Spelen

Mommy Monday Giveaway: Funmais Prinsessen

16 november 2015
Fun Mais prinsessen-GoodGirlsCompany-knutselen-winactie

Met Funmais van Ses Creative maak je je dochter de leukste en mooiste creaties. En het mooie is? Deze Mommy Monday, maak je kans om een doos Funmais Prinsessen te winnen voor je (klein) dochter. Hoe dat in zijn werk gaat, lees je hieronder. Het is een schande, maar eigenlijk kende ik het begrip Funmais helemaal niet zo goed. Aan het uitgebreid assortiment kan het in elk geval niet hebben gelegen. Inmiddels zijn bestaat het Funmais-assortiment van SES uit ruim 21 producten voor jongens en meisjes. Beschikbaar in verschillende moeilijkheidsgradaties.

Fun mais-bewaardozen funmais

Funmais Prinsessen bestaat uit een aantal legkaarten waar je kindje dan makkelijk de gekleurde mais op plakt. Dat plakken hoef je trouwens niet met lijm te doen. Een beetje water is voldoende om de stukjes aan elkaar te plakken. Perfect voro ouders die wel willen knutselen, maar altidj een beetje opzien tegen de rotzooi die het geeft. Je kind knutselt hier makkelijk zelf een uitdagend knutselwerk mee.

De Ses Funmais producten variëren in moeilijkheidsgraad. Zo heb je voor de kleinsten legkaarten waarmee ze leren hoe Funmais werkt.  Hierbij kan je kiezen voor huisdieren, safaridieren en dino’s.  Heeft je kindje de techniek al een beetje beter onder de knie? Probeer dan de unieke 3D-pakketten waarmee je bijvoorbeeld sieraden, vlinders of een kasteel maakt. Ook zijn er enkele Funmaispakketten die alleen SES mag verkopen. Dit zijn pakketten van bekende cartoonfiguren zoals Minions, Hello Kitty, Disney Planes of Minnie Mouse.

Creativiteit betekent ook je fantasie de ruimte geven. Daarom beleef je ook eindeloos knutselplezier aan de verpakkingen. Je kan ze gebruiken als navulling of om er gewoon lekker mee te bouwen.

Waar koop je Funmais?

De Funmais maakt deel uit van de ECO-lijn van SES. Het is geschikt voor kinderen van 3 tot en met 10 jaar. Daarnaast kan je de collectie zowel online als in speelgoedwinkels kopen. En dat al vanaf prijzen van € 4,45.

Win Funmais Prinsessen!

GoodGirlsCompany mag 1 pakketje Funmais uit de prinsessencollectie weggegeven. Wil jij ook deze schattige pop winnen voor je (klein)dochtertje? LIKE & SHARE dit bericht op Facebook, Instagram of Twitter (gebruik hashtag #GoodGirlsCompany). Laat in de reactie hieronder of op Facebook je naam achter. Wie weet ben jij dan wel de winnaar.

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met 23 november 2015. Daarna kiezen wij de winnaar! Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Ik maak de winnaar op Facebook bekend en vraag om het toezenden van je adresgegevens. De winnaar moet binnen 3 dagen zijn/haar prijs claimen. Als je niet binnen 3 dagen op mijn bericht reageert, verval je als prijswinnaar en zal ik een nieuwe winnaar loten.

♥ Dit blog bevat affiliate links

 • Reply
  Mila
  20 november 2015 at 23:38

  Wauww! Heel leuk voor mijn dochter die binnenkort haar prinsessenfeestje gaat houden!

 • Reply
  wilmaaablog
  17 november 2015 at 09:04

  Leuk, mijn meisje is te klein, maar het lijkt me erg leuk!

  • Reply
   Josan
   17 november 2015 at 21:01

   Leuk dat je mee doet 🙂 Niet vergeten Facebookpagina te liken

 • Reply
  Suus
  16 november 2015 at 22:30

  Wat een super leuke actie! Prinsesjes knutselen met mijn eigen kleine prinsesjes ♡♡
  Ik doe graag mee 🙂

  • Reply
   Josan
   17 november 2015 at 21:03

   Leuk dat je mee doet

 • Reply
  Wilma van 't Hof
  16 november 2015 at 17:35

  Mooi Sinterklaas-kadootje.

 • Reply
  An Ietaas
  16 november 2015 at 13:01

  Wauw, geweldig leuk voor mijn eerste & enigste kleindochter!

 • Reply
  Linda Smeets
  16 november 2015 at 12:26

  Onze dochter is creatief en dol op prinsesjes, ik doe mee!

 • Reply
  Aukjeswereld
  16 november 2015 at 11:27

  Playmais is leuk! Ik doe graag mee!

 • Reply
  elisabeth maria martina
  16 november 2015 at 11:12

  leuk kado voor een jarige job

 • Reply
  Marian Zw.
  16 november 2015 at 11:09

  Wat leuk, ik heb dit inderdaad ook nog nooit in huis gehad. Wist niet dat er zoveel mogelijkheden waren. Dacht ook dat je meteen een dure, grote hoeveelheid moest kopen. Dochter wordt 6 jaar einde van de maand, zou een leuke verrassing zijn!

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!