Interieur Kinderkamer Lifestyle

Mommy Monday winactie Arty Animals

27 juni 2016
Arty Animals wanddecoratie-GoodGirlsCompany-winactie

Arty Animals heeft wel 50 verschillende wanddecoraties waarop wilde dieren staan. Levensechte bewerkte foto’s die je als stijlvolle foto aan je muur hangt. Leuk om een huis- slaap- of kinderkamer deze zomer een compleet nieuwe look te geven. Deze Mommy Monday maak je kans op 1 van de 3 waardebonnen van Arty Animals. Benieuwd hoe je mee doet? Lees dan snel verder.

Arty Animals-GoodGirlsCompany-winactie

Een kunstwerk aan je muur is vaak heel persoonlijk. Persoonlijk houd ik er van als het iets is dat niet bij een groot woonwarenhuis verkrijgbaar is. Dat is de theorie. In de praktijk, hebben we iets hangen wat stamde uit de tijd dat mijn man nog vrijgezel was en hij daar nog alleen een stem in had. Dat ik het spuuglelijk vind, staat vast. Maar zolang als ik nog niks anders heb kunnen vinden, blijft het hangen. “Komt nog wel”, sus ik mijn knagend geweten.

Van kunstwerk naar Arty Animals

Ik weet wat jullie denken, “Uitstel is afstel.”  Maar zo zit het niet. In mijn geval is het vaak een kwestie van de lange adem. Een in dit geval een lange adem van 2 jaar tijd. Nu heb ik koudwatervrees maar ooit waag ik echt wel de sprong in het diepe. In de tussentijd oriënteer ik mij op Pinterest perfecte decoratie en pak ik de verschillende ruimtes in huis één voor één aan. De bruine muur van de slaapkamer is inmiddels blauw. Lekker rustgevend! Om die sfeer vast te houden, heb ik ook het idee van een kunstwerk laten varen. Doe mij maar ‘iets uit de natuur’. Dus waarom geen een van de 50 Arty Animals?

Arty Animals

De Arty Animals collectie bestaat uit 3 thema’s. Kleine vriendjes is de lijn met baby beestjes. Je weet wel van die beestjes waar je op Facebook dierenfilmpjes van kijkt. Schattige olifantjes, lammetjes, geitjes en natuurlijk KITTENS! Portretfoto’s vind je bij Krasse Koppen. Ook weer van verschillende dieren waarbij de koala beer toch echt wel mijn favoriet is. En als laatste heb je de lijn Brave Beesten waar indrukwekkende grote platen tussen zitten van bijvoorbeeld een krokodil of gorilla.

Je kan alle foto’s op verschillende materiaalsoorten bestellen. Is canvas bijvoorbeeld niks voor je en wil je een foto met een strakkere look? Dan bestel je jouw Arty Animals gewoon op aluminium of plexiglas. Maar je kan hem ook als poster bestellen zodat je hem makkelijk op een gladde muur hangt.

En het is de grootte die uitmaakt. Vandaar dat je de mogelijkheid hebt om uit maar liefst 12 verschillende formaten te kiezen! Naast foto’s en materialen kun je ook kiezen uit verschillende lijsten en ophangsystemen. Zo past jouw Arty Animal helemaal in zijn nieuwe habitat. De huidige collectie bestaat uit 50 dieren maar wordt in de toekomst nog uitgebreid.

ArtyAnimals.nl is onderdeel van FotoCadeau.nl. Deze laatste is onder andere bekend van de labels CanvasCompany.nl, FotoOpHout.nl, FotoOpGlas.nl en PimpJeDeur.nl. Met meer dan 10 jaar ervaring in het afdrukken van fotoproducten, weet je dat het met de kwaliteit wel goed zit.

Arty Animals-GoodGirlsCompany-wanddecoratie

Win Eén van de 3 waardebonnen ter waarde van € 30,- voor een Arty Animals

In samenwerking met Fotocadeau mag GoodGirlCompany 3 waardebonnen weg geven ter waarde van € 30,-. Hiermee kan je een van de 50 Arty Animals kunstwerken kiezen. Wat moet je daar voor doen?

 • Like GoodGirlsCompany op Facebook
 • Laat in de reactie hieronder je naam achter (met een geldig e-mailadres) en vertel welke Arty Animal uit wel welke categorie (Kleine Vriendjes ,krasse koppen, Brave Beesten) jij zou willen

Extra kans maken?

Elk extra social mediakanaal betekent dat ik je naam nog een keer invoer in het lotingsprogramma. (Gebruik jij dus 4 kanalen? Dan betekent het dat ik je naam 4x invoer). Wel even vermelden dus om hoeveel kanalen gaat.

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met 4 juli 2016. Op 5 juli 2016 maken wij de winnaars bekend. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

 

Liefs Josan

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Ruby Smit
  6 september 2016 at 01:22

  Aaaaah, de kleine vriendjes voor mijn kleine vriendje!! 🙂💙👶🏻

 • Reply
  Nadia A.
  4 juli 2016 at 23:58

  Oh, wat zijn de kleine vriendjes schattig. Ik zou het ezeltje en hertje voor de babykamer kopen. Ik volg je op Facebook, Twitter, Instagram, Bloglovin en Google+. Gedeeld heb ik deze leuke actie op Facebook.

 • Reply
  Rianne Vos
  29 juni 2016 at 21:29

  Ow wauw, geweldig voor mijn 2 jarig zoontje Aaron, dat gek is van Nekken (giraffen) Dus graag uit de krasse koppen de giraffekop (en met 30 euro shoptegoed, ook nog de hele giraffe uit brave beesten) Hoe geweldig en hoe geweldig geprijsd ook!

 • Reply
  Liesbeth
  28 juni 2016 at 21:56

  Oeeehhhh de hertenkoppen is superstoer! Ik doe graag mee!

 • Reply
  Linda Bos
  28 juni 2016 at 21:17

  Ohhhhhh…. compleet verliefd op het “brave beest” …. de Flamingo.
  Super leuke actie en dit “brave beest” zou een plekje bij mijn dochter op haar kamer krijgen.

 • Reply
  Anna
  28 juni 2016 at 13:25

  Het lammetje van kleine vriendjes,voor op de babykamer

 • Reply
  Natasja Smit
  28 juni 2016 at 11:08

  De zittende Beer uit de categorie Brave Beesten 🙂

  Ik volg je op FB, Twitter, Pinterest en Youtube

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  28 juni 2016 at 09:30

  Ik doe graag mee, want ik vind het mooie schilderijen!

  Huisvlijt

 • Reply
  Joyce
  28 juni 2016 at 09:26

  Ik doe graag mee voor Sofie haar nieuwe kamer! Een leuke collage met dieren zou dan tof zijn maar Bambi ook wel een hertje genoemd moet er sowieso bij van de kleine vriendjes.

 • Reply
  Adelaide Balk
  28 juni 2016 at 07:43

  Wat een leuke moeilijke keuze! Ik twijfel tussen de Flamingo in Brave Beesten en de Giraffe uit Krasse Koppen. Beide zouden top staan in onze slaapkamer. Ik volg je ook via Google+ & Instagram

 • Reply
  Marjo
  28 juni 2016 at 07:26

  Ik doe graag mee voor mijn nichtje Amber die helemaal fan is van de giraffe, en laat die er nu bijstaan bij krasse koppen! Dus als ik win mag zei lekker shoppen! Ik volg je op blloglovin, Facebook en instagram

 • Reply
  Anita H.
  28 juni 2016 at 01:26

  Ik vind ze echt geweldig, was de site onlangs al tegengekomen via een andere blog. Mijn keuze: https://www.artyanimals.nl/leeuw

 • Reply
  Manon van Leijenhorst
  27 juni 2016 at 23:29

  Leuk. Ik doe mee voor het uilskuikentje van de kleine vrienden.
  Ik volg je op fb,bloglovin,instagram en youtube (nones).

 • Reply
  Tessy van hal
  27 juni 2016 at 22:43

  Ik doe graag mee voor een schilderij uit de categorie kleine vriendjes. De baby Orang oetang is super schattig.

 • Reply
  Jess
  27 juni 2016 at 22:41

  OMG die flamingo! Ik ben ook dol op pinterest :-).
  Ik zou het niet weten, ik ben verliefd op die kleine beestjes, maar ook op die giraf en die panda, en ….. Too much choice.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!