Baby's en kinderen Food Lifestyle

Mommy Monday Giveaway: Rosti Mepal

10 augustus 2015
Rosti Mepal-Frozen-schoolset-GoodGirlsCompany

Mijn dochters hebben al jaren een lunchbox setje van Rosti Mepal. Miss G. heeft een roze en Miss B. een blauwe broodtrommel. Allebei met bijpassende tuitbeker. Ook al gebruiken beide setjes al meer dan 4 jaar, ze zijn onverwoestbaar. Iets wat ik absoluut belangrijk vind wanneer het on spullen van mijn kinderen gaat. Er is niks zo irritant als wanneer ze met natte kleding naar hun klas moeten vanwege een lekkende beker. Dit is mij namelijk vroeger regelmatig overkomen. Zodra ik een natte plek ter hoogte van het midden van mijn rug voelde, wist ik wel hoe laat het was. De natte plakkerige ravage in mijn rugzak wees maar een schuldige aan: mijn drinkbeker.
Je begrijpt waarschijnlijk wel dat mij er alles aan gelegen was om mijn dochters dit lot te besparen. Gelukkig is het Miss G. in de ruim 5 jaar dat ze haar Rosti Mepal lunch setje gebruikt nog nooit overkomen. Vandaag maak jij ook kans op zo’n onverwoestbaar setjes. Benieuwd wat je daar voor mij doen? Lees dan snel verder
Rosti Mepal giveway-GoodGirlsCompany

Het huishoudmerk Rosti Mepal maakt al meer dan 60 jaar duurzame huishoudelijke artikelen voor eten en drinken. Naast de schoolbekers en lunchboxen hebben ze ook kinderserviezen, keukenartikelen en bewaardozen voor voedsel. Wij hebben thuis de Modula serie. Deze vind ik echt super handig want door het transparante deksel aan de bovenkant kan je zien wat er in de voorraadbus zit. Daarnaast stapelt deze serie erg goed op elkaar waardoor je hem goed kan gebruiken in keukenkastjes.

Rosti Mepal-GoodGirlsCopmpany-Frozen schoolsetje

Rosti Mepal maakt onverwoestbare lunchboxes

In 1993 zijn het Nederlandse merk Mepal en het Deense merk Rosti samengegaan in Rosti Mepal. Toch vindt het grootste gedeelte van het productieproces in het Gelderse Lochem plaats. Hier let men op belangrijke eisen zoals kwaliteit, veiligheid en uietrlijk van de producten. Daarom voorziet hun eigen ontwerpafdeling de verschillende kunststof keukenartikelen van de hipste designs. Zo heb je school setjes voor de allerkleinsten van Woezel en Pip. Maar de oudere kinderen kunnen ook naar school gaan met een setje. De webshop heeft een hele back to school afdeling. Hier vind je de hipste broodtrommeltjes met allerlei bekende animatiefiguren.

Wij kregen een heel leuk Frozen setje opgestuurd. De welbekende hoofdrol spelers Anna, Elsa, Olaf en Sven sieren de tuitbeker, beker met draaidop en lunchtrommel. Net zoals de andere sets is hij onverwoestbaar. Dat is wel nodig want Miss G. en B voeren er dagelijks een strijd om.

Rosti Mepal-back to school-schoolsetje-Frozen-GoodGirlsCompany

Win een lunchbox setje

Win een Lunchbox setje van Rosti Mepal

Vind jij kwaliteit en een mooi design ook belangrijk? Doe dan mee met onze winactie en maak kans op een lunchbox setje van Rosti Mepal. GoodGirlsCompany mag 1 setje van Rosti Mepal weggeven. Wat je daar voor moet doen? Like & Share dit bericht op Facebook, Instagram of Twitter (gebruik hashtag #GoodGirlsCompany). Laat in de reactie hieronder of op Facebook jouw back to school-tip achter en wie weet ben jij dan wel de winnaar.

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met 20 augustus 2015. Daarna kiezen wij de winnaar! Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Je krijgt via Facebook een privébericht waarin ik zal vragen om je adresgegevens, zodat de prijs naar je kan worden opgestuurd. Als je niet binnen 3 dagen op mijn bericht reageert, verval je als prijswinnaar en zal ik een nieuwe winnaar loten. Check dus je map overig in berichten.

 • Reply
  linda meester
  12 augustus 2015 at 19:22

  Ik neem twee weken de tijd om de meisjes weer compleet met luizenzak, schooltas, passende gymkleding/ gymschoenen, plantje etcetc op school te krijgen. Zo voorkom ik een hoop stress en gedoe. Bovenal kost het ons niet de laatste dagen van onze vakantie. Nb op de eerste schooldag verjaard onze middelste dochter

 • Reply
  Sabine Flothuis
  12 augustus 2015 at 13:44

  Back to School tip? Mijn dochter Mara van 4 jaar gaat na de zomervakantie naar groep twee. We hebben samen een nieuwe outfit uitgezocht voor de eerste schooldag, een nieuwe rugtas en het zou heel leuk zijn als we ook nog een nieuwe lunchset winnen 🙂

 • Reply
  elisabeth
  10 augustus 2015 at 19:58

  zo’n leuke set dat zou meteen al een leuk gesprek opleveren

 • Reply
  maddy van Houtum
  10 augustus 2015 at 19:54

  Mijn tip! Zorg dat je genoeg naamstickers hebt voor het hele schooljaar en koop de gymschoenen 1 maatje groter ????!

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!