Reviews Spelen

Mommy Monday winactie: 3-in-1 vrolijke Beats Pods

26 september 2016
fisher-price-3-in-1-vrolijke-beats-pods_goodgirlscompany

Kinderen moeten onbevangen kunnen spelen en op hun eigen manier de wereld ontdekken. De 3-in-1 vrolijke Beats Pods van Fisher-Price ondersteunen deze filosofie. Ze stimuleren je kind om al spelenderwijs te leren. En deze Mommy Monday kan je ze ook nog eens winnen.

Enkele weken geleden was ik uitgenodigd door Fisher-Price om over hun nieuwe branding strategie geïnformeerd te worden. Ik had de babysitter geregeld, maar heb uiteindelijk de hele presentatie gemist. De wegwerkzaamheden aan de A1 nabij Amsterdam waren zo vertragend dat ik aankwam toen de presentatie al voorbij was.

fisher-price_3-in-1-vrolijke-beats-pods_goodgirlscompany

Fisher-Price

Gelukkig nam brandmanager Yvonne van Fisher-Price nog even de tijd om mij apart bij te praten. En dat vond ik fijn van en merk waar ik zelf ook mee opgegroeid ben. Waar mijn oudste dochters ook met veel plezier en liefde mee gespeeld hebben. Voor mij staat Fisher-Price voor speelgoed dat degelijk en duurzaam is.

Mijn oudste dochters speelden tot ruim 7 jaar gezellig samen met de Little People. Ook als andere klasgenootjes ze er soms op wezen dat het kinderachtig is, waren ze er in de vakanties altijd uren zoet mee. Daar ben ik blij mee. De jeugd van tegenwoordig speelt steeds korter met speelgoed. Om mij heen zag ik kinderen die krap 2 jaar ouder waren al van mobieltje naar tablet gaan. Echt met speelgoed spelen zat er niet meer in. En dat vind ik zonde. Ze kunnen nog lang genoeg achter een computer zitten, zich bezig houden met jongens of make-up. De kindertijd is maar even.

Koester het kind-zijn

Ook Fisher-Price beseft dat. Daarom hebben ze hun product range uitgebreid. Het is niet alleen maar voor peuters maar ook voor kleuters. Naarmate een kind zelfstandiger wordt, is het speelgoed zo ontwikkeld dat ze zelf meer kunnen leren en ontdekken. Dit jaar worden er 3 nieuwe producten gelanceerd:

 • Leerplezier Wassen en Poetsen Wastafel
 • Leerplezier Wereldbol Hallo Wereld
 • Co-de- Rups (een rupsje waardoor oudere kinderen leren coderen).

winactie_fisher-price-3-in-1-vrolijke-beats-pods_goodgirlscompany

3-in-1 vrolijke Beats Pods

Met de 3-in-1 vrolijke Beats Pods van Fisher-Price kan jouw kindje de meest swingende beats maken. Ook de jongste baby’s kunnen al vrij snel met de bewegende pods overweg. Ze zullen ontdekken dat de muziek en lichtjes veranderen als er wordt geschakeld tussen de drie verschillende standen.

Bovendien groeien de 3-in-1 vrolijke Beats Pods met de baby. Als je kindje zich alleen nog op de buik kan voortbewegen, kan er met de lichtgevende items worden gespeeld. Kan je kindje al zitten? Dan kan ze er muziek mee maken en kunnen de pods als trommels dienen. En kruipende kindjes worden uitgedaagd doordat ze achter de pods aan kunnen kruipen. Door het kruipen van de ene pod naar de andere, worden de motorische vaardigheden van de baby verbeterd. Zo wordt de ontwikkeling van je kindje op een positieve manier geprikkeld.
Ook de muziek die de baby zelf kan creëren, helpt mee aan de ontwikkeling van jouw kindje. De lichtjes en melodietjes die uit de pods komen stimuleren de visuele vaardigheden.

3-in-1 vrolijke Beats Pods winactie

In samenwerking met Fisher-Price mag GoodGirlsCompany de leuke 3-in-1 vrolijke Beats Pods zet weggeven. Leuk voor een verjaardag of alvast als eerste Sinterklaas- of Kerstcadeautje. Wat moet je daar voor doen?

 • Like GoodGirlsCompany op Facebook
 • Laat in de reactie hieronder je naam achter (met een geldig e-mailadres) en een enthousiaste reactie natuurlijk (geen zielige verhalen die worden gedelete).
 • Vertel wat vroeger jouw favoriete Fisher-Price speelgoed was.

Extra kans maken?

Deel deze actie op Facebook, Twitter of Instagram met de hastag #GoodGirlsCompany

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met 3 oktober 2016. Op 4 oktober maak ik de winnaar bekend. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

 • Wat was jouw favoriete Fisher-Price speelgoed?

Liefs Josan

♥ Dit blog is een samenwerking en bevat affiliate links

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  jolein koolske
  2 oktober 2016 at 21:48

  Oh leuk, leuk, leuk !!! ik doe dolgrag mee voor mijn knappe dochters 🙂 Ik heb veel van fisher price want mijn dochters maken op de ene of andere manier veel speelgoed perongeluk kapot maar fisher price kan veel hebben. Ideaal dus hahah. Mijn speeldje was een hondje aan een koord die ik mee kon trekken. Was er echt helemaal gek op hahah

 • Reply
  anica aarts
  2 oktober 2016 at 00:45

  Super leuk!!! Zou geweldig zijn om mijn kleine prinses hier mee te zien spelen!!! Zelf heb ik vroeger niet met fisher price gespeeld…

 • Reply
  michael noo
  1 oktober 2016 at 23:21

  Super gaaf!! Met een kleintje die alles wilt ontdekken zou dit super gaaf zijn haar hiermee te laten spelen… Zie de lach op haar gezicht al verschijnen..

  Zelf speelde ik vroeger altijd met het bekende fisher price telefoon

 • Reply
  berendina
  1 oktober 2016 at 13:56

  Ik doe graag mee voor mijn kleinzoon van vijf maanden
  Hier was het Fisher Price Activity Center in de box erg populair

 • Reply
  Andrea de Ruiter
  30 september 2016 at 17:38

  Wat superleuk speelgoed! Mijn zoontje zou het geweldig vinden!

  De vormenstoof van FP was vroeger een favorietje toen ik heel klein was. Nu speelt mijn zoontje ermee bij oma! Thuis speelt hij graag met de little people garage/auto’s/poppetjes! 1 poppetje is echt zijn favoriet! Als hij hem tegenkomt tussen zijn speelgoed speelt hij er echt de rest van de dag mee! Dikke maatjes met zijn FPvriendje!!

 • Reply
  janelle
  29 september 2016 at 21:29

  gaaf voor onze rammende headbanger (lees: baby die niet stil ligt en overal mee slaat)
  de gele bus was vroeger favoriet daar konden ook knuffels, barbies enz ingepropt worden!

 • Reply
  Wanda Berg
  29 september 2016 at 11:44

  Wauw doe heel graag mee voor mijn dochtertje, ze is helemaal gek van geluidjes dus hopelijk mag ik dit voor winnen ze zou deze Pods geweldig vinden

 • Reply
  Kim
  29 september 2016 at 08:31

  Wat leuk zeg! Hier ook fisher price gek! Het blijft mooi en is gewoon keigoed. Hebben ook de zingende theepot!
  Mocht ik de beurs winnen dan geef ik ze kado aan mijn nichtje. En waarom dan??? Nou…Mijn zusje geeft altijd kadootjes die lawaai maken aan onze kinderen. Daar worden wij heeeeeel blij van😉
  Dus nu ze zelf een kleine heeft kan ik deze traditie mooi ook bij haar doen! En dan zijn deze beat pods toch geweldig!!!

 • Reply
  Susan Z
  28 september 2016 at 22:57

  De boomhut! Hij staat nog steeds bij mijn ouders.. En nog helemaal compleet! Altijd leuk als de kleinkinderen komen spelen.

 • Reply
  Maureen
  28 september 2016 at 19:40

  Super leuk!
  Mijn eerste fisher price was de telefoon op wieltjes. En we hebben hem nog steeds. Hij staat te pronken in de babykamer. Dus ik doe heel graag mee voor dit moderne stukje speelgoed voor mn dochtertje ♡

 • Reply
  Anneliese de Waal
  28 september 2016 at 19:40

  Heel erg leuk, ik doe graag mee voor mijn zoontje Nicky.
  Vroeger had ik een kleine piano van Fisher-Price, vond ik altijd erg leuk om mee te spelen.

  Groetjes Anneliese

 • Reply
  Luisa Hansen
  27 september 2016 at 23:27

  Hoi! Wat weer een geweldige winactie, doe graaf weer mee.
  Fisher price is een mooi merk. De vorm van de poppetjes heb ik altijd zo’n aandoenlijk gevonden. Ik heb zelf de boerderij gehad. Wellicht vanwege waar ik ben opgegroeid;) dit is een erg leuke blog!

 • Reply
  Adrie van Dijk
  27 september 2016 at 14:35

  Ontzettend leuke actie. Wat zou ik dat graag willen winnen voor mijn kleine meisje. Net als u heb ik 3 dochters. Van 8, 5 en ons cadeautje van 8 mnd. Wij hebben heel veel FP spullen. Vooral little people, maar mijn favoriet is de rammelaar die al van mij is geweest toen ik baby was. Een witte met blauwe en rode “pinnentjes” die rammeld en je kunt er ook nog lekker op sabbelen. Wat in onze familie dus ook al 4 generaties gebeurd. Maar wat zou het leuk zijn voor Jenna dat zij een keertje iets nieuws krijgt om mee te spelen, speciaal voor haar.

 • Reply
  Leyla yalcin
  27 september 2016 at 10:28

  Dag Josan!
  ik doe graag mee, van Fisher-Price vind ik het speelmatje met een brug van bungelende speeltjes erg leuk, mijn nichtje waar ik het aan cadeau deed kon er echt heel lang mee zoet zijn!

  Hm…sorry, ik kan me echt niet herinneren wat vroeger MIJN Fisher favorite was….ik ben gewoon eerlijk hierin.

  Ik heb je FB post geliked en gedeeld.

 • Reply
  Ebru Balcova / M. Linders
  27 september 2016 at 10:22

  je komt gewoon altijd uit bij Fisher Prcie als je op zoek bent naar speelgoed voor de kleintjes!! Mijn favorite is toch wel het wipstoeltje met de leuke toeters en bellen eraan…tijdens een boek lezen of tv kijken kun je met je voet je babytje wiegen. IK kan me alleen herinneren dat ik vroeger een piramide met ringen had van Fisher Price, die hebben we nog lang bewaard maar op een gegeven moment moest het na een grondige opruimbeurt echt weg.

  NB: Ik moest wel onwijs lachen van de opmerking “geen zielige verharlen” (ben nog aan het glimlachen), ik stoor me daar namelijk ook aan steeds.

 • Reply
  haia
  27 september 2016 at 09:55

  Vergeet ik nu te zeggen waar ik speelde. Sorry niet boos zijn. Iets met baby en proberen iets te schrijven. Ik speelde vroeger bij mijn oma met de auto waarop je zelf kon zitten en je de (nu vintage) fisher price mannetjes kon instoppen. Aiaiaiai ben zo oud. Ook het hondjes met het trek touwtje en z’n wiebel staart waren toen super cool.

 • Reply
  haia
  27 september 2016 at 09:40

  Love fisher Price waar is de tijd waar ik daar mee mocht spelen. Nu samen met mijn meisje dit leuke speelgoed ontdekken zou super fijn zijn. Mijn meid houd van muziek , zit nu al half mee te swingen als de muziek aan gaat. Zelf muziek en licht effecten maken waauw, de broers zullen jaloers zijn of een smoesje verzinnen om er zelf mee te gaan spelen maar dat mag dan ook wel eens. Net zoals je in je blogje vermeld vind ik het belangrijk dat ze nog heel lang kunnen, willen en mogen spelen.

 • Reply
  Gillian
  27 september 2016 at 06:54

  Ik had vroeger zo’n walkmen met microfoon. Wat voelde ik me toen musicaal 😊.. maar als ik nu naar mijn dochter kijk die met 4 maanden al in haar wipstoel met haar schouders aan het swingen was en met 9 maanden toen ze kon staan direct ging trommelen op de tafel en bij ieder muziekje gaat dansen, is de 3 in 1 beats helemaal een geweldig en gepast cadeau voor mijn kleine muziek liefhebber!

 • Reply
  Oma Will
  27 september 2016 at 00:43

  Dit is echt het ideale speelgoed voor mijn kleindochtertje.
  Wij hebben voor haar de Fisher- Price kassa en schoolbusje en fietsje met allemaal verschillende poppetjes gekocht , om bij ons mee te spelen.
  Deze 3 in 1 vrolijke Beats Pods zou een mooie aanvulling zijn om mee te spelen. Iets nieuws is altijd welkom.
  Ik had vroeger geen Fisher-Price speelgoed. Of het er toen al was, ik weet het niet. Ik kan het mij niet herinneren.
  Voor mijn kleindochter doe ik graag mee.
  Ik heb geen Facebook, maar volg je op Bloglovin.

 • Reply
  petra
  26 september 2016 at 22:33

  ik doe heel graag mee voor mijn neefje

 • Reply
  Linda Post
  26 september 2016 at 17:31

  Wat een leuke actie! Ik doe zeker mee om kans te maken op dit leuke speelgoed voor mijn eerste kindje. Ik verwacht rond 8 oktober een meisje, super spannend! Fisher price heeft altijd super speelgoed! Ik speelde ‘vroeger’ bijvoorbeeld erg graag met de kassa, die kennen jullie vast nog wel met van die dikke gekleurde munten erbij. Je kunt aan een slinger draaien en dan gaat het laatje open. Super degelijk spul, gaat echt niet zo snel kapot. Ik ben nu wel uitgespeeld, maar met de komst van ons kindje gaat het spelen weer beginnen 🙂 Ik heb onlangs zo’n leuk kassaatje via marktplaats gescoord voor mijn 1-jarige nichtje. Nu wordt het tijd om een speelgoed voorraad aan te leggen voor mijn eigen kanjer 😀

 • Reply
  Liesbeth
  26 september 2016 at 16:35

  Wat een leuk nieuw speelgoed! Ik doe graag mee voor een vriendin van mij die net bevallen is! Is een superkraamcadeau! Ik speelde vroeger graag met de rood, wit, blauwe, gele rammelaar van Fisher Price. En later natuurlijk de kassa!

 • Reply
  Debbie
  26 september 2016 at 15:44

  Hi,

  Ik doe graag mee voor de actieve baby in mijn buik, ik weet zeker dat eenmaal uit mijn buik hij er zsm op los rammelt.

  Vroeger had ik zo´n activiteitenkastje in de box hangen. Met dingen die je kon draaien, een spiegel en iets wat geluid maakte.

  Ik heb de actie ook gedeeld!

  Gr,
  Debbie

 • Reply
  Anita H.
  26 september 2016 at 14:38

  Ik doe heel graag mee. Favoriete Fisher-Price vroeger? Ik kan me zeer weinig herinneren van vroeger en al zeker niet qua speelgoed. Alleen het bezit van een zeer potige knuffelbeer zit nog in mijn geheugen. En barbiepoppen, maar dat was een stuk later.

 • Reply
  k v kammen
  26 september 2016 at 14:24

  De kassa en het schoolbusje stonden garant voor uren speelplezier

 • Reply
  Swenne Bijzet
  26 september 2016 at 13:21

  Leuke winactie! Ik zou graag winnen voor mijn dochter van 3 mnd. Naast veel barbies en poppen speelde ik vroeger ook veel met de kassa van FP. Die rode en gele munten, ik zie het zo voor me.

 • Reply
  Marian
  26 september 2016 at 12:59

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee voor baby 2.0 die binnenkort verwacht wordt! Fisher-Price heeft altijd leuke, kleurrijke, vrolijke en leerzame dingen vind ik. Vroeger hadden wij vast wel het een en ander aan Fisher-Price speelgoed, maar wat ik mij het beste kan herinneren is de kassa. We (mijn zusjes en ik) hadden ook een eigen winkeltje, daar gebruikten we de kassa heel veel.

 • Reply
  Claudia
  26 september 2016 at 12:39

  De schoolbus, de bal met zwaan herinner me nog en mijn zusje had de boerderij die boeken zei als je de stander open deed. Leuk toen al.

  Ik wil deze graag winnen voor het kindje van mijn vriendin.

 • Reply
  Dionne van der Kooij- Beunder
  26 september 2016 at 09:26

  Wauw super leuk om te lezen. Dank je wel! Mijn favoriete Fisher price speelgoed vroeger was de kassa 😀 wat heb ik daar veel en lang mee gespeeld! Ik zou deze prijs graag winnen voor onze tweeling ik zie hun hier al net zoveel van genieten en veel mee spelen als ik vroeger met mijn kassa. Ik vind het ook erg leuk dat ze hier echt samen mee kunnen spelen.

 • Reply
  ilsiee prins
  26 september 2016 at 09:01

  Echt zoooooo leuk! 😉 Wat een onwijs gave winactie, en even weer een leuke herrinnering naar vroeger.. Ik was helemaal dol op ‘onze boerderij’. We woonden zelf op een boerderij, maarja mocht natuurlijk niet altijd helpen met de dieren… Dus daarom had ik mijn eigen boederijtje hahaha..
  Ik doe graag mee voor mijn lieve zus, momenteel in verwachting van haar 2e kindje.. Zal super zijn beide hiermee te mogen verrassen!
  Groetje Ilsiee

 • Reply
  Anne Dierselhuis
  26 september 2016 at 09:01

  Ik sleep van allerlei speelgoed naar huis voor mijn zoontje, hoe meer kabaal er in zit hoe mooier. In de winkel moet ik (tot ongenoegen van vriendlief) altijd overal op drukken en ooh lwuk zullen we deze nemen roepen.
  Ben benieuwd of onzw zoon dan net zo muzikaal wordt als zijn moeder (not) ik was vroeger helemaal gek van mijn fisherprice muziekinstrumenten

 • Reply
  Willianne
  26 september 2016 at 08:57

  Fisherprice is het speelgoed waarmee ik heimwee naar vroeger krijg… De kassa, schoolbusje, doktersetje en niet te vergeten dat auto loop karretje! De oude activity centre (is mijn favoriet) hangt weer bij mijn 6 maanden jonge zoontje in de box:) Wil dus heel graag meedoen voor mijn zoontje.

 • Reply
  elisabeth maria martina
  26 september 2016 at 08:23

  geweldig kraamkado voor mijn kleinzoon die in oktober word verwacht

 • Reply
  Lieke
  26 september 2016 at 08:03

  Oh graag voor mijn meisje van mijn 3.maanden. En als ze ouder is kan ze samen met haar zus van 3 muziek maken 😊

  Ik was zelf helemaal blij met de fisher price kassa, de kookplaat en het huisje waar je een mannetje door de schoorsteen kon gooien en hij dan van een glijbaan afkwam. Het huisje heb ik weer op een rommelmarkt gevonden en daar speelt mijn oudste nu weer mee.😊

  Groetjes Lieke

 • Reply
  Tamara
  26 september 2016 at 07:50

  Wat een ontzettend gaaf speelgoed! Daar doe ik graag aan mee!

  Voor zover ik mij kan herinneren had ik helaas geen Fisher price speelgoed.

 • Reply
  Manon
  26 september 2016 at 07:34

  Wat een super leuk speelgoed voor onze jongste van 10 maanden. Ik doe graag mee.
  Mijn favoriete speelgoed van fp was toch wel mijn kassa van vroeger. Ik heb er denk ik wel mee gespeeld tot ik 7 a 8 was.

 • Reply
  Anna
  26 september 2016 at 06:48

  Heeey wat onwijs gaaf..! Ik doe heeeel graag mee voor mijn prachtige en geweldige dochter..! 😍 😝

  Ik heb zelf nooit iets van Fisher Price gehad vroeger..

 • Reply
  Linda Raaijmakers
  26 september 2016 at 06:43

  Mijn favoriete speelgoed van Fisher Price vroeger was denk ik toch wel zo’n kookplaatje waarbij je aan die knoppen moest draaien en daardoor die rode ringen omhoog kwamen zodat het leek of de kookplaat aan stond haha. En later die speelboom die je zo open kon trekken zeg maar. Dat was allemaal nog eens stevig speelgoed toen 😀 En daar moest je je fantasie voor gebruiken
  Ik doe dus heel graag mee voor ons nichtje Tess en heb daar alles voor over 😀
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn (volg)
  Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  YouTube: https://www.youtube.com/user/lindaenbjorn (geabonneerd)
  Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (volg en gepind)
  Google+: https://plus.google.com/115047794995537965870/posts (volg en gedeeld)

  groetjes Linda

 • Reply
  Marjolijn Yara
  26 september 2016 at 06:41

  Jaaaa gelijk een leuk sinterklaaskado voor onze zoon die binnenkort geboren word 😍

  Zou echt helemaal te gek zijn! 👍
  Met een meisje al in huis en een hoop roze is dit toch wel een stuk stoerder voor de kleine man!

  Dus deze mama gaat duimen 🍀

  Oow en vroeger Mijn favouriet?
  Zo’n leuke kassa met van die gekleurde munten, uren was ik er zoet mee!

  Liefs Marjolijn

 • Reply
  Mireille Wanink
  26 september 2016 at 06:21

  Wat een leuk innovatief speelgoed, die pods! Dat is vast erg leerzaam voor ons dochtertje! Het lijkt me leuk om te zien hoe ze er op geageerd. Mijn favoriete Fisher-Price speelgoed van vroeger waren twee huizen die aan elkaar zaten en die je open kon draaien zodat ze naast elkaar kwamen te staan. Er zaten veel accessoires bij en het grappige was dat als je boven eg poppetje in een gat liet vallen, dat deze buiten in de prullenbak terecht kwam. Zo waren er veel van die leuke dingen m meer te doen.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!