Reviews Spelen

Mommy Monday giveaway DohVinci spotlight draaistudio

19 oktober 2015
DohVinci Spotlight draaistudio-Spotlight Spinstudio

Laat het buiten maar flink stormen. Deze herfstvakantie hoef je je niet te vervelen. Met DohVinci kan je thuis heerlijk creatief aan de slag. Al je spulletjes voorzie je van een leuk gekleurd 3D laagje kleipasta Deze Mommy Monday maak je kans op de DohVinci Spotlight draaistudio.Wil jij weten hoe je hier kans op maakt? Lees dan snel verder.


Mijn oudste dochters zijn in november en december jarig. Heerlijk vinden ze dat. Weken bladeren ze gebiologeerd door de grote speelgoedgidsen. Worden er spulletjes aangekruist, lijstjes gemaakt en uiteindelijk toch weer speelgoed doorgestreept. Kiezen is moeilijk. En alsof dat nog niet voldoende is, moeten ze ook nog elk jaar een lijstje voor Kerst maken. Voor mij is het allemaal erg handig. Ik koop al het speelgoed in 1 keer en kijk dan even wat ik wanneer geef.

Vorig jaar kocht ik DohVinci voor Miss G. Ik had ergens op een blog een review gelezen en het leek mij erg leuk. Het is weer eens iets leuks waar ze geen scherm voor nodig hebben. Vol enthousiasme pakte ze het uit en ging ermee aan de slag. maar helaas miste ze toen de vaardigheden en vooral het geduld om DohVinci te kunnen waarderen. Dus verdween het in onze speelgoedla om recent weer herontdekt te worden. Wat kan er in een half jaar tijd veel veranderen! Inmiddels begrijpt ze helemaal hoe het werkt. Zonder hulp lukt het haar nu om fotolijstje te decoreren met een kleilaagje. En wat is ze trots op het resultaat. Dit jaar wil ze dus weer wat van Doh Vinci hebben.

Dat komt goed uit want inmiddels heeft DohVinci weer twee nieuwe aanwinsten: de Spotlight draaistudio en de Opbergkaptafel.

DohVinci - Opberg Kaptafel -GoodGirlsCompany-winactie-giveaway

Zo werkt DohVinci

De DohVinci pasta breng je makkelijk aan met een styler-pistool. Plaats een patroon met één van de vele kleuren DECO POP-pasta in de styler. Haal de trekker over en teken meteen mooie lijnen die perfect hechten. Dankzij het styler-pistool en de meegeleverde spuitmonden werkt DohVinci super eenvoudig. Met een klein beetje oefening is je kindje binnen no-time een echte DohVinci kunstenaar. Foutje gemaakt? Geen probleem! Verwijder de pasta gewoon met je vingers. Als dit binnen de droogtijd van 12 uur gebeurt, kan je daarna gewoon weer opnieuw beginnen.

DohVinci - Spotlight Spin Studio

DohVinci Spotlight draaistudio

Met de Spotlight draaistudio creëer je je eigen pottenbakkers studio. Inclusief bewegende draaischijf. Vasthouden hoeft niet meer. Zet het voorwerp wat je wilt decoreren op de draaischijf en versier hem. Door de gemotoriseerde draaischijf krijgen je DohVinci designs een compleet nieuwe dimensie. Doordat de schijf draait, kan je het prachtig, in één vloeiende beweging, bewerken met kringeltjes, polkadots en andere creatieve krabbels. Maar als je wilt, kan je hem ook met de hand bewegen.

DohVinci - Spotlight Spin Studio -GoodGirlsCompany-giveaway-winactie
Trots op het resultaat? Zet het dan letterlijk in de spotlight! Binnen 12 uur is je creatie droog! De DohVinci Spotlight Draaistudio bevat een verlichte studio met 5 voorwerpen om te decoreren. Drie bordjes, een vaasje en een kommetje. Ook zijn er 6 DECO POP-kleurpatronen, waaronder een speciale mix-kleur. Heb je de bijgeleverde 5 items versierd? Dan begin je vrolijk aan je eigen spulletjes. Glazen houdertjes voor kaarsjes, potjes, bakjes of een van de ideeën uit het bijgeleverde inspiratieboekje. De spotlight Studio is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en kost € 41,99.

DohVinci - Opberg Kaptafel - speelgoed voor sinterklaas-meisjesspeelgoe

DohVinci Opberg Kaptafel

DohVinci opberg kaptafel

De DohVinci opbergtafel biedt ruimte aan alles wat je dochtertje veilig wil opbergen: juwelen, glitterstickers en noem maar op. Vanaf nu kan je het allemaal kwijt in de kaptafel. Deze maak je helemaal naar jouw persoonlijke smaak. Wees creatief of doe inspiratie op uit het meegeleverde ideeënboekje. Als je daarna alles even in elkaar zet heb je binnen een mum van tijd je eigen superschattige kaptafel met spiegel. Leuk voor op de slaapkamer. In de kit zit een styler, een mondspuit om mooie golfjes te maken, een werktuigje om twee soorten randen te maken en vier DECO POP-patronen in verschillende kleuren. De kaptafel is geschikt voor kinderen vanaf vanaf 6 jaar en kost zo’n € 29,99.

Win de DohVinci Spotlight draaistudio

GoodGirlsCompany mag 1 DohVinci Spotlight draaistudio weggeven. Wil jij ook zo’n creatieve studio winnen voor je (klein)dochtertje? LIKE & SHARE dit bericht op Facebook, Instagram of Twitter (gebruik hashtag #GoodGirlsCompany). Laat in de reactie hieronder of op Facebook je naam achter en de maat die je wilt hebben. Wie weet ben jij dan wel de winnaar.

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met 26 oktober 2015. Daarna kiezen wij de winnaar! Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Ik kondig de winnaar aan op Facebook.Als je niet binnen 3 dagen op mijn bericht reageert, verval je als prijswinnaar en zal ik een nieuwe winnaar loten.

*Dit blog is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

 • Reply
  Starlily, de magische eenhoorn - GoodGirlsCompany
  28 oktober 2015 at 10:10

  […] is het succes verzekerd. Met spellen als Cluedo en Levensweg maar ook paradepaardjes zoals DohVinci en  My little pony, weet je zeker dat geen kind zich verveelt. Als ouders had je letterlijk geen […]

 • Reply
  Heidie
  24 oktober 2015 at 22:14

  Ik wil dit superleuke Dohvinci speelgoed, graag voor mijn jongste nichtje van 8 jaar winnen. Haar grotere zus is zeer ernstig ziek en daarom verblijft ze vaker bij ons. In november zal dat zo’n 2 weken zijn want dan wordt mijn oudste nichtje geopereerd. Het zou geweldig zijn als ik dit voor haar mag winnen, zodat ik het op haar logeerkamertje op zolder klaar kan zetten, als ze hier langdurig komt logeren. Het zal haar zeker opvrolijken en bezig houden in deze moeilijke periode. Ze is heel creatief. De laatste keer dat ze hier was heeft ze van Playmais het Emma kinderziekenhuis (waar haar zus vaak moet zijn) nagebouwd. Met dit DohVinci, kan ze zeker ook hele bijzondere creaties maken.

 • Reply
  Tanja Kuijer
  20 oktober 2015 at 00:21

  Wauw wat een geweldige Monday giveaway :-D! Super leuk de Dohvinci!! Wat een super leuk en creatief speelgoed! Hier hoeft mijn dochter zichzelf zeker niet mee te vervelen! Mijn meisje is een echte crea bea dus zou hier mega blij mee zijn, en gegarandeerd uren speelplezier met de Dohvinci Spotlight draaistudio! Super dat wij hier kans op maken, ik doe met plezier mee en heb op facebook en twitter gedeeld. En nu maar heel hard duimen en hopen dat er heel misschien we; wat geluk mijn kant uit mag komen. Groetjes Tanja.

 • Reply
  Wilma van 't Hof
  19 oktober 2015 at 21:30

  Geweldig.
  Wat een super leuke prijs gaan jullie weggeven.
  Maak graag kans. Zou een super leuk Sinterklaaskado zijn voor mijn buurmeisje. Die nu al vol spanning uitkijkt tot D´Sint in het land aankomt.

 • Reply
  maddy van Houtum
  19 oktober 2015 at 16:02

  Wat gaaf!!! Leuk om er een fijne review over te lezen, heb het wel zien staan in de Sintfolders maar als ik het zo lees is het absoluut gaaf voor mijn dochter! Ze iss graag creatief bezig en hiermee kan ze zich heerlijk uitleven ????

 • Reply
  Linda
  19 oktober 2015 at 13:02

  Mijn oudste dochter heeft afgelopen week Doh Vinci voor haar verjaardag gekregen en ze is er helemaal weg van. Net als haar zusje en ook haar broers (!). Het assortiment moet hier in huis dus drastisch uitgebreid gaan worden. Heerlijk om weer eens ouderwets leuk speelgoed te vinden wat creativiteit stimuleert!

 • Reply
  Nicole
  19 oktober 2015 at 11:48

  Wat leuk zeg! Hier een meisje die er veel te jong voor is, dus ik laat graag een ander winnen 😉

 • Reply
  elisabeth maria martina
  19 oktober 2015 at 07:39

  DohVinci Spotlight draaistudio
  mijn kleindochter gaat uit haar plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!