Baby Mama

Mooby-app de digitale schatkist voor al je herinneringen

28 april 2020
Mooby-app_fotos bewaren telefoon_themillennialmom

Ik ben een moeder. Dat betekent dat mijn telefoon vol staat met foto’s van mijn kinderen, grappige, herkenbare mama meme’s en quotes. Het is dus best nog wel eens zoeken om het terug te vinden tussen alle bestanden die er op mijn telefoon staan. Met de Mooby-app maak je een virtuele schatkist van de leukste foto’s uitspraken en herinneringen van je kind. Veilig, makkelijk en snel! En bovendien helemaal gratis.

Veel moeder zullen het herkennen: de geboorte van je kind betekent dat je heel veel foto’s gaat maken. Zelfs nu met Novan doe ik dat nog. Enig verschil: bij Grace en Bailey maakte ik veel foto’s met een fotocamera. Tegenwoordig maak ik ze met mijn telefoon.

My Mooby Moments_The millennialmom

De foto’s en filmpjes die we maken, belanden op een grote hoop en zijn vaak lastig terug te vinden. Hierdoor verdwijnen ze naar de achtergrond. Van unieke momenten, grappige uitspraken tot aan prachtige foto’s. Hoe handig zou het zijn als je iets binnen handbereik hebt waar je al deze mooie momenten kan opslaan? Maar nog beter: terug kan vinden. Dat kan met de Mooby-app.

Mooby-app

Mooby-app de digitale schatkist voor al je herinneringen

Via de app store kan je de Mooby-app downloaden. Nadat je je gegevens hebt zoals naam en e-mailadres hebt ingevuld, ontvang je per mail een activatiecode. Deze code moet je invullen. Heb je dit gedaan? Dan kan je voor je kind een profiel aanmaken.

foto app_themillennialmom

Als je meerdere kinderen hebt, kan je ook meerdere profielen aanmaken. Mijn oudste dochters hebben inmiddels hun eigen instagram. Daarom maakte ik alleen profielen aan voor Chloé en Novan. Vulde hun naam en geboortedatum in. Selecteerde een profielfoto en achtergrond. En uiteindelijk kon ik beginnen met het vastleggen van de eerste herinneringen. Met de Mooby-app bewaar je ze overzichtelijk op chronologische volgorde. Helemaal leuk is dat je ook geluidsfragmenten kan bewaren. Dus dan heb je een chronologisch archief van hoe de stem van je kindje klonk op een bepaalde dag. In een bepaald levensjaar.

Meerdere foto’s

Ervaringen Mooby-app_the millennialmom

Omdat snelheid alles is, is het handig dat je de herinneringen niet één voor één hoeft te uploaden. Je kan maximaal 15 momenten per keer uploaden. Dus heb je een speciale dag zoals verjaardag, feestdag of kinderfeestje? Dan upload je 15 herinneringen van dit moment in 1 keer.

Delen met familie of vrienden

Mooby moments-Themillennialmom

De documenten staan op een goed beveiligde server. Je kan per herinnering bepalen wie mee mag kijken. Misschien wil je vakantiefoto’s wel delen met familie en vrienden. Maar wil je meer persoonlijker momenten liever alleen beschikbaar stellen voor jezelf of partner. Dat is mogelijk. Met een druk op de knop, bepaal jij wie meegeniet. Je familie, vrienden en partner hoeven alleen zelf de Mooby-app te downloaden. Zodra jij een nieuw bericht plaatst, krijgen zij daar een melding van.

Wil jij meer weten over de Mooby-app? Klik dan hier. Het is gratis. Downloaden van Mooby-app doe je hier.

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter, Instagram, Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]