Films & Series kinderfilms en series

Mommy Monday winactie DVD The Boss Baby

4 september 2017
The-Boss-baby-Dreamworks-GoodGirlsCompany

Er zijn maar weinig animatiefilms waar ik dit jaar zo van genoten heb als van The Boss Baby. Deze hartverwarmende familiefilm is sinds kort op DVD verkrijgbaar en kan je deze Mommy Monday winnen.

Boss Baby-DVD-winactie-GoodGirlsCompany

Weet je het nog? Vlak voor de zomervakantie vertelde ik over dat ik het verjaardagsfeestje van mijn oudste dochter een half jaar later vierde. Vonden sommige mensen niet kunnen. Dochter vond het allemaal prima, want we gingen naar The Boss Baby.

Video The Boss Baby

Review The Boss Baby

Het verhaal van The Boss Baby is simpel. Het leven van Tim wordt aardig verstoord door de komst van een nieuw baby broertje. Dit kleine baasje komt inclusief koffertje en pak en heeft een heleboel noten op zijn zang. Naast dat Tim zijn oude vertrouwde wereldje langzaam maar zeker ziet afbrokkelen, heeft hij een groter probleem: hij vertrouwt zijn nieuwe broertje niet.

baby-boss-dreamworks-GoodGirlsCompany

The-baby-boss-dreamworks-GoodGirlsCompany

Dat wantrouwen, blijkt niet voor niks. Het levert hilarische taferelen op die herkenbaar zijn voor iedere ouder die gezinsuitbreiding verwacht of heeft doorgemaakt. Als hij op een avond zijn broertje ook nog ziet bellen zijn de rapen gaar. Wie is dit kind?! Al snel komt Tim erachter dat Boss Baby en hij uit hetzelfde hout gesneden zijn en hetzelfde doel voor ogen hebben. Wat zich dan ontvouwt is een spanend  avontuur. Waar op het einde ook ik als koele kikker toch wel even een brok van in mijn keel kreeg. Naast humor bevat The Boss Baby ook veel wijze lessen over familie. Dat maakt hem juist zo hartverwarmend.

The Boss Baby-winactie-giveaway-GoodGirlsCompany

Win DVD The Boss Baby

Sindskort is The Boss Baby verkrijgbaar op DVD. Om dit leuke nieuws te vieren, mag ik 1 DVD van weggegeven aan een trouwe lezer. Zodat je samen met je kind van deze leuke familiefilm genieten kan. Wat moet je daar voor doen?

Voorwaarden

 • Laat onder dit bericht een reactie achter zodat ik je e-mail adres heb.
 • Je moet lid zijn van onze Facebookpagina laat hier onder de post een reactie achter zodat ik weet dat je meedoet.

Boss Baby-DVD-winactie-GoodGirlsCompany

Extra kans maken?
 • Meld je gratis aan als abonnee van het  GoodGirlsCompany YouTube kanaal
 • Deel deze actie op Facebook, Twitter of Instagram met de hashtag #GoodGirlsCompany

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot 11 september 2017. De winnaar krijgt na 12 september via e-mail persoonlijk bericht van mij. Je verplicht jezelf om binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren. Doe je dit niet, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Winnaars worden getrokken door loting.

Had jouw kindje moeite met de komst van een broertje of zusje?

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  GerlindeIJ
  10 september 2017 at 19:26

  Ja leuk ik doe mee!!

 • Reply
  Marian B
  6 september 2017 at 21:45

  Altijd leuk voor bijvoorbeeld op een pyjamazondag!

 • Reply
  Moniek
  6 september 2017 at 12:33

  Lijkt me een superleuke film, alleen doe ik maar niet mee: dochterlief heeft geen broertje of zusje en vindt dat maar niks…
  Laat ik het haar maar niet aandoen deze film dan in huis te halen 🙁

 • Reply
  Sharon de Ridder
  6 september 2017 at 12:10

  Ik doe graag mee! Dan snap ik eindelijk de grapjes die mijn dochters maken over deze film 🙂

 • Reply
  Eva schomakers
  4 september 2017 at 22:10

  Jaaaaa die willen ik en mijn dochter zo graag zien.

 • Reply
  Sandra Turel
  4 september 2017 at 22:03

  Winacties laat ik meestal aan mij voorbij gaan omdat ik het anderen meer gun. Maar een dvd van baby boss zouden mijn meiden heel leuk vinden. Ik doe graag mee.

 • Reply
  Liesbeth
  4 september 2017 at 22:00

  Leeeuuukkk! Ik doe graag mee!

 • Reply
  Kelly
  4 september 2017 at 21:50

  Oh wat leuk zeg. Ik weet niet of de meiden of ik hem liever wil zien maar een filmavondje met ze is natuurlijk altijd leuk! Pas sinds kort vind ze d’r zusje leuk ( nu bijna 2) dus ik durf hem veilig te kijken 😉

 • Reply
  Marleen B
  4 september 2017 at 21:43

  Onze dochter is groot fan van de film!!! Hulde aan YouTube, want daar kijken we elke dag filmpjes van boss baby. Als Lieke de laptop ziet roept ze al: ‘Baby, baby, baby’. (Ze word 22 september 2 jaar)

  Dus ik ben heel benieuwd wat ze van de complete film op dvd vind!!

 • Reply
  Lynn Mahieu
  4 september 2017 at 20:53

  Deze film staat op mijn lijstje met ‘films-die-ik-nog wil-zien’ dus ik doe graag mee voor deze dvd! 😀

 • Reply
  Anna
  4 september 2017 at 20:53

  Dat lijkt mij zo’n leuke film,leuk voor op een luie zondag pyjamadag
  facebook anna karlijn

 • Reply
  Réwana
  4 september 2017 at 20:51

  leuk voor een film weekend, we love it;)

 • Reply
  Gina
  4 september 2017 at 20:48

  Ik doe graag mee voor me meiden alysha en jazzlyn.

  Ze hebben de film in de bios gezien en vonden hem zo leuk. Denk dat die nog heel wat keertjes opnieuw bekeken wordt

 • Reply
  Anna
  4 september 2017 at 20:44

  Ik doe graag mee!

  Facebook: An Na

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!