Baby's en kinderen Babyspullen

Mommy Monday winactie Squiz knijpzakjes

28 maart 2016
Squiz hervulbare knijpzakjes-ervaringen-GoodGirlsCompany

Tweede Paasdag is bijna ten einde, maar op de valreep kan je nog 1 setje Squiz knijpzakjes met Sophie de giraf winnen. Handig om je eigen fruit- en groentehapjes in te stoppen. Maar ook handig om lekkere zelfgemaakte smoothies in te stoppen en zo aan oudere kindjes mee te geven. Waar kant- en klare producten vaak boordevol suiker en conserveringsmiddelen zitten, ben je er nu van verzekerd dat wat je er niet in stopt er ook niet in gaat. Wil jij weten hoe je kans maakt op deze herbruikbare knijpzakjes? Lees dan snel verder.

 

Squiz knijpzakjes-Squiz geschikt voor baby-GoodGirlsCompany

De lente is begonnen en de klok is verzet. Natuurlijk krijgen mijn dochters in de winter ook fruit mee naar school. Maar in de lente en zomer vind ik het vaak net iets makkelijker om creatiever uit te pakken. Ik koop vaker verse fruit op de markt in plaats van diepvriesfruit. Daarmee maak ik creatieve fruitsalades of gewoon lekkere smoothies. Helemaal naar wens van de dochter in kwestie.

Vorig jaar schreef ik al een uitgebreide review over Squiz hervulbare knijpzakjes en de voordelen er van. Een van de belangrijkste voordelen is dat ze wel tot 50 keer hervulbaar zijn. En je stopt ze makkelijk in de vaatwasser. Onze eigen hebben we nog niet zo vaak gebruikt. Dus toen ik de mogelijkheid kreeg om ze opnieuw te reviewen, bedacht ik mij geen seconde. Als ik ze nog steeds heb en er blij mee ben, dan is er vast ook wel een andere moeder die deze super zakjes wil proberen!

Squiz met silicone dopjes

In de afgelopen maanden is er eigenlijk niet zoveel veranderd aan de gouden formule. Wel heeft Squiz nu ook silicone dopjes. Deze zachte flexibele tuitjes maken ze nog meer geschikt voor baby’s en dreumesjes in de leeftijd van 4 tot 24 maanden. De dopjes beschermen het gevoelige tandvlees van je kindje tegen irritatie en verzacht tandpijn. De Squiz tops helpen bij de overgang van fles naar vast voedsel. En ze vergroten en stimuleren de zelfstandigheid van je kindje. De silicone tops hebben een draaidopmechanisme. Zo bevestig je ze makkelijk op het Squiz knijpzakjes. En door het zachte silicone materiaal, kan je baby of dreumes die alles zelluf wil doen ook makkelijk zelf drinken.

Win 1 setje Squiz knijpzakjes

Ter ere van de nieuwe lay-out van mijn blog geef ik 1 setje Squiz knijpzakjes met Sofie de giraf print weg. In zit setje zitten 3 zakjes met 3 bijpassende afsluitdopjes. (Dus niet de silicone dopjes.) Wil jij hier kans op maken?

 • Like GoodGirlsCompany op Facebook
 • Laat in een reactie (met geldig e-mailadres) hieronder weten wat jij in het knijpzakje zou stoppen.

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met 5 april 2016. Op 6 april 2016 maken wij de winnaars bekend. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog bevat een opgestuurd product.

 • Reply
  Nadia
  4 april 2016 at 13:34

  Super handig om er zelfgemaakte smoothies mee te geven. ?

 • Reply
  natasja emmen
  30 maart 2016 at 22:19

  Lijkt me super handig, ik zou er een lekkere zelf gemaakte gezonde smoothie in doen, super handig en gezond om dat mee te geven…of nemen..haha Fingers crossed

 • Reply
  Jess
  29 maart 2016 at 21:24

  Over wat ik erin zal stoppen zal ik eens even moeten denken, want we zijn net drie dagen geleden begonnen met bijvoeding. Wel een heel leuk concept!

 • Reply
  Saskia
  29 maart 2016 at 10:41

  Leuk! Ik maak graag kans op deze knijpzakjes. Ik zou als eerste beginnen met een makkelijke combi namelijk banaan en appel. En daarna wat meer gaan expirimenten.

 • Reply
  elisabeth maria martina
  29 maart 2016 at 08:01

  super handig natuurlijk

 • Reply
  Maureen
  28 maart 2016 at 23:28

  Mijn dreumes kan niet zelf kauwen ivm handicap en kan prima met deze zakjes overweg. Nu koop ik ze iedere keer maar dat is best een uitgave. Ik kon dit helemaal niet en lijkt me perfect!

 • Reply
  lutske
  28 maart 2016 at 23:17

  Dit lijkt me fantastisch voor mijn kleine meid! De keren dat ze eten uit een potje of ander voorgemalen voedsel heeft gegeten zijn op 1 hand te tellen. ik vind het belangrijk dat ze goed en vers eten voorgeschoteld krijgt. Van al die pakjes krijg ik de rillingen. Nu kunnen wel met deze knijpzakjes ook voorzien in lekkere smoothies waarbij ik zelf weet wat ze binnen krijgt!
  Bij mijn dochter maakt het niet veel uit wat ik er in doe, al het fruit en ook groente zijn favoriet. maar het lijkt me heerlijk om haar een zakje aan te kunnen bieden met mango, framboos, en passievrucht. Dit zijn namelijk toch wel de fruitsoorten die ze het meeste waardeert. Als ik een passievrucht of mango opensnij ben ik hem namelijk kwijt als ze naast me staat, en datzelfde geldt voor frambozen als ik die pak. Daarnaast lijkt het me ook heerlijk om haar met een groentesmoothie te verrassen.

 • Reply
  jaccomijne
  28 maart 2016 at 23:00

  Banaan met sinaassappel of mango met banaan zijn mijn eerste gedachten maar zullen nog veel meer lekkere combi’s zijn.heerlijk en ideaal zonder zoetstoffen een natuurlijk en verantwoorde snack .en in de zomer een stukje veiliger te geven ivm wespen.

 • Reply
  Ella de Berg
  28 maart 2016 at 22:52

  Heerlijk vers fruit smoothie, daar zijn ze dol op!

 • Reply
  Precilla den Daas
  28 maart 2016 at 22:39

  Jaa aardbeitjes met sinaasappel , of mango gepureerd met een beetje peer… Of meloen <3 Feline is gek op fruit en deze zakjes lijken me echt ideaal voor onderweg

 • Reply
  Naomi van der laan
  28 maart 2016 at 22:33

  Oh dat zou geweldig zijn!! Mn kids maak ik hier altijd blij mee. Heerlijke smoothies gaan erin. Zeker met deze zomerse dagen voor buiten tijdens het spelen. Zo simpel en zo gezond. Zelfs de buurmeisjes hebben wel eens geproefd en vinden het lekker en makkelijk.

 • Reply
  Joyce
  28 maart 2016 at 22:33

  Ik zou er dagelijks een mix van vers fruit in doen om zo mijn kindjes een gezonde snack te kunnen geven. Dochterlief verkiest een ‘knijpfruitje’ vaak boven een stuk vers fruit (lees: ze eet liever niets wat eruit ziet als fruit) dus krijgt ze op deze manier toch fruit en geen onnodige toevoegingen binnen. Win-win situatie dus! 🙂

 • Reply
  Vivian
  28 maart 2016 at 22:32

  Iedere dag neem onze 5 jarige een knijpfruit mee naar school. Alleen raakt hij een beetje uitgekeken op de smaakjes die de winkel verkoopt. Tja vrij eentonig in de keuze en heel graag willen we zelf experimenteren met smaakjes. Fruitsoorten, smoothies enz enz…deze zakjes lijken mij er IDEAAL voor. Samen naar de markt, fruit (en groente) inslaan en proberen (en proeven) maar om zo tot de heerlijkste knijpfruitjes te komen. Qua smoothie staat hier vanille yoghurt met rood fruit en banaan op 1.

  Ik heb al veel gehoord en gelezen over deze zakjes maar dit willen we natuurlijk ook heel graag zelf ervaren. Ik doe graag mee en waag een kansje!!

  Ps. Ze zijn ook ideaal voor onderweg, dagjes uit en na het sporten. Weet zeker dat ze hier optimaal gebruikt zullen worden.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!