Lifestyle

Mommy Monday Giveaway Kaya sieraden

14 september 2015
Kaya sieraden- twee-armbandjes-infinity-pink-grote-zus-klein-zusje

Prachtige moeder en dochtersieraden, dat is wat Kaya sieraden maakt. Want was is er nu dan de band met je kleintje te symboliseren door bij elkaar passende sieraden? Deze Mommy Monday maak je kans op een prachtig sieraad van Kaya sieraden. Wil jij hier ook kans op maken? Lees dan snel verder.

kaya-sieraden-kinder-armbandje-GoodGirlsCompany

Bij Kaya vind je luxe babyarmbandjes, kinderarmbandjes en nog veel meer sieraden voor kinderen die je kan geven bij bijzondere momenten zoals een doop, communie, verjaardag of bruiloft. Bovendien denkt Kaya aan alle kinderen. Daarom doneert per verkocht sieraad een bedrag aan stichting Eduki. Zo wordt het mogelijk dat kinderen in Gambia naar school kunnen. Inmiddels gaan er al 10 kinderen naar school dankzij deze donaties. Op de website vind je meer informatie over dit ontwikkelingsproject.

Kaya sieraden

Ben je op zoek naar een origineel kraamcadeau voor de geboorte van een baby? Dan moet je echt even bij Kaya sieraden kijken. De nieuwe collectie babyarmbandjes met bijpassende mama-armbanden zijn een musthave. En natuurlijk perfect voor iedereen die graag een origineel en persoonlijk kraamcadeau geeft.

Door de collectie uit te breiden biedt Kaya Sieraden nu de grootste collectie babyarmbandjes van Nederland. De collectie bevat veel nieuwe modellen. Zo zijn er babyarmbandjes van echt zilver of verzilverd materiaal in combinatie met zoetwaterparels, edelstenen en Swarovski kristallen. Super lief en heel modieus.

kaya-sieraden-kinder-armbandje-babyarmbandjes-GoodGirlsCompany

Een mama en baby armband

Je kan de armbandjes nu ook personaliseren  met bijvoorbeeld een naambedel of tekstbedel.  Als je voor de laatste optie kiest, kan dit door bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap of de eerste letter van de naam van je kindje. Zo maak je een bijzonder moment zoals een new born pgotoshoot of de eerste verjaardag nog bijzonderder.

Naast armbanden voor je dochtertje, heeft Kaya sieraden ook aan armbandjes voor mama gedacht. Ideaal om een kersverse moeder te verrassen met een speciaal kraamcadeau. De armbandjes zijn prachtig om te dragen en een mooie tastbare herinnering aan de babytijd.

Zussenarmbanden

Wanneer je net zoals ik meerdere dochters hebt, is het leuk wanneer ze ook matchende sieraden dragen om de onderlinge band te visualiseren. Dat kan ook bij Kaya sieraden. De grote zus en kleine zus-armbandjes, vormen al jaren de bestsellers uit de hele collectie. Super leuk natuurlij om je dochter te zien met twee identieke armbandjes. Ze worden gemaakt van helderwitte pareltjes, roze kristallen en twee verzilverde graveerbedeltjes. En mocht je net zoals meerdere zusjes in een gezin hebben, dan is dat geen probleem. Een extra armband kan je zo los bij bestellen.Een prachtig cadeau voor een moeder met dochters. Maar zeker ook erg leuk als kraamcadeau voor een meisje en haar pasgeboren zusje.

kaya-sieraden-mama-en-dochter-sieraden-GoodGirlsCompany-winactie

Snelle levering

Nieuw bij Kaya sieraden is de extra snelle levering. Wie voor 14.00 uur bestelt, heeft de sieraden de volgende werkdag al in huis. Perfect wanneer je net zoals ik soms wel eens lastminute nog een bijzonder cadeau wil kopen.

Win een Kaya sieraad armbandje

In samenwerking met Kaya sieraden mag GoodGirlsCompany 1 armbandje weggeven. Wil jij ook zo’n leuk armbandje winnen? LIKE & Share dit bericht op Facebook (gebruik hashtag #GoodGirlsCompany). Laat in de reactie hieronder of op Facebook je naam achter.

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met 21 september 2015. Daarna kiezen wij de winnaar! Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Je krijgt via Facebook een privébericht waarin ik zal vragen om je adresgegevens, zodat de prijs naar je kan worden opgestuurd. Als je niet binnen 3 dagen op mijn bericht reageert, verval je als prijswinnaar en zal ik een nieuwe winnaar loten. Check dus je map overig in berichten.

 • Reply
  Nicole
  16 september 2015 at 09:36

  Ik doe mee voor mijn moeder, lijkt me leuk als zij straks hetzelfde armbandje heeft als mijn dochtertje en mij!
  Nicole onlangs geplaatst…Het leven aan een draadjeMy Profile

 • Reply
  Bernie Adelaars
  16 september 2015 at 09:34

  Heel mooi. Ik zou hem dubbel kunnen gebruiken. Ik heb nl een schoondochter met een meisje van anderhalf, en mijn eigen dochter die pas moeder is geworden van een dochtertje van 6 weken, en die bovendien volgende week ook nog eens jarig is.
  Super mooi.

 • Reply
  lin mommysworld
  16 september 2015 at 09:26

  Echt heel leuk!!
  lin mommysworld onlangs geplaatst…Vlog- Algarve | Onze eerste mini vakantie zonder kindjes !My Profile

 • Reply
  Wilma van 't Hof
  14 september 2015 at 14:45

  Ik doe graag mee. Natuurlijk het berichtje op FB geliked en gedeeld.
  #GoodGirlsCompany

 • Reply
  Jamey - Beauty Unboxing
  14 september 2015 at 13:11

  Ik heb dan wel geen kids nog, maar wat een ongelofelijk schattig merkje! Ik ken het niet maar zal het zeker in gedachten houden mocht ik ooit kinderen krijgen!

 • Reply
  elisabeth
  14 september 2015 at 10:03

  mooi verjaardags kado voor kleindochter lise

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!