Spelen

Mommy Monday winactie Spirograph

22 mei 2017
Review_Spirograph_Cyclex_GoodGirlsCompany

Ik heb iets heel onorthodox gedaan. De tweede verjaardag van mijn dochter niet op social media gedeeld. Maar het is echt waar. Ze is dus 2. En wie jarig is, trakteert. Vandaar dat je vandaag kans maakt op een mooie set van Spirograph.

Offline is de nieuwe luxe. En zoals jullie wel weten, ga ik daar heel gedoseerd mee om. Ik had er voor kunnen kiezen om haar verjaardag op social media te delen. Maar deed het niet. In plaats daarvan bezochten we met zijn vijven de plaatselijke kinderboederij. Probeerde ik mijn evenwicht te behouden terwijl ik over een omgevallen boom liep die over de sloot lag. Oh en aangezien Miss C nog niet groot genoeg was ervoor, tilde ik haar ook over. Ik viel gelukkig niet. Kweekte vervolgens spierballen tijdens het tillen van dit meisje. Kun je het geloven? Mijn dreumes is officieel een peuter! Twee jaar geleden lag ik in zo’n bed op klossen. Wat is de tijd voorbij gevlogen!

Verschil_Spirograph_Cyclex_en_Spirograph_GoodGirlsCompany

Win een set van Spirograph

Als kind kon ik er uren kijken naar hoe anderen met Spirograph de mooiste figuren maakten. Wat was ik blij toen op tegen mijn twaalfde de knalpaarse koffer met Spirograph Studio kreeg. Wat vond ik het machtig mooi om daar mee te tekenen. Inmiddels zijn we trotse bezitters van de Spirograph Cyclex. Dat is de modernere versie van de ouderwetse Spirograph. Geen gestuntel met punaises om papier op de ondergrond vast te plakken. Wat we er van vonden, kan je in deze review lezen. Zelf kan je ook een mooie set van Spirograph winnen.

Wat moet je daar voor doen?

Voorwaarden

 • Je moet lid zijn van de GoodGirlsCompany op Facebook
 • Laat in de reactie hieronder je naam achter (met een geldig e-mailadres) en feliciteer de jarigen 🙂
 • Laat op Facebook onder de actie weten dat je meedoet.
Extra kans maken?

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met maandag 29 mei 2017.  De winnaar krijgt na 30 mei  via e-mail persoonlijk bericht van mij. Je verplicht jezelf om binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren. Doe je dit niet, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Winnaars worden getrokken door middel van random loting dus zielige verhalen hebben geen zin.

Wie ga jij deze Moederdag blij maken en heb jij nog leuke tips?

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Spirograph Travel, handig voor onderweg - GoodGirlsCompany
  18 oktober 2017 at 22:30

  […] Spirograph  […]

 • Reply
  Alyt van der Heide
  25 mei 2017 at 19:48

  Nog van harte met je dochtertje!
  De periode ik ben twee en ik zeg nee gaat wellicht aanbreken.
  Wij zeggen in ieder geval geen nee tegen Spirograph.
  Mijn dochter speelt nog met de oude Spirograph waar ik als klein meisje al mee speelde. Niet alles is meer compleet en de pinnetjes waarmee het papier en de vormpjes vastgezet worden zijn stuk.
  Dus een nieuwe set zou ontzettend gaaf zijn.

 • Reply
  Moniek
  25 mei 2017 at 08:37

  Gefeliciteerd!!!
  Brings back memories: ik had ook zo’n Spirograaf…

 • Reply
  mirremeid
  24 mei 2017 at 10:17

  Van harte gefeliciflapstaart met de 2e verjaardag van je dochter! Hier ook een heel druk weekend met drie jarige kinderen en een jarige moeder! Zowel mijn tweelingdochters Sterre en Nikki (20 mei) als mijn zoon (21 mei) als ikzelf (23 mei) waren afgelopen dagen jarig. Ik weet zeker dat mijn dochters een set van Spirograph geweldig leuk zouden vinden.

 • Reply
  Wendy v V
  22 mei 2017 at 21:24

  Gefeliciflapstaart!
  Oude tijden herleven, had vroeger ook spirograph. Leuk leuk leuk! Hier kan ik iemand heel blij mee maken.

 • Reply
  Linda Meester
  22 mei 2017 at 20:44

  Namens drie dochters gefeliciteerd en onze middelste is dol op Mandala’s en de spirograph zal een uitdaging voor haar zijn

 • Reply
  lifestylemommys
  22 mei 2017 at 18:30

  Hartelijk gefeliciteerd 😍Ik doe graag mee voor Eva. Groetjes Linda Raaijmakers

 • Reply
  Anita H.
  22 mei 2017 at 15:33

  Gefeliciteerd allebei!

 • Reply
  Femke Dekker
  22 mei 2017 at 13:04

  Gefelicitaaaaaart! Mijn dochter is niet dol op taart … maar wel op knutselen. Ze zou heel blij zijn met deze mooie prijs… en mama stiekem ook!

 • Reply
  Cindy Jerphanion
  22 mei 2017 at 09:45

  Hartelijk gefeliciteerd met je meisje! Mijn meisjes zijn gek op tekenen kleuren en knutselen!!
  Wij organiseren elke x 2 dagen in de week groepje om te komen knutselen voor niks zou leuk zijn als ze dit kunnen gebruiken! .
  Je zou mijn als mama met 3 kindjes heel blij maken. En ook de andere kindjes

 • Reply
  michael noo
  22 mei 2017 at 08:14

  Allereerst gefeliciteerd en ten tweede wat een gave actie weer om het met ons te delen! Hier zal mijn dochter heel blij van worden dus doe graag mee

 • Reply
  Caroline M
  22 mei 2017 at 08:10

  Proficiat jarige 🙂

 • Reply
  Kristel
  22 mei 2017 at 07:57

  Proficiat met je kleine, grote meid 🙂 gaat idd zo snel en samen met elkaar genieten is zo belangrijk. Mijn dochter gaat dit fantastische vinden. We maken hier graag kans op.

 • Reply
  Gina
  22 mei 2017 at 07:46

  Gefeliciteerd nog met Je dochter. Gaat veel te snel Dus vooral heel veel van Der Genieten. Die van mij Zijn al 4 en 7. Mis het dat ze hele Dagen thuis Zijn en dat lieve peutertaaltje.

  Ik doe graag mee voor deze geweldige prijs. Zouden me Meiden erg leuk vinden Zijn dol op tekenen en tja voor deze mama ook een beetje jeugdsentiment 😜

 • Reply
  Joyce
  22 mei 2017 at 07:31

  Gefeliciteerd met je dochter! Wat gaat het hard! Ik weet nog precies dat mijn moeder zei: Josan is bevallen. Ohhh wat was ik jaloers want ik was mijn zwangerschap zo ontzettend zat haha. Een paar dagen later ben ik bevallen. Donderdag is hij jarig. Ik doe graag mee met deze actie voor onze dochter.

 • Reply
  Cobi
  22 mei 2017 at 07:22

  Van harte gefeliciteerd!
  En wat een gave givaway heb je. Ik was vroeger altijd jaloers pp kindjes die dig hadden. Het zou leuk zijn boor m’n eigen kids

 • Reply
  Christa lindhout
  22 mei 2017 at 07:16

  Soms is iets wel eens lekker iets voor jezelf te houden. Geeft het rust. Nu hoefde je niets te checken of reageren.

  Maar toch nog gefeliciteerd met je dochtertje haar verjaardag. Ik doe graag mee voor mijn idee jarige. Dol op tekenen dus dit zal in de smaak vallen.

  • Reply
   Christa lindhout
   28 mei 2017 at 08:07

   8 jarige natuurlijk. Zal de actie ook nog even delen.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!