Lifestyle

Mommy Monday Giveaway Kerstsieraad van Kaya

7 december 2015
Mommy Monday Giveaway-GoodGirlsCompany-winactie-Kerst

Ook deze Mommy Monday Giveaway staat in het teken van Kerst.Vrouwen en kleine prinsesjes vinden het heerlijk om verwend te worden met een betoverend kerstcadeau. Speciaal voor de kerstdagen lanceert Kaya sieraden een exclusieve en elegante sieradenlijn voor baby’s, kinderen en mama’s. Leuk om cadeau te doen én om te krijgen. Veel grote en kleine meisjes zijn dol op de chique zoetwaterparels, glinsterende Swarovski kristallen en zilveren sterren. Deze vind je dan ook ruimschoots terug in de nieuwe kerstcollectie. Deze Mommy Monday kan je een armbanje winnen uit de kerstcollectie. Wat je daar voor moet doen, lees je verder in dit blog.

Mommy Monday Giveaway-winactie-GoodGirlsCompany Kerstsieraad van Kaya

Speciaal voor Kerst ontwierp Kaya een speciale collectie kindersieraden voor baby’s eerst kerst, meiden en mama’s. Als lief en persoonlijk cadeautje onder de kerstboom. Maar ook als finishing touch voor bij je kerstjurkje. De kerstcollectie bestaat uit armbandjes, kettingen en oorbellen. Stuk voor stuk met de hand gemaakt. Het leuke is dat elk sieraad gepersonaliseerd kan worden met een speciale kerstbedel. Zo kan is voor Miss C bijvoorbeeld een laten maken met ‘Mijn 1e kerst’ of ‘Kerst 2015’. Zo heb je een mooie tastbare herinneringen aan deze kerst.

winactie Kaya sieraden-GoodGirlsCompany-sieraden voor kerst-kerstsieraden-babys eerste kerst

Baby’s eerste kerst

Dit jaar is het de eerste kert van mijn kindje. Gisteren zijn we met zijn allen naar het kerstdorp in mijn buurt geweest. Wat voelde ik mij rijk om mijn liefde voor Kerst samen met mijn man en 3 dochters te kunnen delen. Miss C keek haar ogen uit. Slaakte kreetjes van vreugde en brabbelde er vrolijk op los. Dit wordt baby’s eerste kerst. Het eerste kerstfeest van je kindje is bijzonder. Een speciaal moment om bij stil te staan.
Wat is er mooier om deze herinnering te vereeuwigen dan met een betekenisvol babyarmbandje? Zo, maak je van de eerste kerst een tastbare herinnering. Alle sieraden zijn verstelbaar. Daardoor heeft je kindje ook na de Feestdagen nog plezier van het armbandje. De babyarmbandjes zijn niet alleen geschikt voor meisjes. De collectie bevat ook bijpassende armbanden voor mama en oma en jongensarmbandjes.

kerst-armbandje-star-pink

Gratis zilveren kerstketting

Bij elke besteding boven €50 ontvang je als klant gratis een zilveren kerstketting ter waarde van €21,95. Zo zien je er samen met je kinderen stralend uit tijdens de Feestdagen. Oh en aan alle papa’s: deze sieraden zijn natuurlijk een prachtig cadeau om aan de moeder van je kinderen te geven. Je koopt al een armbandje vanaf €13,95 in een verzilverde uitvoering of echt .925 zilver.

Win een Kerstsieraad van Kaya

In samenwerking met Kaya sieraden mag GoodGirlsCompany 1 kerstarmbandje weggeven. Wat moet je hier voor doen?

Extra kans maken?

Elk extra social mediakanaal betekent dat je ik je naam nog een keer invoer in het lotingsprogramma. (Gebruik jij dus 4 kanalen? Dan betekent het dat ik je naam 4x invoer)
Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met 14 december 2015. Daarna kiezen wij de winnaar! Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Claim je prijs binnen 72 uur op Facebook anders verval je als prijswinaar

 • Reply
  Sofie
  12 december 2015 at 19:50

  Supermooi armbandje ! Ik doe graag mee aan de winactie 🙂

 • Reply
  Marian Zw.
  7 december 2015 at 19:07

  Gedeeld op twitter en facbook! Echt prachtige armbandjes is doe mee voor onze dochter

 • Reply
  Alicia Hofman
  7 december 2015 at 13:38

  Leuk! Ik doe mee op twitter en facebook!

 • Reply
  poweredbyflowers
  7 december 2015 at 09:19

  Ik ga een poging wagen 😉

 • Reply
  elisabeth maria martina
  7 december 2015 at 06:37

  geweldig kerstkado voor kleindochter lise en haar mama, ga graag een kansje wagen

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!