Lifestyle

Mommy Monday winactie: My Jewellery

9 mei 2016
My Jewellery-GoodGirlsCompany-winactie

Ruim 3 weken geleden stond ik tijdens een persdag oog in oog met de mooie juwelen van My jewellery. Ik kende de sieraden al van horen zeggen, had ze op andere blogs en instagram voorbij zien komen, maar nog nooit zelf in het echt gezien. Deze Mommy Monday maak jij ook kans op je eigen My jewellery armband met de tekst ‘flawless’. Wat je daar voor moet doen, lees je hier onder.

My jewellery-GoodGirlsCompany-

Na twee weken meivakantie begon bij ons vanochtend het gewone leven weer. Dat was wennen. Zeker na zo’n  heerlijke dag als gisteren. Op Moederdag ben ik lekker in het zonnetje gezet en heerlijk verwend. En dan komt de Maandagmorgen Blues altijd hard aan. Vandaar dat ik iets leuks wilde doen voor mijn lezers.

My Jewellery

My Jewellery is een prachtige sieradenlijn met mooie, unieke sieraden en accessoires die altijd on-trend zijn. Door luxe merkbeleving, scherpe prijzen, collecties die regelmatig wisselen en kwalitatief zeer goede items is My Jewellery in 5 jaar tijd uitgegroeid tot een begrip. En dat zie je terug in de groeiende populariteit & een trouwe fanbase.

Naast dat menig Nederlandse vrouw de sieraden adoreert wordt My Jewellery ook steeds vaker gespot bij Bekende Nederlanders zoals Wendy van Dijk of Linda de Mol.

Win een armbandje van My Jewellery

In mijn goodiebag zat een lief armbandje van My Jewellery  met de tekst flawless. Nu kan ik deze natuurlijk zelf houden, maar ik vind het veel leuker om hem weg te geven en een ander er blij mee te maken. Wat moet je hier voor doen?

 • Like GoodGirlsCompany op Facebook
 • Laat hieronder een reactie achter (met geldig e-mail adres) waarin je vermeld op hoeveel kanalen jij mij volgt.

Extra kans maken?

Elk extra social mediakanaal betekent dat je ik je naam nog een keer invoer in het lotingsprogramma. (Gebruik jij dus 4 kanalen? Dan betekent het dat ik je naam 4x invoer). Wel even vermelden dus om hoeveel het gaat.

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met 16 mei 2016. Op 17 mei 2016 maken wij de winnaars bekend. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

 • Reply
  Joyce
  16 mei 2016 at 11:01

  Leuk! Ik volg je op fb 😊

 • Reply
  Marie Schreurs
  11 mei 2016 at 12:05

  Hallo, wat leuk! Ik doe mee! Ik volg je op YouTube en Facebook!

 • Reply
  mamasliefste
  11 mei 2016 at 01:58

  Ik doe graag mee. Ik volg je op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en YouTube

 • Reply
  Liesbeth
  10 mei 2016 at 21:16

  Gaaaaffffffffff

 • Reply
  Susan Jansen
  10 mei 2016 at 19:26

  Wow leuke actie! Ik ben een groot My Jewellery fan dus dit armbandje zou ik super graag toevoegen aan mijn collectie 🙂 Volg je op Facebook, Instagram en Pinterest. Fijne avond, liefs Susan

 • Reply
  elisabeth maria martina
  10 mei 2016 at 19:24

  p.r.a.c.h.t.i.g
  facebook en google+

 • Reply
  Naomi
  10 mei 2016 at 19:23

  Wat leuk!!
  Ik volg je op Facebook en pinterest 🙂

 • Reply
  Nicole Orriëns
  10 mei 2016 at 08:32

  Hier is iedereen ook weer naar school na twee weken vakantie. He its inderdaad best weer even wennen aan het ritme.

 • Reply
  Bianca
  10 mei 2016 at 07:41

  Wat leuk! Ik ken dit merk zelf nog niet, maar een armbandje is altijd welkom 🙂 Volg je overal al (stalcker he? haha) x

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!