Baby's en kinderen Feestjurken, bruidsmeisjeskleding en Communiejurken Meisjeskleding

Mommy Monday winactie LoFff

15 februari 2016
LoFff baby zomer 2016-GoodGirlsCompany-Mommy Monday

LoFff bestaat dit jaar 10 jaar en dat gaan ze vieren. De zomercollectie van LoFff heeft bevat een aantal items die je waarschijnlijk ook al in eerder hebt terug gezien. Voor alle meisjesmoeders wiens harten verslingerd waren aan items uit eerdere collecties, heeft LoFff zomer 2016 dus een aantal bestsellers opnieuw uitgebracht. En deze Mommy Monday kan je een LoFff tuniekje met bijpassende legging in maat 62 winnen.

Voor veel moeders is de LoFff zomercollectie 2016 een feest der herkenning. Bestsellers zoals de jurkjes met grote en grafische bloemenprints zijn terug van weg geweest. De kleding voldoet aan de laatste modekleuren zoals roze, blush en koraalroze. Kleding waar je dus vrolijk van wordt.

Subtiele gouden accenten geven de jurken iets feestelijks. Of je nu naar een bruiloft, communie of gewoon een zomers feestje gaat, voor elk feest biedt LoFff een feestjurk.

Zoals altijd speelt tricot ook in deze collectie een grote rol. Daarbij heeft men ook bewust gekozen om gebruik te maken voor variaties met chiffon, crêpe en voile.  Juist die combinaties zorgen voor spannende setjes. Opvallend in de collectie zijn de prints. Allemaal bloemen, soms grafisch zoals in zwart/wit/geel, soms romantisch in rozenprint, en dan weer knallend in jungle print.

LoFff baby winactie-GoodGirlsCompany-Mommy Monday

Vorige week dinsdag had ik een persdag. Elk seizoen word ik als blogger uitgenodigd bij PR bureaus om de nieuwe lente zomer collecties te bekijken. Dus stonden we om 6 uur op zodat we hopelijk op tijd in Amsterdam waren. Miss G en C zouden mij die dag vergezellen ( vanavond om 18:00 uur plaats ik een blog online met een filmpje hiervan). We kregen een presentatie van nOeser en B.Nosy. Leuke kledingmerken met elk een goed verhaal. Bij  het afscheid ontving ik een goodiebag voordevol leuke spulletjes.

LoFff-LoFff baby winactie-GoodGirlsCompany-Mommy Monday

Thuis moest de goodiebag natuurlijk meteen bekeken worden door beide meiden. Ze zijn vaak hartstikke nieuwsgierig naar wat we nu weer gekregen hebben.En het unboxen van een goodiebag kan ik al echt aan ze overlaten. Gelukkig beseffen ze steeds vaker dat wij niet alles nodig hebben. Vorig jaar gaven ze bijvoorbeeld een speelgoedaapje weg omdat ze het afgelopen jaar al vaak genoeg speelgoed det we voor een review testten mochten houden. Ik vind het belangrijk dat mijn kinderen dat meekrijgen.

win LoFff baby zomer 2016-GoodGirlsCompany-Mommy Monday

Win een kledingsetje van LoFff

Dit maal zat er in de goodiebag een heel lief wit tuniekje in maat 62 met fuchsiaroze van het kledingmerk LoFff. Super leuk! Alleen mijn baby heeft maat 68 en bijna 74. Dus vind ik het dan leuker om een andere moede er mee blij te maken dan dat het bij ons onderin de la belandt.

 • Like GoodGirlsCompany op Facebook
 • Laat in een reactie onder dit blog weten voor wie jij dit setje wilt winnen

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met 21 februari 2016. Daarna kiezen wij de winnaar! Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Claim je prijs binnen 72 uur op Facebook anders verval je als prijswinnaar

P.s. vanavond om 18:00 uur neem ik je mee achter de schermen van een blogevent.

Liefs Josan

 

 

 

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’,Twitter,Instagram, Facebook of YouTube?

 • Reply
  Jitske
  19 februari 2016 at 09:43

  Ja graag voor onze oudste die maatje 92 heeft.. wat zou ze toch prachtig staan met jullie mooie collectie
  Geliked en gedeeld ook

  • Reply
   Josan
   19 februari 2016 at 15:40

   Hallo Jitske,
   Zoals in de blog staat, heb ik alleen een setje in maat 62.

 • Reply
  claudia
  18 februari 2016 at 12:38

  oh wat leuk en nu pas dit blog ontdekt maar als maam van 4 kleintjes super leuk om alles te lezen… ik zo het willen winnen voor onze enige meid Emma!! haar twee grote broers doen dit jaar de communie dus dit setje in 122 zou wel leuk voor haar zijn!!

  • Reply
   Josan
   19 februari 2016 at 15:43

   Leuk dat je mee doet.

 • Reply
  Tessy van Hal
  18 februari 2016 at 12:30

  Ik zou erg graag het setje winnen voor mijn dochtertje die deze maand geboren wordt. In de zomer heeft ze dan precies maat 62.

  • Reply
   Josan
   19 februari 2016 at 15:43

   Leuk dat je mee doet.

 • Reply
  Marjo
  15 februari 2016 at 19:48

  Ik volg je op Facebook en dit setje wil ik winnen boomrijk lieve kleine vriendinnetje Lynn, hopelijk kan ik haar hiermee verassen!

 • Reply
  Marguerita
  15 februari 2016 at 19:00

  Schattig! Ik loot niet mee, ken geen babymeisjes met die maat, maar leuk 🙂

 • Reply
  jolein koolske
  15 februari 2016 at 13:53

  Zoooo leuk voor ons toekomstige kleine vriendinnetje 🙂 Een goede vriendin van me verwacht in juni haar 1ste kindje en dat word een lief prinsesje wie dit setje mooi zou staan 🙂

 • Reply
  jolein koolske
  15 februari 2016 at 13:48

  Oh super schattig !!! Ik doe dolgraag mee voor ons toekomstige kleine vriendinnetje. Een lieve vriendin van me verwacht haar 1ste kindje in juni dus zou zoooo leuk zijn voor haar 🙂

 • Reply
  haia
  15 februari 2016 at 09:01

  Leuk setje. Ik krijg binnenkort m’n eerste dochtertje. Tussen al de stoere jongens kleren van haar broers kan ze hierin schitteren.

 • Reply
  Mirjam Nijwening
  15 februari 2016 at 08:29

  Wat een fleurig setje!! Onze mini diva verwachten we eind mei en om dan haar eerste zomer de blits te maken in dit prachtige setje, haar eerste vakantie in frankrijk in september, lijkt me geweldig om te winnen ♥

 • Reply
  elisabeth maria martina
  15 februari 2016 at 08:12

  voor jarige kleindochter lise, helemaal top

 • Reply
  Jojanneke
  15 februari 2016 at 07:43

  Ah wat een schattig setje zeg! Deze zou ik graag winnen voor mijn meisje Merel! Dit zou haar prachtig staan namelijk!

 • Reply
  Linda
  15 februari 2016 at 07:17

  Wat lief dat ze zo graag delen! Ik doe graag mee voor mijn vriendinnetje die pas bevallen is 🙂

 • Reply
  mamaminke
  15 februari 2016 at 06:34

  Super leuk! Ik volg je op fb. Dit mooie setje zou ik graag winnen voor mijn dochtertje. Na steeds voor mijn zoontje kleding zoeken mag ik nu voor een dochtertje en wat is dat leuk! Ik denk dat het haar prachtig zal staan.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!