Baby Verzorging

Mommy Monday winactie | Tiny Humans Bodylotion

17 augustus 2020
Tiny Humans winactie

Tiny Humans is een lijn Pure en natuurlijke babyverzorgingsproducten van A little Lovely Company. Producten die speciaal gemaakt zijn voor jouw kleintje. Deze Mommy Monday kan je kennismaken met deze fijne lijn. We geven een Tiny Humans Bodylotion weg die je kan winnen. Lees snel verder om te zien zien wat je moet doen.

Sinds de geboorte van Chloé ben ik een groot voorstander van natuurlijke babyverzorgingsproducten. Ik zie dat het de huid van mijn kinderen goed doet en daar doe ik het voor. Dus toen Novan werd geboren, hoefde ik er niet eens lang over na te denken. Al zijn huidverzorgingsproducten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten. En dat zie je aan zijn huidje. Die is mooi. Zelfs zo mooi dat recent op het consultatiebureau nog geïnteresseerd gevraagd werd welke babyverzorgingsproducten ik gebruik.

Het geheim van een mooie babyhuid

Tiny Humans Bodylotion

Het geheim van een mooie babyhuid zit hem voor mij vooral in wat ik niet gebruik. Al mijn kinderen hebben een  gevoelige huid met neiging tot eczeem wanneer deze te droog wordt. Kenmerkend voor Novans badritueel is dan ook dat hij niet dagelijks in bad gaat. Althans wanneer het niet zo heet is als de afgelopen dagen. Tijdens de hittegolf van de afgelopen dagen, liet ik regelmatig een bodempje water in bad lopen waar hij dan heel tevreden in rond spartelde. Lauw water zonder iets van zeep erin. Heerlijk vond hij het. Op wat billenzalf en natuurlijke talkpoeder na gebruik ik dan ook geen enkele verzorgingsmiddelen.

Tiny Humans natuurlijke babyverzorging

Zo minimalistisch als zijn verzorgingsroutine voor de zomer is, zo uitgebreid is deze voor de winter. Met zijn gemengde huid heeft hij in de winter de nodige vettende verzorgingsmiddelen nodig. Dit om te voorkomen dat zijn huid uitdroogt. Ik zweer bij babyolies en body butters. Ideaal om zijn huid mee in te smeren maar ook heerlijk ontspannend tijdens de babymassage. Dus toen Tiny Humans mij vroeg of ik hun product wilde proberen aarzelde ik niet: doe maar een babyolie. Dat gebruiken wij hier in huis allemaal ongeacht de leeftijd van de kinderen.

Tiny Humans babyolie

natuurlijke babyverzorgingsproducten

Tiny Humans babyolie is gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals kokosolie, bijenwas en sesamolie. Het verzorgt en hydrateert de babyhuid optimaal. Er zitten dus geen parabenen, chemische schuurmiddelen, PEG, SLS/SLES, Phenoxyethanol en minerale oliën in. Maar wat er wel in zit is vitamine E. Dit voorkomt uitdroging, bevordert de doorbloeding en verbetert de elasticiteit van de huid.

De Tiny humans nayiirlijke babyverzorgingslijn bestaat uit een shampoo, bodylotion, baby bodywash en luiercreme. De producten ruiken lekker en zien er ook nog eens super schattig uit waardoor ze ideaal zijn om weg te geven als kraamcadeautje. Met de babygiftset heb je een mooi compact setje van de beste babyproducten. Leuk om voor jezelf te kopen of als kraamcadeau voor een ander.

Win een Tiny Humans bodylotion

Tiny Humans babyolie

In samenwerking met Tiny Humans mag ik een bodylotion weggeven. Wat moet je daar voor doen?

Laat hieronder een reactie achter (naam achter met een geldig e-mailadres zodat ik je terug kan mailen)
Laat op Facebook onder de actie weten dat je meedoet.

Extra kans maken?

winactie voor Mommy Monday

Deel deze actie op Facebook, Twitter of Instagram met de hashtag  #Themillennialmom

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van The Millennial Mom Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met 24 augustus 2020. Wanneer ik je een e-mail stuur, verplicht je jezelf om binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren. Doe je dit niet, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Winnaars worden getrokken door middel van random loting dus zielige verhalen hebben geen zin.
Liefs Josan Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter, Instagram, Facebook of YouTube?

 • Reply
  Marian B
  19 augustus 2020 at 20:52

  Ik doe graaf mee voor mijn hoogzwangere schoonzusje, ik denk dat ik haar hier wel blij mee kan maken.

 • Reply
  Marian Zw
  17 augustus 2020 at 21:20

  Ik loot heel graag mee, dit lijkt me ook een fijn product voor mijn dochter met haar droge velletje en snel allergisch door netelroos

 • Reply
  Petra
  17 augustus 2020 at 06:59

  De Tiny Humans bodylotion lijkt me heel fijn voor mijn kindjes met hun droge velletje! Zeker de jongste kan het goed gebruiken. Dus ik loot graag mee! (Zonder zielig verhaal 🤭)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]