Prijzen varieren van € 14,99 tot € 29,99.

Kende jij My Fairy Garden al?

Liefs Josan

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog bevat een opgestuurd product en affiliate links

 • Reply
  Volgmama
  3 augustus 2016 at 08:05

  Jullie hebben er ook iets leuks van gemaakt met de Playmobil eromheen. Wij hebben de Flowerpot versierd met een paar kleine dingen.

 • Reply
  Kleine Prinses
  2 augustus 2016 at 23:32

  echt zo leuk en schattig!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]