Baby Mama

Mooby-app de digitale schatkist voor al je herinneringen

28 april 2020
Mooby-app_fotos bewaren telefoon_themillennialmom

Ik ben een moeder. Dat betekent dat mijn telefoon vol staat met foto’s van mijn kinderen, grappige, herkenbare mama meme’s en quotes. Het is dus best nog wel eens zoeken om het terug te vinden tussen alle bestanden die er op mijn telefoon staan. Met de Mooby-app maak je een virtuele schatkist van de leukste foto’s uitspraken en herinneringen van je kind. Veilig, makkelijk en snel! En bovendien helemaal gratis.

Veel moeder zullen het herkennen: de geboorte van je kind betekent dat je heel veel foto’s gaat maken. Zelfs nu met Novan doe ik dat nog. Enig verschil: bij Grace en Bailey maakte ik veel foto’s met een fotocamera. Tegenwoordig maak ik ze met mijn telefoon.

My Mooby Moments_The millennialmom

De foto’s en filmpjes die we maken, belanden op een grote hoop en zijn vaak lastig terug te vinden. Hierdoor verdwijnen ze naar de achtergrond. Van unieke momenten, grappige uitspraken tot aan prachtige foto’s. Hoe handig zou het zijn als je iets binnen handbereik hebt waar je al deze mooie momenten kan opslaan? Maar nog beter: terug kan vinden. Dat kan met de Mooby-app.

Mooby-app

Mooby-app de digitale schatkist voor al je herinneringen

Via de app store kan je de Mooby-app downloaden. Nadat je je gegevens hebt zoals naam en e-mailadres hebt ingevuld, ontvang je per mail een activatiecode. Deze code moet je invullen. Heb je dit gedaan? Dan kan je voor je kind een profiel aanmaken.

foto app_themillennialmom

Als je meerdere kinderen hebt, kan je ook meerdere profielen aanmaken. Mijn oudste dochters hebben inmiddels hun eigen instagram. Daarom maakte ik alleen profielen aan voor Chloé en Novan. Vulde hun naam en geboortedatum in. Selecteerde een profielfoto en achtergrond. En uiteindelijk kon ik beginnen met het vastleggen van de eerste herinneringen. Met de Mooby-app bewaar je ze overzichtelijk op chronologische volgorde. Helemaal leuk is dat je ook geluidsfragmenten kan bewaren. Dus dan heb je een chronologisch archief van hoe de stem van je kindje klonk op een bepaalde dag. In een bepaald levensjaar.

Meerdere foto’s

Ervaringen Mooby-app_the millennialmom

Omdat snelheid alles is, is het handig dat je de herinneringen niet één voor één hoeft te uploaden. Je kan maximaal 15 momenten per keer uploaden. Dus heb je een speciale dag zoals verjaardag, feestdag of kinderfeestje? Dan upload je 15 herinneringen van dit moment in 1 keer.

Delen met familie of vrienden

Mooby moments-Themillennialmom

De documenten staan op een goed beveiligde server. Je kan per herinnering bepalen wie mee mag kijken. Misschien wil je vakantiefoto’s wel delen met familie en vrienden. Maar wil je meer persoonlijker momenten liever alleen beschikbaar stellen voor jezelf of partner. Dat is mogelijk. Met een druk op de knop, bepaal jij wie meegeniet. Je familie, vrienden en partner hoeven alleen zelf de Mooby-app te downloaden. Zodra jij een nieuw bericht plaatst, krijgen zij daar een melding van.

Wil jij meer weten over de Mooby-app? Klik dan hier. Het is gratis. Downloaden van Mooby-app doe je hier.

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter, Instagram, Facebook of YouTube?

  Praat mee!

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Instagram

  • Meneertje is alweer twee maanden. Wat gaat de tijd snel! Zo leuk om te zien dat hij steeds meer interesse begint te krijgen voor de wereld om zich heen. .
.
. #newborn #newbornphotography #babyboy💙 #babybox #newmom #baby
  • ✨Mommy’s boy✨ Dit mannetje is een echt mama’s kindje. Niet omdat ik nu zo veel leuker ben dan papa maar meer omdat hij weet: mama = eten.
.
.
.
#babyboy #newborn #newbornmom #baby #mamablogger #mommyblogger #babyboy💙 #mama #mommy
  • ✨Verwondering✨ Novan vindt autorijden erg interessant. 🚗Volgens mij heeft hij nog geen idee van wat hij allemaal ziet. Maar hij is in elk geval lekker warm en comfortabel ingepakt in zijn autostoel. Team blauw want dat ‘het’ een jongetje is mag je zien 💙
.
.
.
#newborn #newbornphotography #newbornbaby #newbornboy #newbornlifestyle #newbornbabyboy #mama #mommy #momblogger #mommyblog #mommyblog #unpluggedmotherhood #travel #cutebaby #cutebabies #cutebabiesofinstagram #mixedbabies #mixedkids #haiti
  • ✨Smile✨ Ik word echt zo vrolijk van dit mooie weer ☀️ Ben zelfs al aan een soort van voorjaarsschoonmaak begonnen. Bijzonder want ik haat alles wat met huishouden te maken heeft 🙈😂🤣 Wie is ook helemaal in een poets mood?!
.
.
.
#newmom #lente #springiscoming #mamablogger #mommyblog #mama #dutchmom
  • ✨Werelvrede✨ Vroeger wilde ik wereldvrede. Tegenwoordig ben ik allang tevreden als ik wat extra vrije tijd voor mijzelf heb, een nachtgoed slaap en weer een beetje mijn eigen kleding aan kan. Groot deel van de kids weer naar school. Eentje thuis vanwege studiedag. Ik ga uitgebreid schoonmaken zodat het huis aan het einde van de maand op Funda kan.
.
.
.
#mama #mommy #mamablogger #momlife #newborn #baby #babyboy💙 #babyboy #newbornbaby
  • ✨Smile✨ Ze zeggen dat elke zwangerschap een tand kost. 🦷🥴In mijn geval wel meer. De medicijnen die ik gebruikte voor mijn ijzer zorgden voor heel wat medicijnschade.😭😭 Ik had het er voor over om de kans op een gezond kindje te vergroten. De afgelopen week zat ik 2 keer bij de tandarts en morgen nog 1x. 😬😖Hopelijk ben ik er dan voor 6 maanden van af. Binnenkort nog even afkicken van de medicijnen en dan gaat het hopelijk beter.💊 Haat jij het ook om naar de tandarts te gaan?
.
.
.
#smile #tandheelkunde #tandarts #newmom #mamablogger #mommyblogger #momblog #blogger #newborn #newbaby #novanspam #baby #zwangerschap #gezondheid #dentistry #dentist
  • Ik weet nooit precies op wie mijn kinderen nu het meest kijken. Als ik eerlijk ben, ben ik heel slecht in het (h) erkennen van uiterlijke gelijkenissen😅 Ik zeg dan ook standaard dat ze op hun vader lijken. Wat ze wel van mij hebben zijn mijn genen. De kleur ogen, de bos met haar maar ook het defecte gen waardoor ze drager van #sikkelcelziekte zijn. Sinds ik de diagnose 13 jaar geleden kreeg heb ik me heel erg verbaasd over de onbekendheid van deze ziekte waar jaarlijks heel wat baby’s mee geboren worden. Maar ik heb me ook geïrriteerd aan de onwil van de medische wereld om er meer over te leren. Daarom ben ik blij dat @nijntje_nl nu samen werkt met @hetsikkelcelfonds om meer bekendheid te creëren. Hopelijk zorgt dat er voor dat er meee onderzoek naar komt. Maar ook zwangere vrouwen betere begeleiding krijgen. .
.
.
#sikkelcelziekte #hematologie #sikkelcel #sikkelcelanemie #bloedarmoede #zwanger #baby #newborn #mamablogger #mommyblog #mommyblogger #newbornphotography #newbaby #cutebaby #cutebabies #newmom #momlife #mama #dutchmom #sikkelcelawerness
  • Eerst 1 uur. Toen 1 dag, 1 week en nu al 1 maand geef ik dit kleintje borstvoeding. Omdat ik Chloé ruim 3 jaar gevoed heb, dacht ik dat doe ik even. Maar dit kindje is weer een heel ander mensje met zijn eigen gebruiksaanwijzing. We hadden wat opstartproblemen maar inmiddels gaat het geweldig en vinden we het allebei geweldig. .
.
.
#borstvoeding #newborn #newmama #babyzoon #babyboy #baby #babyboy💙 #newbornphotography #bwdbf #mamablogger #mommyblogger #newbaby #cutebabies #cutebaby #mama #momlife #bwdbf
  • Dit mannetje begint nu echt te groeien. Zo leuk om te zien. Een maand geleden was dit pakjes nog te groot. Maar hij begint er eindelijk uit te groeien 😍💙
.
.
.
#newborn #instababyboy #babylove #moederzoon #mamablogger #momblogger #baby #novan #mixedbabies #cutebaby #cutebabiesofinstagram #cutebabies #newbornbaby #newbornfotografie #newbornphotography #rainbowbaby
  • Mom face in actie. De dingen die je andere kinderen uithalen terwijl jij de baby probeert te voeden. Van relaxed, tot waarschuwende blik en slappe lach omdat ze stiekem eigenlijk soms ook wel heel grappig zijn zo ondeugend. Herkenbaar?
.
.
.
#novan #baby #newborn #momlife #momblogger #momsofinstagram #babyboy💙 #babyboy #momswithcameras #blackmotherhood #mamablogger #mama #mommy #mommylife
  • ✨ Eerste lachje✨ Vandaag is Novan precies 2 weken oud. Ik vind niet dat hij op mij lijkt maar zie steeds meer van Chloé in hem. Vooral wanneer hij deze oorkappen draagt. Vandaag is hij mij geweest zijn zus uit school halen.
.
.
.
#novanspam #novan #baby #newborn #babyboy #babyboy💙 #mamablogger #mommyblogger

  Dit zijn wij!