Meisjeskleding

Moodstreet Baby zomer 2017

15 februari 2017
Moodstreet-Baby-zomer-2017-roze-onesie-GoodGirlsCompany

Mooie kinderkleding die met zorg voor mens en milieu gemaakt is. Ik vind het belangrijk. De collectie van Moodstreet Baby zomer 2017 is gemaakt van biologisch katoen. Daarnaast is het ook biologisch geproduceerd en goed voor de sociale duurzaamheid. Je steunt er een weeshuis in Zuid-India mee. En Moodstreet Baby zomer 2017 is leuk om te zien. Want dat is natuurlijk ook belangrijk. 

Moodstreet-Baby-zomer-2017-GoodGirlsCompany

Als ik kinderkleding koop, ga ik niet altijd voor het goedkoopst. Ik koop liever minder kinderkleding van goede kwaliteit dan dat mijn dochter kasten vol hebben van kleding die na een paar keer dragen weg kan. Dat betekent keuzes maken, want mijn budget is niet eindeloos. Ik houd er van om te kijken op Marktplaats, Facebook weggeefgroepen, bij de tweedehands kinderkledingwinkels en kledingbeurzen. Met een beetje geluk vind je daar mooie vondsten waar je eigen kind nog plezier van heeft. En als de kleding nieuw is? Dan kijk ik toch vaak onder welke omstandigheden het is geproduceerd.

Moodstreet_Baby_zomer_2017_GoodGirlsCompany

Waarom biologisch katoen?

Elk seizoen laat Moodstreet zich inspireren door creatieve reizen in spannende landen. Zo komen er letterlijk allerlei inspirerende dingen op hun pad. Maar ook prachtige mensen die er wonen. Juist daarom kunnen en willen ze niet hun ogen sluiten voor wat we elkaar en de natuur aandoen. Dit kan en moet anders. Het is Moodstreets missie om mooie kinderkleding te verkopen waar mensen en kinderen aan de andere kant van de wereld blij van worden. En de lief voor de aarde kunnen doorgeven.

Moodstreet_Little_Wise_GoodGirlsCompany

Moodstreet-Baby-zomer-2017-grijs jurkje_GoodGirlsCompany

Sinds biologisch katoen in opkomst, kwam ben ik fan. Zoals de naam al zegt, worden bij het verbouwen van biologisch katoen geen bestrijdingsmiddelen gebruikt. Maar wat men vaak niet weet is dat er ook geen genetisch gemanipuleerde zaden worden gebruikt. Water wordt beter gebruikt en er gaan minder broeikasgassen de lucht in. Kleding van Moodstreet Baby wordt onder omstandigheden gemaakt die klimaatverandering helpen bestrijden, beter is voor de waterschaarste in India en vooral beter voor het kostbare land.

Moodstreet_mascotte_mascotte; The_Little_Wise_One_GoodGirlsCompany

Little Wise One mascotte

Moodstreet Baby zomer 2017

Bij Moodstreet Baby zomer 2017 hoort een mascotte; The Little Wise One. Deze knuffel vertelt het ‘recycle, believe en achieve’ verhaal. De knuffelmascotte is gemaakt van stof die is gemaakt van gerecyclede oude kleding. Deze knuffel wordt gemaakt in een atelier dat in India staat. Het geeft de vrouwen daar een nieuwe kans op de arbeidsmarkt doordat ze ook worden opgeleid tot naaister. Met de opbrengst van elk verkocht Moodstreet Baby zomer 2017 kledingstuk wordt een weeshuis in Zuid-India gesteund. Zo is de cirkel weer rond. Daardoor krijgen ook deze kinderen de toekomst die ze verdienen! Dit is een begin naar een beter toekomst. Stap voor stap, want het kost tijd en energie om de juiste keuzes te maken. Zo is de cirkel weer rond. Samen winnen zodat iedereen er uiteindelijk beter van wordt.

Moodstreet-Baby-zomer-2017-roze shirtje_GoodGirlsCompany

Moodstreet-Baby-zomer-2017-hooray-GoodGirlsCompany

 

Je koopt Moodstreet onder andere bij:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog bevat affiliate links

    Praat mee!

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Instagram

    Een kijkje in ons leven