Meisjeskleding

Mood Street winter 2016

14 augustus 2016
Moodstreet AW 16_GoodGirlsCompany_11

Ik blijf een beetje bezig met het tonen van nieuwe winterkleding. Deze keer is de Mood Street winter 2016 collectie aan de beurt. Deze kleding is cool maar ook heel erg lekker warm. Zo kan je op een koele koude winterdag ook weer lekker chillen in je nieuwste outfit.

Moodstreet AW 16_GoodGirlsCompany_14

Vorig jaar is het er een beetje bij in geschoten, maar dit jaar vind ik het toch leuk om deze rustige zomerperiode nuttig te besteden en jullie bekend te maken met de nieuwste wintercollecties. Zelfs al heeft je dochter een kast vol kleding, dan nog kan het zo zijn dat ze binnen no-time uit bepaalde kledingstukken groeien en je deze weer moet aanvullen. Vandaar dat ik graag deel wat er allemaal verkrijgbaar is.

Mood Street winter 2016_GoodGirlsCompany 1

Mood Street winter 2016

Het Nederlandse kinderkledingmerk Moodstreet maakt kleding voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 10 jaar. De outfits zijn eigentijds, spannend, een tikkeltje brutaal en perfect passend in het straatbeeld. En dat zie je ook terug in de Mood Street winter 2016 collectie. De collecties is tough and raw. Van big city Denver naar de puntige bergen van de bekende Rocky Mountains, Colorado Springs en ski spot Aspen. Alles is ingepakt voor een avontuur in de sneeuw. Speuren naar dieren, vintage travel patches verzamelen en vooral heel herinneringen maken: dát is Moodstreet deze winter. Een te gekke collectie die cool, maar ook verre van cool (dus warm) is!

Mood Street winter 2016_GoodGirlsCompany2

Mood Street winter 2016 Girls

Mood Street is echt zo’n merk voor stoere meisjes. De wintercollectie heeft een behoorlijke urban vibe uitstraling. Met de Mood Street winter 2016 collectie zijn meisjes klaar voor good wintervibes! Kleuren als retro navy, cool blue en old white in combinatie met een meisjesachtige light pink brengen deze winter kleur in de poederwitte sneeuw. Topper is een grijze gemêleerde sweater met fleece binnenkant en fun-fox-allover-dessin. Deze springt er uit en zorgt dat je opvalt. De  meisjescollectie brengt verder veel bijzonder items die ook meteen geschikt zijn voor opgroeiende meiden.  Wat dacht je van een brown-washed-leather pants? Of een T-shirt met Fox print en een rond de nek geborduurde boa? Mamma’s gebloemde seventies prints zijn de inspiratie voor een nieuw kleurenpalet. Denk aan vintage jeans blue, een warme cerise, old white en taupe. De prints zijn onder meer terug te zien in het bekende Moodstreet jurkje en rokje. Verder heeft de collectie ook nog leuke  zachte, harige ‘real fake fur’ vestjes die je praktisch overal bij kan dragen.

Moodstreet AW 16_GoodGirlsCompany_12

Moodstreet AW 16_GoodGirlsCompany_1

Moodstreet AW 16_GoodGirlsCompany_10

Moodstreet AW 16_GoodGirlsCompany_9

Moodstreet AW 16_GoodGirlsCompany_3

Moodstreet AW 16_GoodGirlsCompany_4

Moodstreet AW 16_GoodGirlsCompany_5

Moodstreet AW 16_GoodGirlsCompany_6

Moodstreet AW 16_GoodGirlsCompany_7

Moodstreet AW 16_GoodGirlsCompany_8

Moodstreet AW 16_GoodGirlsCompany_2

Je koopt Moodstreet onder ander bij:

Houd jij meer van stoere meisjeskleding of kan het jou niet zet genoeg zijn?

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Praat mee!

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.