Kinderkamer

Toffe muurprints voor in de kinderkamer

29 mei 2016

Kinderkamers worden helemaal gezellig wanneer je ze voorziet van vrolijke muurprints. Zo maak je de kinderkamer van je kleintje helemaal af en geef je het een persoonlijk tintje. Ben je benieuwd naar de verschillende soorten behang en kan wel wat afbeeldingen als inspiratie gebruiken? Lees dan vooral verder en laat je verrassen.

Eijffinger wallpaper flamingo-GoodGirlsCompany-behang voor de kinderkamer

Kies een kleur of een thema en creeer een eigen sfeer door bijvoorbeeld een keuze te maken uit verschillende meidenbehangetjes, retro behang, jungle behang, drukke prints of juist een stijlvol, rustig behang. Voor ieder wat wils dus.

Bora behang-GoodGirlsCompany-kidnerkamer behang

Een behang voor de kinderkamer

Ben je niet zo creatief maar wil je wel een leuke kamer voor je kindje? Door gebruik te maken van behang ben je snel klaar met de makeover. Om de kamer helemaal af te maken is het verstandig om ook direct het plafond te witten. En daarbij is het belangrijk om mooie meubeltjes en kleine accessoires te kopen die helemaal in de kamer passen. Het favoriete behang onder de kleintjes zijn veelal bossen, bomen en dieren prints op de muren.

Eijffinger wall paper wood-GoodGirlsCompany-behang voor de babykamer

Deze stijl wordt ook wel Urban Jungle genoemd. Urban Jungle met een kinderlijke touch. Ook de drukke prints doen het goed bij de kinderen. Denk aan kleurrijke prints, getekende figuurtjes als auto’s en Disney figuren.

Studio Ditte-GoodGirlsCompany-behang met bloemen

Kinderkamer verven

Wel een nieuwe kamer, maar niet veel tijd? Of wil je het gewoon graag snel aangepakt hebben zonder te veel poespas? Kies dan voor een kleurtje op de muur. Snel, makkelijk en verfrissend. Tegenwoordig zijn half geverfde muren helemaal hip. Daardoor ben je nog sneller klaar.

baby-nursery-girl-Leander-GoodGirlsCompany

Bron inside out:

tipi-muurprints-GoodGirlsCompany-petit small

bron petit Small

Muurprints door een muurschildering

Een kleurtje op de muur lijkt fris en gezellig, maar zou het niet leuker zijn om iets unieks op de muur te laten schilderen? Iets persoonlijks en wat echt bij de stijl van je kleintje past? Denk hierbij aan krijtverf, glitterverf of een prachtige muurschildering. Muurschilderingen op kinderkamers maken het voor je kind net even wat leuker om op de kamer te spelen en te slapen. Je kind leert zo ruimdenkend te zijn.

Muusrtickers-Studio Bluebird muurstickers-Leuke muurstickers voor de kinderkamer-GoodGirlsCompany

Heb je zelf twee linkerhanden en besteed je dit creatieve klusje liever uit? Dan kan een ervaren schilder je uit de brand helpen. Toen i hoogzwanger van Miss C was liet ik een vriendin een muurschildering maken.

Maar wat kost een schilder eigenlijk, en hoelang is de schilder hiermee bezig? De kosten liggen ongeveer tussen de € 100 en € 300. Daarnaast moet je er rekening mee houden dat een schilder ongeveer een halve dag tot een hele dag mee bezig is. Dus zelfs als je hoogzwanger bent heb je nog tijd genoeg om deze klus last minute uit te laten voeren.

Heb jij gebruik gemaakt van muurprints in de kinderkamer? En heb je dit zelf gedaan of laten doen door een vakman/vrouw?

Liefs Josan

♥ Dit blog is tot stand gekomen door een samenwerking

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]