Lifestyle

Mommy Monday winactie Unboxing Box + Moederdagtips

8 mei 2017
Unboxing-Box-GoodGirlsCompany-Moederdagtips

Aankomende zondag is het Moederdag. Ik kreeg de Unboxing Box boordevol leuke moederdagtips opgestuurd. Daarom heb ik een leuke video gemaakt waarin ik hem uitpak en kan je een leuke waardebon winnen.


Van de week kreeg ik alvast mijn eerste Moederdag cadeau; de unboxing box. Een samenwerking van verschillende leuke winkels en merken. In de doos zitten onder andere leuke spulletjes van  Miss Etam, Your Surprise, Mari Case en Sunheroes

Wat zit er in de Unboxing Box?

Miss Etam

Van Miss Etam zat er een waardebon in de doos ter waarde van 25 euro. Een heerlijke excuus om te gaan shoppen. Waarschijnlijk heb je de leuke collectie wel gezien die ze samen met Libelle hebben en momenteel in verschillende winkels hangt.

Inhoud-Unboxing-Box-GoodGirlsCompany-Moederdagtips

Your Surprise

Bij Your Surprise vind je unieke moederdagcadeaus. Ik kreeg een leuk notitieblokje van ze met mijn naam en de naam van mijn blog. Hoe leuk is dat?! Ik ben echt dol op note books. Ontzetten handig om allerlei aantekeningen in te schrijven.

Sun Heroes

Van Sunheroes kreeg ik een nieuwe gave zonnebril. Dit jonge bedrijf verkoopt kwalitatief goede zonnebrillen voor een lage prijs verkoopt. Want als je net zoals ik ben, raak je zoiets regelmatig kwijt of heb je voor elke outfit wel weer een nieuwe nodig.

Door gave Europese beurzen af te struinen en de huidige modetrends te volgen, zijn we altijd up-to-date met onze uitgebreide zonnebrillen collectie voor zowel dames als heren zonnebrillen. De meeste modellen zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar en met verschillende lenzen

Psychologie Magazine

Als ik dan toch in de wachtkamer bij de tandarts zit, kan ik die tijd maar beter nuttig gebruiken. Vandaar dat ik regelmatig een issue van Psychologie Magazine opensla. Tuurlijk houd ik bij tijd en wijle ook wel van roddel en achterklap, maar als ik wat meer inhoud wil dan is dit toch wel een magazine die me aan het nadenken zet. En dat is iet verkeerd. et blad verschijnt maandelijks en behandelt allerlei leuke thema’s.

MariCase

Mari Case laat je kennismaken met de heerlijke geuren en smaken van Italië. Eigenaresse Marike Anker importeert Italiaanse chocolade die de zintuigen prikkelt. Ik kreeg een heerlijke donkere reep chocolade en ook nog witte met rode vruchten. Daarnaast kregen we ook nog Italiaanse snoepjes.

Moederdagtips-Unboxing-Box-GoodGirlsCompany-Moederdagtips

Win de Unboxing Box cadeaubon

In de Unboxing Box zat een cadeaubon  ter waarde van € 25,- van Miss Etam. Deze ga ik aan een gelukkige fan weggeven.

Wat moet je daar voor doen?

Zoals je de laatste tijd wel hebt gemerkt, ben ik lekker fanatiek op YouTube. Ik probeer weer wekelijk 1 filmpje te maken en vind de reacties die ik daarop krijg erg leuk. Tijd om mijn volgers op het GoodGirlsCompany YouTube wat extra liefde te geven. Ik ga de cadeaubon verloten onder een abonnee.

Daarnaast mag ik nog een notitieblokje weggeven van Your Surprise met je naam erop.

Voorwaarden

 • Je moet lid zijn van de GoodGirlsCompany op Facebook
 • Laat in de reactie hieronder je naam achter (met een geldig e-mailadres)
 • Laat op Facebook onder de actie weten dat je meedoet.
Extra kans maken?

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met maandag 15 mei 2017.  De winnaar krijgt na 16 mei  via e-mail persoonlijk bericht van mij. Je verplicht jezelf om binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren. Doe je dit niet, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Winnaars worden getrokken door middel van random loting dus zielige verhalen hebben geen zin.

Wie ga jij deze Moederdag blij maken en heb jij nog leuke tips?

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Astrid Hartman
  11 mei 2017 at 17:14

  Ik zou dit heel graag willen winnen voor mijn lieve moeder Kirsten, die elke dag zorgt voor mijn volwassen autistische broer, zonder daarbij ooit aan zichzelf te denken <3

 • Reply
  zazazoobeauty
  9 mei 2017 at 19:42

  Ik kende deze box nog helemaal niet, maar wat heeft hij een leuke inhoud! Shopping money is altijd goed en die zonnebril is echt heel mooi!

 • Reply
  Liesbeth
  9 mei 2017 at 19:11

  Superleuke box! Heel graag doe ik mee aan de winactie, omdat Miss Etam echt 1 van mijn favoriete winkels is. Ik volg via Facebook en YouTube 🙂

 • Reply
  Melissa Van Stipdonk
  9 mei 2017 at 13:23

  Ik doe mee voor mijn lieve mama. Ze is gewoon de liefste en gek op miss etam. vroeger al toen ik met haar ging shoppen was dit haar favo winkel en nu nog steeds!uiteraard volg ik ook via youtube (en fb). liefs melissa (melissamaas@hotmail.com)

 • Reply
  Liesbeth
  9 mei 2017 at 12:44

  Leuk! Ik doe graag mee! Ik volg je op Facebook en Youtube

 • Reply
  Wendy v V
  8 mei 2017 at 22:18

  Ik doe graag mee!

 • Reply
  Linda Meester
  8 mei 2017 at 20:56

  Ik doe mee en was al geabonneerd

 • Reply
  Marian B
  8 mei 2017 at 18:04

  Leuke winactie! Miss Etam heeft inderdaad een leuke collectie, en ik kan nog wel iets leuks gebruiken 😉

 • Reply
  Yvonne
  8 mei 2017 at 13:52

  Erg leuk! Mijn moeder zou ik daar zeker erg blij mee maken! 😀

  Aan alle voorwaarden voldaan!
  Ik volgde al op Facebook, daar ook gereageerd dat ik ook graag kans maak en bij deze de reactie hier. Ook volg ik je nu op Youtube en ik heb de actie gedeeld op Twitter via de deelknop bovenaan deze post! 🙂

  Fijne Moederdag alvast! 😉

 • Reply
  Kristel
  8 mei 2017 at 09:41

  Geabonneerd op YouTube alleen weet ik niet hoe je daar een reactie achterlaat 🙂
  ik maak graag kans op de bon lijkt me heerlijk om een mooie zwangerschapsjurk uit te zoeken en dan kan ik deze fijn dragen op vakantie begin juni. Want de jurken passen me niet meer 🙂

 • Reply
  Lisette Kleiweg
  8 mei 2017 at 08:43

  Wat leuk ! Ik doe graag mee aan je winactie, volg, liked en gedeeld op Facebook en volg en gereageerd op YouTube . Normaal gesproken geef ik mijn moeder iets wat ik zelf gemaakt heb, omdat ze dat het leukst vind (nog steeds….),een taart of stekjes die al opgekweekt zijn, zoiets. Deze bon zou een onverwachte en zeer welkome verrassing zijn want ze shopt graag bij Miss Etam 😃😊

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!