Babyspullen

Musthave kinderwagens Rachel Zoe en Cybex Butterfly

6 juli 2016
Musthave kinderwagens Rachel Zoe en Cybex Butterfly-Goodgirlscompany

Mijn 2 musthave kinderwagens van dit moment zijn toch wel de samenwerking van Rachel Zoe voor Quinny en Maxi-Cosi en de Cybex Butterfly. Zoals de meeste mama’s wel weten is een kinderwagen niet alleen maar een karretje waar je je baby in vervoert. Met de juiste kleuren en accessoires maak je van je baby bolide een wagen die perfect bij je past. In je drukke urban city life maar ook op de country side. En op dit moment zijn er een 2 geweldige musthave kinderwagens die je niet mag miss.

Ik houd van mijn kinderwagen. Naast de basisuitvoering heb ik nog heel wat extra accessoires waardoor ik mijn baby ride kan aanpassen aan het seizoen, mijn smaak en wanneer nodig zelfs mijn kleding. Het is gewoon veel te leuk en de bekende merken komen ook elk jaar wel weer met een aantal musthave items.

Musthave kinderwagens: Rachel Zoe

rachel-zoe-maxi-cosi-collection-GoodGirlsCompany- musthave strollers

Rachel Zoe x Quinny

Als ik eerlijk ben, heb ik weinig met het merk Quinny. Het is gewoon niet mijn kinderwagenmerk. Moeders die er wel een hebben, hoorde ik vooral klagen over de kleine reiswieg. Jammer, want Maxi-Cosi vind ik wel helemaal geweldig. Voor zowel Miss G als B had ik een autostoeljes uit de limited edition lijn. Maar door de samenwerking met award winning fashion queen Rachel Zoe kan Quinny nu eindelijk wel eens een gouden kaart in handen hebben.

rachel-zoe-x-quinny-moodd-GoodGirlsCompany

Dit is verreweg hun meest luxueuze kinderwagen ooit. De Rachel Zoe x Quinny lijn werd geïnspireerd door het leven van jetsetters. Met een collectie die een ode brengt aan de vroegere luxueuze reiskoffers met prachtige lederen details. Zowel voor kinderwagen, autostoeltje en verzorgingstas.

rachel-zoe-x-quinny-verzorgingstas-GoodGirlsCompany

Alleen exclusief verkrijgbaar bij Nordstrom. Maar hey, als je hem wilt hebben, vlieg je gewoon de plas over. Bovendien verstuurt Nordstrom ook gewoon naar Nederland dus de echte fashion junkie heeft geen enkel excuus. Behalve de prijs dan die begint bij € 381, 28 voor een autostoeltje. Maar dan heb je ook wat.

Cybex Butterfly-urban-street-poetry-GoodGirlsCompany

Musthave kinderwagens : Cybex Butterfly

Onze 2de musthave kinderwagen is  het pareltje uit de Cybex butterfly Capsule collectie. Een camouflageprint met daarop delicate vlinders. Cybex combineert luxe, elegantie, design en veiligheid met hun 3-in-1 Priam travel systeem. En gefet je de keuze tussen een chrome of zwart frame voor je kinderwagen.

Cybex Butterfly- GoodGirlsCompany-musthave kinderwagens

Daarnaast past hij perfect samen met hun bekroonde Cloud Q autostoel.Dit is de wagen voor ouders die van design en veelzijdigheid houden. En heeft prachtige details. Zoals een vlinder op de duwstang. Het stoeltje is op tafelhoogte.
musthave kinderwagens-Priam- cybex butterfly Capsule-GoodGirlsCompany

Voeg jouw keuze banden toe en je maakt Cybex butterfly Capsule kinderwagen een all terrain wagen. Als je wilt kan je er zelfs ski’s onder maken zodat hij mij kan op wintersport. De kinderwagen is deze zomer verkrijgbaar.

Zo dit zijn onze 2 musthave kinderwagens van dit moment. Welke van de 2 is jouw favoriet?

Liefs Josan

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]