Baby's en kinderen Fashion

Mommy Monday Giveaway: LANJOU naamarmbandje

6 juli 2015
Mommy Monday giveaway-Lanjou sieraden-armbanden met naam-GoodGirlsCompany

Deze Mommy Monday maak je kans op een LANJOU naamarmbandje. Een uniek mamasieraad en ware musthave voor elke trotse moeder.
Vorige week woensdag stelde ik je in de Webshop Wednesday voor aan LANJOU sieraden. Kim Lanjouw maakt sieraden van  edelmetalen zoals goud en zilver. Verschillende sieraden maar je herkent haar eigen stijl duidelijk. Sieraden van LANJOU zijn altijd elegant, minimalistisch en verfijnd. Eigenlijk net een beetje anders dan anders.

Kim “Mijn sieraden zijn allemaal uniek. Ze worden met de hand gemaakt aan mijn keukentafel. Vanuit mijn atelier kijk ik uit over zo’n  typische Amsterdamse binnentuin. Daarnaast koop ik alleen de beste materialen. Materialen die ik mooi vind.  Bijvoorbeeld edelstenen en goldfilled kettinkjes.Toen ik pas begon, maakte ik alleen maar sieraden voor mezelf. Hier kreeg ik leuke reacties op en al snel kwamen de eerste aanvragen en verzoeken. Inmiddels heb ik mijn eigen sieradenmerk LANJOU. Een merk waar edelsmeden, gouden kettinkjes en naamarmbandjes met kralen onder vallen.”

LANJOU naamarbandje

Zoals ik aan het begin van dit blog vertelde kun jij nu ook kans maken op zo’n leuk hip naamarmbandje. Zo kun je je kleintje altijd zicht bij je hebben. “De naamarmbandjes zijn iets nieuws. Ik was op zoek naar een leuk, origineel kraamcadeau. Tijdens mijn speurtocht kreeg ik de gedachte “Stel dat je je kindje nu altijd bij je kan dragen? Ook als je als jonge moeder straks weer naar het werk gaat en je kindje achterlaat bij de oppas?

Van een idee werd het uiteindelijk een sieraad. De LANJOU naamarmbandjes hebben een bohemian style en zijn lekker kleurrijk. De eerste armbandjes zijn al verkocht. Hier kreeg Kim zulke leuke positieve reacties op. Maar vanaf vandaag kan ook jij een armbandje winnen met de naam van je kindje.

Win een LANJOU naamarmbandje

Ben jij ook zo trots op je kleintje? Zou je haar wel altijd bij je willen dragen? Dan kan! GoodGirlsCompany mag 1 naamarmbandje van LANJOU weggeven. Wat je daar voor moet doen?

 • Like & Share dit bericht op Facebook, Instagram of Twitter (gebruik hashtag #GoodGirlsCompany)
 • Laat in de reactie hieronder of op Facebook weten welke naam er op het armbandje moet komen te staan..

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met 15 juli 2015. Daarna kiezen wij de winnaar! Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Je krijgt via Facebook een privébericht waarin ik zal vragen om je adresgegevens, zodat de prijs naar je kan worden opgestuurd. Als je niet binnen 3 dagen op mijn bericht reageert, verval je als prijswinnaar en zal ik een nieuwe winnaar loten. Check dus je map overig in berichten.

 • Reply
  Claudia Diependaal
  7 december 2016 at 15:24

  Hoi hoi, zou ik winnen mag ik dan de naam pas geven 😉. Kans is heel klein. Dus ga ik hem niet hier neerzetten nu 😉

 • Reply
  Selena
  6 juli 2015 at 20:34

  Wat een leuke actie! Heel bijzonder en speciaal. De naam van mijn dochter is Abygail. Die draag ik graag en trots bij me.

 • Reply
  elisabeth
  6 juli 2015 at 17:04

  de naam lise, van mijn kleindochter

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!