DIY Kinderkamer Lifestyle Spelen

Muurkastjes, een modern miniatuur poppenhuis

26 oktober 2017
Muurkastjes- een modern miniatuur poppenhuis- GoodGirlsCompany

Het traditionele poppenhuis heeft er een modernere variant bij; muurkastjes. Het leuke is dat je deze ook nog helemaal kan inrichten zoals jij hem hebben wilt. Kies een blanco kastje en verf, beplak en richt hem helemaal in naar je eigen smaak. Minstens zo leuk als een ouderwets poppenhuis, maar dan in een modern jasje!

ingericht-muurkastje-liv-GoodGirlsCompany

Als klein meisjes was ik gefascineerd door poppenhuizen. Later als ik groot ben, wil ik dat ook dacht ik toen. Ook veel volwassenen vinden een poppenhuis nog altijd fascinerend. Helemaal als je het huisje zelf kan inrichten met de leukste accessoires. Alleen, dat kost vaak best veel tijd. Kidsware heeft de oplossing: muurkastjes die je kan inrichten als poppenhuiskamer. Maak ze naar je eigen smaak. En door meerdere muurkastjes met elkaar te verbinden, maak je je eigen poppenhuis. Bijzonder leuk als originele wanddecoratie in de kinderkamer. Of zet hem gewoon neer in huis en verander de inrichting per seizoen. Bij Kidsware kan je kiezen uit muurkastjes in de vorm van een huisje of rechthoek in twee verschillende formaten. Daarnaast koop je hier ook allerlei geweldige miniatuurdecoratie en meubeltjes voor de inrichting. Van een glazen potje met minipotloodjes tot een klein bankje met een hartje. Onwijs lief.

origineel cadeautje-muurkastjes-GoodGirlsCompany

Muurkastjes zijn het moderne poppenhuis-GoodGirlsCompany

Compleet ingerichte muurkastjes

Heb je te weinig tijd of totaal geen inspiratie om zelf een poppenhuiskamer in te richten? Kies dan voor een van de compleet ingerichte muurkastjes. Deze zijn met zorg samengesteld door Natascha, eigenaresse van Kidsware. Van elk muurkastje zijn er slechts enkele gemaakt. Van sommige zelfs maar een. In haar webshop vind je regelmatig nieuwe ingerichte muurkastjes. Een geweldige blikvanger. Daarnaast kan een muurkastje misschien ook wel het startpunt zijn voor het (her)inrichten van een kinderkamer. Zo zijn de zwart-witte miniatuurslingers met bergen bijvoorbeeld ook in groot formaat te koop.

blush roze muurkastje-GoodGirlsCompany

Met veel liefde en enthousiasme bedenkt en creëert ontwerpster Natascha hippe decoratie voor de leukste baby- en kinderkamers. In haar webshop vind je allerlei leuke spulletjes. Van vilten slingers, opbergblikken en memoborden tot spiegels, kaarthangers en poppenhuiskamers. Elk item van haar label Kidsware Lifestyle maakt ze met de hand  en is gedetailleerd afgewerkt. 

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]