Baby's en kinderen Babyspullen

Mommy Monday Giveaway LuluJo Swaddle

21 december 2015
Lulujo swaddles-winactie-hydrofiele doelen

Van hydrofiele doeken kan je er geen genoeg hebben. Ik gebruik ze om mijn baby mee droog te vegen na een badje, als cover up om discreet te voeden als het ergens druk is, maar ook als kleedje onder haar wanneer ik een boxkleed vergeten ben. Naast dat ze praktisch, zijn mogen ze er natuurlijk ook mooi uit zien. Als je voor je babykamer een bepaalde kleur gekozen hebt, is het natuurlijk leuk dat je hydrofiele doeken hier ook bij passen. Gelukkig kan je als moeder uit steeds meer kleuren en dessins kiezen. Zo zijn er de mooie Swaddles van Lulujo. Zij maken een geweldig assortiment swaddles. In de hipste kleuren en met de mooiste dessins. Hun nieuwste aanwinst is een van nu. In Nederland verkrijgbaar bij de Kleine Giraf. Deze Mommy Monday maak je kans op de mooie Lulujo Swaddle Aqua Circles. Wil jij ook kans maken op een mooie Swaddle? Lees dan snel verder.

Lulujo swaddle-winactie-hydrofiele doelen-GoodGirlsCompany

Nu ik weer volop in de luiers zit, kan ik niet meer ontkennen hoe handig swaddles zijn. Al voordat de baby geboren was, had ik een heleboel nieuwe aangeschaft. Zo lagen er in de wieg bij het hoofdeind eentje. Daardoor hoefde ik niet constant het bedje schoon te maken als mijn kindje spuugde. Maar ik gebruikte ze in de begindagen ook als inbakerdoek. Of gewoon als doek om mijn kleintje warm te houden.

Lulujo maakt swaddles van dubbellaags bamboe mousseline. Ze zijn super zacht en ademend. Hierdoor wordt de lichaamstemperatuur van je baby optimaal gereguleerd. Je kindje heeft het dus niet te warm waardoor het oververhit raakt. Alle swaddles van Lulujo hebben het extra grote formaat van 120 x 120 cm. Bij de Kleine Giraf kan je de swaddles per stuk kopen.

Lulujo black-white-Monochrome swaddle-GoodGirlsCompany-winactie

Lulujo Black & White

Sinds kort verkoopt de Kleine Giraf ook Swaddles in verschillende black & white dessins. Zo zijn er streepjes, een leuke panda en een hippe XO print (kusjes en knuffels). Helemaal hip in de monochrom trend van nu. Kies het dessin dat bij je past voor je eigen kindje. Of koop een leuk kraamcadeau.

Prijzen:

Lulujo swaddle katoen 120 x 120 cm: € 13,99
Lulujo swaddle bamboe 120 x 120 cm: € 17,99
win een Lulujo swaddle-GoodGirlsCompany-winactie-winnen

Win een Lulujo Swaddle

GoodGirlsCompany mag 1 LuluJo Swaddle weggeven. Wat moet je hier voor doen?

Extra kans maken?

Elk extra social mediakanaal betekent dat je ik je naam nog een keer invoer in het lotingsprogramma. (Gebruik jij dus 4 kanalen? Dan betekent het dat ik je naam 4x invoer)
Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met 28 december 2015. Daarna kiezen wij de winnaar! Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Claim je prijs binnen 72 uur op Facebook anders verval je als prijswinaar

Vanochtend hadden we ook een leuke winactie. Deze vind je hier.

*dit blog bevat een opgestuurd product.

 • Reply
  Sabine Mathilda
  26 december 2015 at 12:49

  Oehhh ik maak heel graag een kansje!! Ik gebruik ze vooral om in te bakeren maar ook voor andere dagelijkse dingen zoals bij de voeding of na het badje…Ik volg op alle kanalen 😉

 • Reply
  Astrid
  23 december 2015 at 23:38

  Ja wij willen winnen!! Vooral de Black en white vind ik super mooi!

 • Reply
  poweredbyflowers
  21 december 2015 at 23:35

  Deze wil ik wel winnen. Wij kochten vooral ‘goedkope’ witte van HEMA omdat we ze er zo snel doorgaan. Wij gebruiken er minstens drie per dag. Maar natuurlijk zou het fijn zijn om er eentje van kwaliteit te hebben :-). Fingers crossed!

 • Reply
  Mommy Monday Giveaway Geboorte Stempel - GoodGirlsCompany
  21 december 2015 at 22:09

  […] Vanvond om 18:00 uur gaat er nog een winactie online. […]

 • Reply
  Nathalie
  21 december 2015 at 19:33

  Ik wil graag meedoen. Swaddles heb je nooit genoeg… En bovendien slaapt onze vince steeds met zijn doek.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!