Opvoeding Spelen

Mommy Monday Giveaway Baby Cuddles

2 november 2015
Baby Cuddles-FurReal Friends aapje Koko-winactie-GoodGirlsCompany

Weet je het nog? Vorige week bezocht ik samen met mijn jongste dochter het Hasbro event in het Amsterdamse bos. Tijdens dit evenement maakten we kennis met Starlily, de magische eenhoorn. Dit paradepaardje uit de stal van FurReal Friends beweegt echt! Wij waren in elk geval diep onder de indruk. Ook van de mooie goodiebag die we van Hasbro kregen. Boordevol gaaf speelgoed om te testen zoals Nerf Rebelle, Levensweg Junior en FurReal Friends Baby Cuddles.

Ik houd van bloggen. Het is echt mijn uitlaatklep. Dat is de reden waarom ik het vol blijf houden. Ook al is de combinatie met mijn gezin en baan erg druk. Ik doe iets wat ik leuk vind en wat mij uitdaagt.

Even afstand nemen

Toevallig was ik dit weekend alleen thuis samen met Miss C. Mijn man had een hardloopwedstrijd in het Noorden van het land en mijn oudste dochters waren bij hun vader. Best raar om zo lang even alleen te zijn. Maar ook goed; ik nam tijd voor mijzelf, dacht na over wat ik met mijn blog wilde en nam even afstand van het internet. Veel mensen ervaren dat ze geleefd worden door social media. Zeker als blogger kan dat het geval zijn. Je MOET overal zijn. Dat is leuk, maar kan ook best wel voor spanning zorgen. Ben ik wel genoeg zichtbaar? Hoe staat het met mijn statistieken.
Ook dacht ik even na over de combinatie van bloggen met kinderen. Hoe breng ik hun de waarde van producten bij? Hoe leer ik ze om dankbaar te zijn? Dat is soms best moeilijk als we goodiebags krijgen met een inhoud die ze normaliter alleen op hun verjaardag krijgen.

Voor de kritische mensen onder ons die nu denken “Ach arm bloggertje, wiens kinderen zoveel krijgen, wat heeft ze het toch zwaar”, dat is niet mijn punt. Ik probeer ze redelijk down to earth op te voeden. Met oog voor hun medemens.

FurRealFriends Baby Cuddles

Baby Cuddles

Na een weekend nadenken wist ik het; ik zou mijn beide dochters vragen welk cadeautje uit de goodiebag zij beschikbaar wilden stellen voor een winactie. Het stond al een week onuitgepakt in de kast. Enerzijds doordat ze vanwege de herfstvakantie veel uit logeren waren. Anderzijds omdat beide dames eigenlijk ook best wel genoeg speelgoed hebben. Voeg daar hun verjaardagen deze en volgende maand bij, Sinterklaas en Kerst en ik vrees dat ik in januari over het speelgoed struikel.
Zelf had ik al in gedachten om Baby Cuddles weg te geven. Maar ik hoopte ook dat mijn dochters zo vrijgevig zouden zijn. Dus vroeg ik het ze gisteravond. Beiden hoefden niet lang na te denken. Ook zij gunden Baby Cuddles een lief baasje. Ik ben blij dat mijn dochters tot het inzicht kwamen dat ze genoeg speelgoed hebben. En hoop ze op te voeden tot kinderen die dankbaar zijn en beseffen dat ze niks te kort komen.

Win Baby Cuddles!

GoodGirlsCompany geeft 1 Baby Cuddles weg. Wil jij ook dit lieve aapje winnen voor je (klein)dochtertje? LIKE & SHARE dit bericht op Facebook, Instagram of Twitter (gebruik hashtag #GoodGirlsCompany). Laat in de reactie hieronder of op Facebook je naam achter. Wie weet ben jij dan wel de winnaar.
Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met 9 november 2015. Daarna kiezen wij de winnaar! Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Ik maak de winnaar op Facebook bekend en vraag om het toezenden van je adresgegevens. De winnaar moet binnen 3 dagen zijn/haar prijs claimen. Als je niet binnen 3 dagen op mijn bericht reageert, verval je als prijswinnaar en zal ik een nieuwe winnaar loten.

 • Reply
  Winspiratie, want winnen is waanzinnig! ⋆ Marstyle
  7 april 2017 at 11:38

  […] GoodGirlsCompany verloot een Fur Real Friend, het aapje […]

 • Reply
  Wat doet een blogger? - GoodGirlsCompany
  15 februari 2016 at 18:00

  […] die er echt blij mee is. Dat soort dingen  doe ik trouwens wel vaker. Zo besloten mijn dochters om dit aapje weg te geven. Ik vind dat mijn kinderen genoeg spullen krijgen daarom wil ik ze bij brengen om ook […]

 • Reply
  Mommy Monday winactie LoFff - GoodGirlsCompany
  15 februari 2016 at 06:01

  […] beseffen ze steeds vaker dat wij niet alles nodig hebben. Vorig jaar gaven ze bijvoorbeeld een speelgoedaapje weg omdat ze het afgelopen jaar al vaak genoeg speelgoed det we voor een review testten mochten […]

 • Reply
  Winspiratie, want winnen is waanzinnig!
  6 februari 2016 at 14:08

  […] GoodGirlsCompany verloot een Fur Real Friend, het aapje […]

 • Reply
  Religieuze kinderen zijn egoïstischer en gemener   - GoodGirlsCompany
  13 november 2015 at 15:15

  […] geeft, wil ze die waarschijnlijk ook zelf houden ook al zit haar speelgoed kist vol met stickers. Dit speelgoedaapje daarentegen die een hogere waarde heeft, kan ze dan weer zonder moeilijkheden […]

 • Reply
  koolske
  9 november 2015 at 21:07

  Oh leuk, leuk, leuk !!! Hier kan ik mijn knappe dochters heeeeel blij mee maken. En deze mama doet alles voor hun mooie glimlachjes 🙂

 • Reply
  Marange
  9 november 2015 at 19:29

  Oh zo leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochter, die houdt van knuffelen!

 • Reply
  Christa Lindhout
  9 november 2015 at 19:05

  Wat zou dit een verrassing zijn voor mijn dochter van zes. Kan mijn aap voor het kleine aapje zorgen.

 • Reply
  Marloes van der Nagel
  9 november 2015 at 16:19

  Hier gaat het aapje zeker goed verzorgd worden door Féline (4 jaar)….aan knuffels geen gebrek!;-D

 • Reply
  Helma Keijzer
  9 november 2015 at 14:02

  Waar is de aap??? Hier is de aap! Onze kleine dochter zit vol apenstreken! gelukkig is het aapje nog goed te temmen…. ik weet zeker dat onze schat, heel goed voor dit kleine lieve ondeugende aapje kan zorgen! ik doe graag mee.

 • Reply
  gerrie florissen
  9 november 2015 at 07:50

  waag graag een kans om onze kleindochter te verrassen

 • Reply
  mechelina en jan
  9 november 2015 at 07:46

  Ik zou dolgraag onze lieve meid willen verrassen met deze lieve aap. Ik zeg regelmatig dat ze mijn kleine aapje is. Ze is dol op knuffelen en heeft al regelmatig in de winkel staan kijken naar deze mooie knuffel. Wat zou ze superblij zijn als ze verrast werd met deze lieve aap

 • Reply
  magda van lonkhuijzen
  9 november 2015 at 07:43

  Onze dochters zijn dol op de dierentuin. Ze zouden ook dolgraag een huisdier willen maar door een allergie is dat niet mogelijk. Wat zou het geweldig zijn als de meiden samen voor dit lieve aapje mogen zorgen

 • Reply
  brenda verhorevoort
  8 november 2015 at 13:55

  Apen apen apen,
  Ze eten en ze gapen,het liefst zouden ze lekker in bed willen slapen

  Ze zijn grappig en leuk….mijn kleine meisje ligt helemaal in een deuk

  Zijn ze zijn niet mooi en lief,
  Bij sommige mensen hun hartendief.

  apen apen apen,
  Hopelijk mag deze lieve kleine schat binnenkort bij mijn meisje slapen

 • Reply
  Diana de Geus
  8 november 2015 at 13:08

  Mijn dochter is sowieso dol op knuffels maar bij deze baby cuddles heeft ze al vaak verlekkerd staan kijken bij de speelgoedwinkel. Ze is er voor aan het sparen van haar zakgeld, maar dit zou dé kans zijn om er eentje te bemachtigen! Vind het super van jouw dochters dat ze in elk geval een ander kindje blij willen maken!

 • Reply
  Michel Henrichs
  8 november 2015 at 13:00

  Deze papa zou zijn dochtertje hier echt ontzettend blij mee maken. Ik doe daarom graag mee met deze leuke actie GoodGirlsCompany!

 • Reply
  Linda Franchi
  8 november 2015 at 10:34

  Ah ik deel en deel hahaha maar helemaal nog niet hier gereageerd wat stom van mij.
  Maar ook hier zou dit schattige aapje meer dan goed verzorgt worden door mijn poppenmoeders .. wat een schatje is dit toch.
  Wel ontzettend lief gebaar dat jou dochters juist dit leukerdje willen afstaan.

 • Reply
  ronny kruizinga
  6 november 2015 at 10:15

  ronny kruizinga zou heel graag winnen voor mijn dochtertje

 • Reply
  Sonja Hubregtse
  6 november 2015 at 10:00

  Deze aap is naar een verzorgertje op zoek.
  Ze is heel lief, maar soms doet ze het in haar broek.
  Dan doen we haar snel een schone luier aan.
  En daarna kunnen we fijn naar buiten gaan.
  We doen haar in de buggy of nemen haar mee op de arm.
  We doen haar een jasje aan, want dat is lekker warm.
  Als we thuisgekomen zijn, geven we haar de fles.
  Dan gaat ze lekker slapen tot een uur of zes.
  Ze heeft ook zo’n leuke, aanstekelijk lach.
  Die horen we meerdere malen per dag.
  Die zal ons zeker niet gaan vervelen,
  En hier in huis zal zij de show gaan stelen.
  Nu maar hopen dat we mogen winnen,
  Dan kan het lachen en knuffelen gaan beginnen.

 • Reply
  Marian Zw.
  6 november 2015 at 08:07

  Leuk, ik doe,ook mee! Gedeeld op Twitter. Via de blog van Poldermama bij jou terecht gekomen!

 • Reply
  Winspiratie, want winnen is waanzinnig! |
  6 november 2015 at 07:25

  […] GoodGirlsCompany verloot een Fur Real Friend, het aapje […]

 • Reply
  lmcmr
  5 november 2015 at 12:39

  Een heel herkenbaar en eerlijk verhaal. Toch weet ik wel een leuk baasje voor dit aapje, tenminste als hij tegen veel knuffelliefde kan van de jongste van drie dochtertjes

 • Reply
  Joy Lap
  5 november 2015 at 10:58

  Oh wow, echt helemaal supergaaf. Mijn meisje wil deze zo graag hebben omdat ze die bij een vriendinnetje heeft gezien, maar helaas niet voor mijn budget. Dus ik ga heel hard duimendraaien hier! Heb natuurlijk ook gelijk gedeeld op FB 🙂

 • Reply
  Ilse Brinkhuis
  4 november 2015 at 22:17

  Ik zou hier mijn kleindochter vast heel erg blij mee maken. Hij is zo ontzettend leuk 🙂

 • Reply
  Ceusters Robin
  4 november 2015 at 11:38

  Super voor ons dochtertje!! FIngers crossed 🙂

 • Reply
  suzala77
  3 november 2015 at 17:53

  Ahh wat een super schattig aapje!! ♡♡ Ik doe heel graag mee voor mijn kleine meisje. Ze is zo gek op aapjes sinds ze vorig jaar naar Apenheul is geweest. Dit zal een super sinterklaascadeau voor haar zijn..! 🙂

 • Reply
  Tanja Kuijer
  2 november 2015 at 23:23

  Wat onwijs lief van je meiden dat ze de super lieve furreal friends baby cuddles Giggly Monkey ter beschikking stellen voor de winactie 😀 Het is echt een geweldig leuk cadeau de Giggly Monkey dit schattige aapje is bijna net echt Wij hebben er al vaak reclame over gezien en dan is mijn dochtertje echt dol enthousiast en het lijkt mij ook echt een onwij leuk cadeau voor onze kleine dame, ze zal deze kleine lieverd overladen met liefde, knuffels en aandacht! De Baby cuddles giggly monkey is meer dan welkom in ons gezin en ons meisje zou er echt dol blij mee zijn! Dank voor deze fantastische kans, uiteraard ben ik al liker op facebook en heb met plezier gedeeld. Nu maar heel hard duimen en hopen dat deze lieverd heel misschien wel naar ons zorgzame dametje toe mag komen 😀 groetjes Tanja.

 • Reply
  kevin veghel
  2 november 2015 at 22:36

  Nou wat een mooi stuk zeg! Je mag er trots op zijn. Ach…ik zal wel de enige papa zijn die mee doet…maar probeer het toch….want mijn kleine meid van 13 maanden is al helemaal gek van knuffels en heeft al meerdere Monchhichi’s (ken je zr nog 😉 ). Zou super zijn om haar hiermee te mogen verrassen. En natuurlijk jullie facebook geliked 🙂

 • Reply
  ilsiee prins
  2 november 2015 at 19:02

  Ahhhh lieve meiden heb je zeg…… Enne, Kei leuk!!! Wat een toffe winactie organiseer je voor de lezers van je blog… Ik heb openbaar geliked & gedeeld om ook een kansje te mogen maken op deze lieve aap voor het dochtertje van mijn vriend.. Helemaal gek van Aapjes, wat zal ik haar hier bij mee kunnen maken zeg……
  Fijne avond, groetje ilsiee

 • Reply
  Desire Meijer
  2 november 2015 at 18:47

  Jullie zouden mijn dochtertje Evi echt ontzettend blij maken met deze super schattige Baby Cuddles! Ik denk dat zij dit ontzettend leuke aapje niet meer los zal laten. Natuurlijk heb ik
  GoodGirlsCompany geliked!

 • Reply
  Kimberley
  2 november 2015 at 18:25

  Heel gaaf, ik doe graag mee. En wat lief van je dochters, goede opvoeding zo te horen. Ik vind dat hier ook belangrijk. Niet altijd maar ‘Ik wil, ik wil.’, maar ook aan anderen denken!

 • Reply
  Romy
  2 november 2015 at 18:17

  Wat lief van je meiden en wat een schattig aapje. Ik doe graag mee voor mijn kleine knuffel-aap die deze maand twee wordt. Ik zal dit artikel zo even tweeten en ben al lid van je Facebookpagina!

 • Reply
  eigenwijsje2014
  2 november 2015 at 17:13

  Wat super lief zeg! Je voedt je dametjes heel goed op… Hier kreeg de dame al direct haar dansend vriendje :$

 • Reply
  Nicole @ Everyday-Life.nl
  2 november 2015 at 17:13

  Ik doe graag mee als Sinterklaas-cadeau voor mijn nichtje 🙂 Heb deze blog getweet en de # gebruikt!

 • Reply
  Laura Kolthof
  2 november 2015 at 16:29

  Wat lief! Wij maken heel graag een kansje 🙂

 • Reply
  Nathalie Hellmig
  2 november 2015 at 13:38

  WAUW! Dit is echt helemaal TE GEK! mijn dochtertje vind aapjes helemaal geweldig hihih.. ze wil dolgraag een huisdiertje.. maar ze is zo allergisch als wat! honden, katten, hamsters.. maakt niet uit wat.. zo sneu! Hopelijk krijgt ze met de cuddle monkey dan toch haar eigen huisdiertje waar ze heerlijk mee kan spelen en knuffelen.. een droom voor haar die uit zou komen 😀 hopelijk mag ik haar onwijs verrassen! SPANNEND! Zou echt TE GEK zijn.. zou dat blije koppie voor geen goud willen missen 😉 FINGERS CROSSED, liefs nathalie :*

 • Reply
  Simone
  2 november 2015 at 12:37

  Ahh wat een lieverds. Erg fijn dat ze hun speelgoed willen delen. Ik doe heel graag mee! Ik heb geen (klein)dochter, maar mijn vriend heeft wel een ontzettend schattig nichtje, die ik graag zou verrassen. Ik heb het bericht gedeeld vi FB & Twitter en like de pagina! 🙂 Xx

 • Reply
  Astrid
  2 november 2015 at 12:35

  Ja ja ja!!! Onze dochter heeft afgelopen weekend een best ernstig ongeluk gehad en een dag in het ziekenhuis gelegen. Wat zou ze opbeuren als ze dit super cute aapje zou krijgen (die al sinds ze twee jaar is op haar verlanglijstje staat)

  Heel lief btw dat je dochters dit zomaar wilde weggeven ????????

 • Reply
  Heidie
  2 november 2015 at 12:33

  Wat leuk. We zijn afgelopen vrijdag in Apenheul geweest. De eerste keer voor mijn dochtertje. Ze vond het geweldig, zeker toen zo’n aapje op mijn schouder sprong! Ze vond de aapjes zo leuk en wilde er graag eentje hebben. Ik heb natuurlijk gezegd dat dit geen huisdieren zijn! Over weggeven gesproken. Van mijn dochtertje mochten vorige week de wat meer baby-achtige speelgoedjes weg naar een vriendin die binnenkort een dochter krijgt. Vond ik ook heel lief van haar want niet alle kinderen vinden het makkelijk om spullen weg te geven (mijn zoon heeft het daar lastiger mee). Ik vind het ook belangrijk dat ze anderen wat gunnen. Daarom gun ik haar nu die Furreal Cuddles. Dan kan die later ook weer naar die vriendin.

 • Reply
  Mirella
  2 november 2015 at 12:27

  Wat super leuk! Heel lief van je dochters dat ze zo vrijgevig zijn! Erg lief ik heb hier namelijk een klein meisje die graag baby Cuddles wil adopteren en goed voor het aapje wil zorgen! Aan liefde geen gebrek!!

 • Reply
  Marthe
  2 november 2015 at 11:27

  Wat heb jij een lieve dochters. Hier eentje die superverliefd is op furreal friends.

 • Reply
  fleur
  2 november 2015 at 11:03

  Wat een bijzonder verhaal achter deze winactie! Ik doe graag mee voor Kate

 • Reply
  Sarah
  2 november 2015 at 10:27

  Mijn dochter zou dolenthousiast zijn als ze Baby Cuddles zou zien (en stiekem vind ik haar ook leuk). Ik zie haar er in gedachten al mee rondlopen, cute! Prachtig gebaar van jou dochters dat ze zonder problemen Baby Cuddles een nieuwe thuis willen bieden.

 • Reply
  nikkie
  2 november 2015 at 10:18

  Ooh ik zou de baby cuddles wel willen winnen voor onze kleine meid van 19 maanden een echte baby poppen mama (baby aapje zou super zijn voor mee in haar poppen buggy)

 • Reply
  Miriam
  2 november 2015 at 09:23

  Helemaal met je eens en wat een super goed idee!

 • Reply
  elisabeth
  2 november 2015 at 09:21

  origineel verjaardagskado voor kleindochter lise

 • Reply
  mrsmoneypenny9
  2 november 2015 at 09:02

  Wat lief, baby cuddles voor mijn knuffelaapje. Leuk voor haar 1e logeerpartij zonder ons.

 • Reply
  Inge Brunnekreef
  2 november 2015 at 07:09

  Wat super leuk weer om te lezen en u mag trots zijn op uw meiden. Deze mooie lieverd zou ik graag willen adopteren in de klas van het speciaal onderwijs. Mooi voor bij de poppen hoek.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!