Meisjeskleding

Mommy Monday winactie: Newton Revolution

4 april 2016
GoodGirlsCompany-Newton Revolution-stoere kinderkleding voor meisjes

Newton Revolution is een nieuw kledingmerk voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 12 jaar. Het is stoer, opvallend en vooral vooruitstrevend. Zoals revoluties zich richten op vooruitgang, zo richt Newton Revolution zich op een nieuwe generatie kinderen. Kinderen die hun hart durven volgen en vragen durven stellen. “Revolutions  never go backwards!” Deze Mommy Monday maak je kans om het zeegroene jurkje Origami in maat 110/116. Wil jij hier kans op maken? Lees dan snel verder.

Newton-Revolution-GoodGirlsCompany-stoere-kinderkleding-voor-meisjes

Wat meteen opvalt aan Newton Revolution is dat je alle kleding onderling goed kan combineren. Natuurlijk kan je een heel setje in dezelfde kleur kopen, maar vind je dat saai? Mix en match en maak er een revolutionaire outfit voor je dochtertje.

Newton Revolution

De allereerste collectie van Newton Revolution is geïnspireerd op een maritiem thema. Maar verwacht gaan streepjes of kleding in de kleuren navy, rood en wit. Het merk haalde haar inspiratie uit Japan. Dat zie je terug in de kleuren; zeengroen, blauw, en grijs. Maar ook in de prints van koikarpers.

De collectie bevat jurkjes. Maar heb je een dochtertje die de prinsessenfase al lang ontgroeid is of er totaal niks van moest weten? Dan kan het zijn dat ze wel als een blok voor deze jurkjes valt. De Origami en Sweat dress zijn stoer, no-nonsense en zonder veel poespas. Combineer ze met de bijpassende leggings of ga voor blote benen.

In Nederland is Newton Revolution verkrijgbaar bij Kixx-online.

Newton Revolution-GoodGirlsCompany-Origami dress-sea green

Win een jurk van Newton Revolution!

In samenwerking Met Kixx-Online mag ik het gave zeegroene jurkje Origami in maat 110/116 weggeven. Het model Origami heeft een waarde van € 49,95. Deze leuke jurkje heeft korte mouwen en is makkelijk te combineren met een zwarte legging of maillot op frisse dagen. Wat je moet je daar voor doen.

 • Like GoodGirlsCompany op Facebook
 • Laat in een reactie (met geldig e-mailadres) hieronder weten waarom jouw dochtertje/nichtje of kleinkind een vooruitstrevend kind is.

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met 12 april 2016. Op 13 april 2016 maken wij de winnaars bekend. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog bevat een opgestuurd artikel en is tot stand gekomen door een samenwerking

 • Reply
  Miekske Dingens
  5 april 2016 at 15:58

  Wat een lieve actie! Heel graag een kansje voor mijn nichtje! Ze is een stoere en trotse meid, die op een goede manier, niet op haar mondje is gevallen, daarom lijkt me dit merk ook uitstekend bij haar passen! Graag kans op een maatje 116

 • Reply
  Heidie
  4 april 2016 at 20:54

  Hoi Josan (naamgenoot van mijn schoonzus) , ik wil dat mooie jurkje heel graag winnen voor mijn dochtertje, dan kan ze dat over een paar weken op haar eerste schooldag aan. Ik vind haar vooruitstrevend omdat ze in tegenstelling tot mij vroeger, al op nog 3-jarige leeftijd elke ochtend zelf zeggenschap wil hebben over wat ze die dag draagt! Volgens mij kreeg ik die behoefte pas bij een jaar of 10! Deze jurk van Newton Revolution zal zeker in smaak vallen (jurkjes en leggings zijn favoriet bij haar)

 • Reply
  Alicia Hofman
  4 april 2016 at 20:24

  Mijn dochter is vooruitstrevend omdat.. zij nog weet hoe het is om onaangepast door het leven te gaan. Zij durft zichzelf nog te zijn en dat siert haar!

 • Reply
  Marguerita
  4 april 2016 at 20:16

  Oh en dan vergeet ik nog te melden hoe vooruitstrevend de meiden zijn… Uhm… De oudste is versneld op school en de jongste is vooral lekker gek en grappig en haantje de voorste als het om pakjes van de postbode openmaken gaat

 • Reply
  Marguerita
  4 april 2016 at 20:13

  Wat een ontzettend leuk jurkje! Stel dat ik win, dan laat ik mijn dochters kiezen. Ze dragen namelijk beiden deze maat, dus een extra jurkje is wel handig. Vooral Aislynn wil eigenlijk alleen maar jurkjes aan naar school. Die kleur zal mooi staan denk ik. Ken het merk nog niet, ben dus heel benieuwd hoe het valt.

 • Reply
  Kim
  4 april 2016 at 18:59

  Geweldig deze actie! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje!

 • Reply
  Mary-Lou
  4 april 2016 at 16:22

  Leuk jurkje! Afgelopen weekend noemde mijn dochter haar eigen voornaam in combinatie met de achternaam van een vriendje van de creche. Haha. Telt dat ook?

 • Reply
  Ineke
  4 april 2016 at 13:31

  Die koter van mij mag hem winnen. Met 2 jaar kleed ze zichzelf aan, en vertelt haar moeder ook wat ze aan moet. ( die mooie lurk! )

 • Reply
  Nanka
  4 april 2016 at 13:18

  Wat een leuk jurkje en precies in de goede maat! Onze dochter wordt in de zomer 4 en kan niet wachten tot ze naar school mag. Ze is dol op jurken en wil er graag mooi uitzien! Ze weet wat ze wil en ze is slim en hopelijk kan haar dat ver brengen.

 • Reply
  Miranda
  4 april 2016 at 13:05

  Wat een leuk jurkje, het zal erom spannen of de jongste spruit het nog past dus ik waag graag een kansje. Mocht het niet passen maak ik mijn nichtje er blij mee 🙂

 • Reply
  Alyt
  4 april 2016 at 12:50

  Aan GoodGirlsCompany ism Kixx Online en Newton Revolution,

  Mijn dochter van 3,5 is vooruitstrevend omdat ze nu VOORUIT komt op haar stoere driewieler.
  Nu met het mooie weer wil ze niet anders dan op haar driewieler. Zelfs als ze haar grote zus ophaalt lukt het haar om die 1,5 km heen en terug te fietsen. Dat vinden mijn oudste dochter en ik echt heel knap.
  Mijn jongste dochter is verreweg van saai. Ze is ondernemend en grappig. Daar past het zeegroene jurkje origami heel goed bij.

  Mijn oudste dochter heeft al een prachtig setje van Newton Revolution en tja…….We laten onze jongste dochter niet graag in haar hemdje staan…..

  Mvg mama Alyt

 • Reply
  reshma
  4 april 2016 at 11:55

  Ik ben ongelofelijk trots op mijn dochter. We zijn een half jaar geleden er achter gekomen dat ze sterk bijziend is. Ze is zo dapper en moedig geweest, het is allemaal ook even wenen. Het is niet niks om op zo’n jonge leeftijd (2 jaar) al zo’n verandering mee te moeten maken. Mijn dochter heeft zich waarschijnlijk de afgelopen 2 jaar zo aangepast, dat ze mij op afstand door geluid heeft herkend. Voor haar was het heel normaal, want zo zag de wereld er voor haar uit. Ze wist niet beter. Nu ziet ze miertjes en rent ze ervoor weg. Als we buiten lopen raakt ze gewoon niet meer uitgepraat! Overal ziet ze vogels, auto’s en bloemen van heel ver. Dingen die ik niet eens meer kan zien die ziet ze gewoon.

 • Reply
  Lisette
  4 april 2016 at 11:13

  onze dame is al vanaf haar 2de bezig met haar toekomst. Ze weet al 4,5 jaar precies wat ze wil worden, werkt er nu al hard voor en zet alles aan de kant om later, net als haar grote idool Igone, op het podium van het nationale ballet te kunnen staan. Wij dachten eerst, dat waait wel weer over, welk meisje wil geen ballerina worden maar inmiddels weten we dat het niet over gaat waaien en dat het gewoon haar doel is en dat ze ervoor gaat. Aangezien ze pas 6,5 is, is ze in vergelijking met haar leeftijdsgenootjes in alles gewoon een beetje anders en zeker een vooruitstrevend kind! Maar hoe vooruitstrevend ze ook is, ze blijft altijd mijn kleine prinses 😉

 • Reply
  Marjo
  4 april 2016 at 11:12

  Mijn lieve rhodé is een lief eigenwijs en vooruitstrevend kind omdat ze alles graag probeert ,aar ook zelf ontdekt! Ze wil iets leren en probeert dat op zoveel mogelijke manieren onder onze aandacht te brengen, gaat het niet snel genoeg probeert ze het gewoon. Zo dacht ze met haar bijna 3 jaar ik kan fietsen en jawoord het lukt ze geeft nooit op ook niet als het even tegenzit. Ze verzint de leukste dingen om haar doel te bereiken en daar genieten wij volop van! Ze is echt een meisje meisje maar wil wel nu stoere kleren want ze is al bijna 5! ( is pas in september maar zelf denkt ze dat het nog maar even is)

 • Reply
  elisabeth maria martina
  4 april 2016 at 10:49

  kleindochter lise is een slim en bijdehand, voor mij is ze de mooiste van het hele land

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!