Lifestyle

Mommy Monday winactie: Zenner Galaxy Queen

11 januari 2016
Galaxy Queen-Zenner-winnen-winactie- GoodGirlsCompany-

Happy New Hair! Voor veel vrouwen staat een nieuw jaar vaak gelijk aan het uitproberen van een nieuw kapsel. Met een nieuwe coupe of ander kleurtje kan je in een handomdraai je uiterlijk veranderen. Voor kleine meisjes is het verven van hun haar natuurlijk een stap te ver. Maar met de juiste haaraccessoires kom je een heel eind. Zenner beauty accessoires heeft een nieuwe lijn voor sprankelende ruimteprinsessen: Galaxy Queen.

Galaxy Queen-Zenner-GoodGirlsCompany-winnen

De Zenner collectie Galaxy Queen heeft 8 gave space-look haaraccessoires. De knipjes met glimmende sterren en stralende lila glitterstrikjes zijn een musthave voor elke meisje. Gebruik ze om je wilde lokken een galaxy twist te geven of een geweldige vlecht te maken die helemaal out of space is. De roze haarklemmetjes hebben aan de bovenkant glinsterende sterren en aan de onderkant zilver. En wat dacht je van de haarclip met glanzende zilveren prinsessenkroon? Letterlijk de kroon op elke Galaxy Queen! De Zenner Galaxy Queen haaraccessoire lijn is vanaf half januari verkrijgbaar bij de plaatselijke drogisterij. Prijzen variëren van 2,99 tot 3,99.

Galaxy Queen-Zenner-winnen-GoodGirlsCompany-

Win 3 setjes Zenner Galaxy Queen

Van mijn PR bureau kreeg ik een setje opgestuurd. Ja, allemaal mijn meiden hebben een geweldige bos haar. Maar helaas moet ik best wel uitkijken welke haaraccessoires ik gebruik in hun prachtige black hair. Ik wilde geen risico lopen op huilende dochters omdat hun haar net iets te veel om de knipjes krult. Dus leek het mij een goed idee om de setje weg te geven. Je kan dus 3 setjes Zenner Galaxy Queen winnen. Wat je daar voor moet doen?

Galaxy Queen-Zenner-winnen-winactie- GoodGirlsCompany-

Yep that’s all! Welke setje is nu al jouw favoriet?

GoodGirlsCompany handtekening

 

 

 

 • dit blog bevat een opgestuurd product

Deze actie is inmiddels gesloten

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter, Instagram, Facebook of YouTube?

 • Reply
  Gera
  19 januari 2016 at 20:32

  Voor mijn dochters

 • Reply
  haia
  15 januari 2016 at 20:02

  Ik moed nog even geduld hebben maar dan mag ik eindelijk met speldjes enzo aan de slag na al de stoere haardossen van mijn mannen hopelijk een mooie haardos voor mijn meid waar mama os op kan gaan.

 • Reply
  Simone
  15 januari 2016 at 15:11

  Ahh super schattig, deze zou ik graag winnen voor het kleine nichtje van mijn vriend! 🙂

 • Reply
  Jojanneke
  11 januari 2016 at 20:24

  Ik zou ze voor mijn mooie dochters Linde en Merel willen winnen! Met hun mooie blonde haartjes zouden die mooie klipjes erg mooi staan!

 • Reply
  Naomi
  11 januari 2016 at 19:21

  Voor mn dochtertje van 2jaar. Ze laat de speldjes nu goed zitten dus ik het eindelijk tijd om dr collectie uit te breidrn. Alle baby speldjes kunnen weg en plaats maken voor grote meisjes speldjes????????

 • Reply
  Linda Raaijmakers
  11 januari 2016 at 18:40

  voor ons dochtertje Eva 😀

 • Reply
  Jikke
  11 januari 2016 at 17:01

  Ik heb ook een dochtertje met black hair, maar haar haren krullen niet om de knipjes heen. Zij is een echte glamourprinses en zou echt superblij worden van deze glitterknipjes.

 • Reply
  Linda Smeets
  11 januari 2016 at 15:48

  Voor onze dochter, haar haartjes beginnen nu wat langer te worden . De spelden met de sterretjes vind ik het leukste.

 • Reply
  Marian Zw.
  11 januari 2016 at 14:28

  Die rode met die sterretjes zijn echt super voor onze 6 jarige stijl blonde prinses

 • Reply
  Rory
  11 januari 2016 at 14:16

  Super! Ik doe graag mee voor dochter Mila! Maar ik deel de setjes ook graag met de buurmeisjes van 5 en 7. Mijn favoriet? De lila knijpertjes 🙂 Glim, glim, glitter, glam!

 • Reply
  Alicia Hofman
  11 januari 2016 at 14:08

  Super leuk! Ik doe graag mee voor mijn oudste dochter. Iedere dag heeft ze wel een aantal speldjes in en probeer de kleuren altijd te matchen met de outfit maar deze kleuren hebben wij nog niet dus extra leuk!

 • Reply
  Ministijl
  11 januari 2016 at 13:57

  Cute! Ik wil graag deze haarclips winnen voor mijn dochter. Haar wilde haar is namelijk niet te temmen zonder clips :3

 • Reply
  Evelien Bos-Brandt
  11 januari 2016 at 13:46

  Wat leuk! Jammer dat je ze zelf niet kunt gebruiken 🙁 Ik doe graag mee voor mijn twee meiden (2&5), die vinden dit soort dingen geweldig. Ik vind vooral het rode setje mooi, met de sterretjes, maar alle drie zijn ze even cute!

 • Reply
  Joyce
  11 januari 2016 at 13:32

  Ik zou de knipjes graag willen winnen voor mijn dochter Julia. De knipjes met de strikjes erop zijn mijn favoriet!

 • Reply
  elisabeth maria martina
  11 januari 2016 at 13:06

  voor de mooie krullenbol van kleindochter lise, helemaal leuk

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!