Meisjeskleding

Mommy Monday Giveaway: Lovestation22

13 juli 2015
http://www.lovestation22.com/verhaal-achter-jurk-fred/

Lovestation22 is zo’n merk waar mijn meisjesmoeder hart sneller van gaat kloppen. Het maakt leuke meisjeskleding die fairtrade is. Bovendien gaat een deel van de opbrengst naar de Wereld Natuurfonds. Kortom kleding die je goed staat en waardoor je je mooi voelt. De collectie bestaat uit super leuke jurkjes. Eigentijds en in verschillende kleurtjes.

De kledingstukken worden gemaakt voor meisjes in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Dus in de kinderkledingmaten 92 tot en met maat 152. Op de website van Lovestation22 vind je ook de verhalen achter de verschillende jurken. GoodGirlsCompany mag als winactie een jurk van Lovestation22 weggeven. Wil jij hier kans op maken? Lees dan snel verder.

Lovestation22-jurk Fred-win een jurk van Lovestation22-GoodGirlsCompany-exclusieve meisjeskleding

Begin dit jaar maakte ik kennis met de kleding van Lovestation22. Ik was samen met mijn dochters op bezoek bij Claudia van This Kid got style. Nou ja ik, Miss G. Zij zou een aantal kledingstukken aanpassen en er mee poseren. Het jurkje Yuna van Lovestation sprong er uit.

Meestal draagt mijn dochter van die typische meisjeskleertjes. Vind ik leuk en zij ook. Nu ze wat ouder is, merk ik dat haar smaak verandert. Natuurlijk moet het meisjesachtig zijn, maar graag ook stoer. Té roze en té schattig is niet meer aan haar besteed. Verwijtend krijg ik dan “Ik ben geen Barbie!”. En gelijk heeft ze. Het is een nieuwe fase waar ik mijn weg nog in moet vinden. Toch geniet ik er wel van dat ze al haar eigen smaak ontwikkelt.

Wat de kledingstukken van Lovestation22 typeert zijn de afgebeelde dieren. Op het ene kledingstuk is het subtiel aanwezig. Op het andere kledingstuk kan je niet om de print heen. Op de website vind je de verschillende verhalen achter een jurk. Waarom staat er op jurk Chloë bijvoorbeeld een kraai? Of heeft jurk Fred een ara?

Lovestation22-jurk Macy-win een jurk van Lovestation22-GoodGirlsCompany-exclusieve meisjeskleding

Lovestation22 Filosofie

Natuurlijk zijn de kledingstukken mooi en van een goede kwaliteit. Maar wat onderscheidt Lovestation22 nou van andere kinderkledingmerken? Waarschijnlijk is dat de filosofie achter het merk. Als moeder houdt ik van kleding die uniek is. En dan zit je bij Lovestation22 goed. Items worden in beperkte oplage gemaakt. Is een kledingstuk uitverkocht? Dan is het ook echt uitverkocht. Jammer, volgende collectie beter.
Kledingstukken worden aangepast op het seizoen. Korte en lange items kun je makkelijk met elkaar combineren. Zoals ik eerdere vertelde wordt een gedeelte van de opbrengst afgestaan aan het WNF. En baal jij er ook wel eens van dat je de ene week kinderkleding koopt die een week later in de uitverkoop is? Dat zal je bij Lovestation22 niet overkomen. Geen gestunt met prijzen. Bovendien is de kleding betaalbaar.

Win een Lovestation22 jurkje

Vind jij de kleding van Lovestation22 ook zo leuk? Zou dit jouw dichtertje ook fantastisch staan? Doe dan mee aan onze winactie. GoodGirlsCompany mag 1 kledingstuk van Lovestation22 weggeven. Wat je daar voor moet doen? Like & Share dit bericht op Facebook, Instagram of Twitter (gebruik hashtag #GoodGirlsCompany). Laat in de reactie hieronder of op Facebook weten welk kledingstuk jij zou willen en welke maat jij voor je dochter nodig hebt. In de webshop vind je verschillende items.

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met 22 juli 2015. Daarna kiezen wij de winnaar! Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Je krijgt via Facebook een privébericht waarin ik zal vragen om je adresgegevens, zodat de prijs naar je kan worden opgestuurd. Als je niet binnen 3 dagen op mijn bericht reageert, verval je als prijswinnaar en zal ik een nieuwe winnaar loten. Check dus je map overig in berichten.

 • Reply
  Gertrude
  23 augustus 2015 at 09:35

  Dag,

  Ik ken het merk niet maar ik kwam een superleuk jurkje tegen met een geit en een oranje legging. Iemand enig idee waar ik die kan kopen? Wat een ontzettend leuk merk!

  Alvast bedankt,

  Gertrude

 • Reply
  Anita H.
  14 juli 2015 at 00:28

  Ik ga voor Jurk Malou – Grey white in maat 140.

 • Reply
  Judith
  13 juli 2015 at 20:21

  Wat een leuke kleding!!! Ik kende dit merk nog niet. De jurk Manon heeft Keira all over it 🙂

  Ik deel je bericht op fb, super leuk!
  Judith onlangs geplaatst…Biologisch afbreekbaar en fashionable?My Profile

 • Reply
  elisabeth
  13 juli 2015 at 12:00

  http://lovestation22-shop.com/jurken?product_id=233 maat 92

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!