Baby's en kinderen Babyspullen Kinderkamer

Mommy Monday Giveaway Kidsgigant

7 september 2015
Kidsgigant-GoodGirlsCompany-kinderbedden-goedkope hoogslapers-goedkope stapelbedden-halfhoogslapers

Afgelopen augustus vierden wij dat wij al weer 1 jaar in dit huis wonen. Ook al is alles dus nog spiksplinternieuw, toch denk ik al weer na over kleine aanpassingen. Een nieuw bed hier, een kast daar. Misschien op den duur toch de muren nog een ander kleurtje geven. Ach je kent het wel. Regelmatig kijk ik ook online rond. Op zoek naar webwinkels met leuke spulletjes. Zo’n webwinkel is Kidsgigant dus.

Kidsgigant is een online woonwarenhuis met de leukste spulletjes voor je de kinderkamer. Hier vind je verschillende bedden,meubels, matrassen en textiel voor kinderen. Bij GoodGirlsCompany maak je deze Mommy Monday kans op een waardebon ter waarde van € 75,-. Wil jij deze ook winnen? Lees dan snel verder.

Kidsgigant-kinderbedden-goedkope stapelbedden-halfhoogslapers voor moeilijke ruimtes-GoodGirlsCompany

Bij Kidsgigant vind je kinderkamers van alle bekende merken zoals Bopita, Lifetime, Flexa en Thuka. Kortom kwaliteit voor een lage prijs. Het assortiment is erg breed. Of je nu kiest voor een kinderbed, halfhoogslaper, hoogslaper of stapelbed. Voor elke kamer is er een passend bed. Bovendien kan je de bedden zelf samen stellen. Dit is echt ideaal. Heb je net zoals wij schuine wanden in een kamer, dan is het vaak behoorlijk passen en meten om daar een bed of hoogslaper in te plaatsen. Maar doordat je bij Kidsgigant een en ander zelf kan  samenstellen kun je ook met moeilijke ruimtes uit de voeten. Bovendien maak je met accessoires zoals trapjes, glijbanen, veiligheidshekjes en lades elk kinderbed compleet.

Kidsgigant-GoodGirlsCompany-kinderbedden-goedkope stapelbedden-halfhoogslapers voor moeilijke ruimtes

Naast Kinderbedden verkoopt Kidsgigant ook matrassen voor elk bed en natuurlijk passend bedtextiel. Vrolijke bloemen en mooie prinsessen voor meisjes en stoere ridders en voetballers voor jongens. Met opbergzakken en opbergdozen zorg je er voor dat de kamer van je kindje netjes blijft. Leuk is het  dat je deze extra aanvulling in een bepaald thema kan kopen. Zo passen ze weer perfect bij het bedtextiel. Een hut maken onder je stapelbed gaat prima met een van de vrolijke tentdoeken. Maar ook bovenop bed creëert je kindje haar eigen plekje door bijvoorbeeld een boogtentje te gebruiken. Wij waren in elk geval erg gecharmeerd van dit leuke poefje.

Kidsgigant-GoodGirlsCompany-kinderbedden-goedkope stapelbedden-halfhoogslapers

De voordelen van Kidsgigant

Naast een uitgebreid assortiment kinderbedden en leuke lifestyle artikelen voor de kinderkamer kent Kidsgigant nog een aantal voordelen die ik even op een rijtje zet:

 • Stel zelf je bed samen
 • Bedden in diverse maten beschikbaar, ook voor moeilijke ruimtes
 • Veel bedden op voorraad
 • Klantenservice ook ’s avonds bereikbaar
 • Montage service
 • 14 dagen bedenktijd
 • 10 jaar garantie op producten

Win een cadeaubon

In samenwerking met Kidsgigant mag GoodGirlsCompany 1 cadeaubon weggeven ter waarde van € 75,-. Met deze bon kan een lezer zelf iets uitzoeken uit de webwinkel van Kidsgigant. Wil jij ook zo’n leuk boekje winnen? LIKE & Share dit bericht op Facebook (gebruik hashtag #GoodGirlsCompany). Laat in de reactie hieronder of op Facebook je naam achter en welk item je zou willen hebben.

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met 9 september 2015. Daarna kiezen wij de winnaar! Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Je krijgt via Facebook een privébericht waarin ik zal vragen om je adresgegevens, zodat de prijs naar je kan worden opgestuurd. Als je niet binnen 3 dagen op mijn bericht reageert, verval je als prijswinnaar en zal ik een nieuwe winnaar loten. Check dus je map overig in berichten.

 • Reply
  Wilma van 't Hof
  7 september 2015 at 22:21

  #GoodGirlsCompany De opbergdozen ridder zijn echt zeer leuk en ook handig.

 • Reply
  Henriette Leeuwis
  7 september 2015 at 22:06

  Ik doe graag mee met deze super actie 🙂

 • Reply
  Astrid
  7 september 2015 at 18:39

  Jahaaaaaaaa!!! Met honderden ideeën in t hoofd en geen geldboom in de tuin zou dat een mooi vroeg kerst cadeau zijn (nog maar 15 weken!!! ????)
  Astrid onlangs geplaatst…Pastel kleurige, rustige babykamer binnenkijkenMy Profile

 • Reply
  elisabeth
  7 september 2015 at 06:40

  voor een jarige kleindochter een mooi kado uitzoeken, TOP

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!