Bloggen Lifestyle

#MommyValentineSwap 2016

14 februari 2016
Unboxing Valentijns Swap-GoodGirlsCompany-cadeautjes voor Valentijn uitpakken

Vandaag is het Valentijndag, een mooie dag om eens extra lief voor elkaar te zijn. Dus deed ik mee aan de #MommyValentineSwap 2016. Samen met bloggende maatjes Geertje, Charlotte, Judith, Linda, Tamara, Cassandra, Bregje, Nicole en Channa spraken we af elkaar met Valentijn te verrassen. Het principe van een swap is simpel en lijkt een beetje op lootjes trekken voor Sinterklaas. Je vult je naam en wensenlijstje in en een ander die jouw lootje trekt koopt cadeautjes voor  jou. Spannend en natuurlijk super leuk want wat zal je krijgen. Maar vol spanning afwachten wat jij krijgt is er niet bij, want ondertussen koop jij ook cadeautjes voor een ander en verzend deze per post. En op een afgesproken dag zetten alle deelnemers hun cadeautjes online.

Eigenlijk is dat zo kort een bondig samengevat wat een Swap is. Van alle grappige reacties achter de schermen zijn jullie namelijk geen toeschouwer en dat is maar goed ook. Ook al was in december al bekend wanneer de Valentijns Swap zou zijn, toch is het bij mij altijd zo dat ik in een van de laatste weken er mee bezig ga. Ondanks mijn goede voornemens komt er altijd wel wat tussen. En laten we het dan ook maar niet hebben over het maken van foto’s van wat ik nu eigenlijk heb gegeven. Daar voor zal je zus echt even bij Charlotte moeten kijken. Wel kan ik verklappen dat er erg veel glitters aan te pas kwamen.

Ondertussen wachtte ik ook met veel geduld op mijn pakketje. Via onze groepsapp waren al wel eens wat strategische hints gegeven maar ik had nog geen idee wie mij had. Totdat afgelopen donderdag middag mijn man mij appte omdat er een mooi pakketje was binnen gekomen. Het papier herkende ik van een foto van Geertje.

Voor degenen die Geertje niet kennen zij blogt op Lifesabout. Een persoonlijk mama lifestyle blog. Ik vind het indrukwekkend zoals zij omgaat met haar ziekte en alle tegenslagen. Haar blogs zijn vaak heel persoonlijk, rauw en ontwapenend eerlijk. Maar door alles heen, leer ze je ook het leven waarderen. De kleine dingen en mooie momenten. Dat bewonder ik. Ook hoe kwetsbaar ze zich op durft te stellen.

In eerste instantie wilde ik de unboxing filmen. Maar dat kostte net iets te veel tijd en werk. Op werkdagen kan ik namelijk niet filmen. Tegen de tijd dat ik ‘s avonds thuis ben, is het al veel te donker. En gisteren moest ik nog een heleboel andere dingen doen en zou het ook niet meer lukken om het op tijd af te hebben.

Valentijns Swap-GoodGirlsCompany-cadeautjes voor Valentijn

Er zat dus niks anders op dan foto’s te maken. Geertje had de buitenkant van de doos beplakt met monochrome inpak papier met kruisjes. Leuk want Miss C draagt regelmatig haar zwarte boxpakje met kruisjes.

Valentijns Swap-GoodGirlsCompany-cadeautjes voor Valentijn-unboxing-doos Zara

Toen ik het papier verwijders had zat daaronder een doos van Zara. Even vroeg ik mij af of dit ook een verwijzing was naar de inhoud van de doos.

Unboxing Valentijns Swap-GoodGirlsCompany-cadeautjes voor Valentijn

Maar dat bleek niet het geval. Toen ik de doos opende zat daarin allerlei verpakte cadeautjes. Hiervoor was een ander inpakpapier gebruikt dan voor de buitenkant van de doos. Naast cadeautjes ontdekte ik ook enkele kaartjes, heel wat hartjes en rozenblaadjes.

Unboxing Valentijns Swap-GoodGirlsCompany-Valentijn

Praktisch als ik ben viste ik de snoepjes er maar als eerste uit. De cadeautjes hadden allemaal een klein lief kaartje.

Valentijns Swap-GoodGirlsCompany-cadeautjes voor Valentijn-unboxing- letters

Voor alle kindertjes van dit huishouden zat er een letter in. Deze was versierd met washi tape. Aangemoedigd door Geertjes creativiteit plunderde Miss B de knutselmand op zoek naar tape om haar letter nog meer te versieren. Ook zat er een kaarshouder in. Met een subtiele grijze bloemetjes en een oranje gouden accentje. Altijd handig want bij ons vliegen er letterlijk heel wat kaarsen door heen.

Valentijns Swap-GoodGirlsCompany-cadeautjes voor Valentijn-unboxing- chocolade hartjes

Wat ik daarna opende was een verpakking met kleine chocolade hartjes. Altijd lekker om te eten en om te gebruiken bij het maken van taarten.

Valentijns Swap-GoodGirlsCompany-cadeautjes voor Valentijn-unboxing- muntdrop

Tot mijn grote verbazing trof ik daarna 2 zakjes drop aan. Ik kon me niet herinneren dat ik ooit ergens op mijn blog heb verteld dat ik best wel drop verslaafd ben. Maar volgens mij heb ik ooit wel op snap chat eens een lunch laten zien waarbij ik drop at. Geweldig oplettend van Geertje dat ze dit onthouden heeft. Honing- en muntdrop zijn mijn favorieten.

Valentijns Swap-GoodGirlsCompany-cadeautjes voor Valentijn-mug cake

Recent had mijn man het over mug cakes. Ik kende het fenomeen wel maar had het nog nooit geprobeerd te maken. Dus moest ik meteen glimlachen bij het zien van de verpakking. Nu heb ik geen excuus meer. Ook de kookboeken ben ik heel blij mee. Zoals ik gedeeld heb, voed ik Miss C volgens de Rapley methode. Hierdoor ben ik ook weer heel basaal op zoek naar allerlei recepten en gerechten. Ik wil graag blijven variëren en haar nieuwe smaken en ingrediënten laten proeven. Daarnaast helpen koekboeken ook om je te voorzien van inspiratie op het moment dat je geneigd bent om minder gezond te eten. Na de zomervakantie wil ik gaan werken met weekmenu’s dus deze maanden wil ik oefenen.

Valentijns Swap-GoodGirlsCompany-cadeautjes voor Valentijn-unboxing- Clay mask Hema

Het laatste pakketje was een kleimasker. Me-time claimen, ik vind het lastig. Het is niet zo dat ik mijzelf geen tijd gun maar als ik thuis ben en ik heb niks te doen wil ik bezig zijn met mijn blog. Daar haal ik energie uit. Bij weekend denk ik aan alle moeglijkheden die ik heb om overdag foto’s te maken. Op werkdagen heb ik dat niet want dan is het donker als ik thuis ben. Daarom hol, ren en vlieg ik in de weekenden om maandags dan weer tot stilstand te komen. Ja, ikzelf schiet er soms bij in. Maar dit jaar wil ik meer tijd voor mijzelf vrij maken. Minimaal 1 keer in de week make up dragen en af en toe een maskertje is een stap in de goede richting.

Liefs Josan

 

 

 

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’,Twitter,Instagram, Facebook of YouTube?

 

 • Reply
  Bloggers Valentine Beauty swap | een ander koos mijn make-up
  4 maart 2018 at 14:30

  […] Mommy Valentine Swap […]

 • Reply
  Nathalie
  15 februari 2016 at 10:34

  Wat een leuke cadeaus!

 • Reply
  Nathalie
  14 februari 2016 at 21:44

  Wat leuk!! Ook al zo’n leuk pakket!
  Veel plezier ervan!

 • Reply
  Mariska
  14 februari 2016 at 14:16

  Wat een schattige swap! Echt hele leuke inhoud!

 • Reply
  CassandraCassandra
  14 februari 2016 at 14:12

  Wat leuk gedaan met die letters zeg! Deze swap was echt super leuk om te doen en ik verheug me nu alweer op de volgende!

 • Reply
  Marushi
  14 februari 2016 at 13:54

  Leuke dingen heb je gekregen! Swappen vind ik echt heel leuk! -x-

 • Reply
  Aukjeswereld
  14 februari 2016 at 13:42

  Wat leuk dat er ook aan de kindjes is gedacht! En inderdaad mooie foto’s erbij!

 • Reply
  Lifesabout
  14 februari 2016 at 10:47

  Jaja op Snapchat betrapte ik jou ooit met drop! Hihi. Leuk dat je blij bent met de cadeautjes en wat een mooie foto’s heb je gemaakt!
  Bij dat papier moest ik ook aan Miss C denken 😉

 • Reply
  Bregje
  14 februari 2016 at 10:35

  Wat een fijn pakketje, goed zetje in de rug om me time te nemen! 🙂

 • Reply
  Jess
  14 februari 2016 at 10:27

  Leuk zo’n swap. Het is weer even kerstmis op die manier. Ik hou van haar inpakpapier. Hier ook grote fan van de kruisjes.

 • Reply
  Ann Ages Gracefully
  14 februari 2016 at 10:25

  Wat een leuke, goed passende inhoud. Knap gedaan.

 • Reply
  Judith
  14 februari 2016 at 09:40

  Wat een mooi pakketje, daar zit heel veel werk in, en dropjes yum yum!!!

 • Reply
  Nicole
  14 februari 2016 at 09:33

  Wat een leuke dingen heb je gekregen!

 • Reply
  somamablog87
  14 februari 2016 at 09:23

  Leuk pakket zeg! En drop is ook gewoon heerlijk!! 😉

 • Reply
  Linda
  14 februari 2016 at 08:29

  Geslaagde swap zo te zien! Wat leuk 😀

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.