Lifestyle Reviews

Mommy Monday Giveaway Disney Prinsessenjurk

24 augustus 2015
Cinderella-Disney Prinsessenjurk-GoodGirlsCompany- win een prinsessenjurk

Sinds 19 augustus ligt de Cinderella DVD in de winkels. Deze tijdloze Disney klassieker is opnieuw verfilmd voor een hele nieuwe generatie prinsesjes. De nieuwe film heeft een geweldige cast met hoofdrollen voor Richard Madden (Game of Thrones), Cate Blachett en Helena Bonham Carter. Ook nieuwkomer Lilly James weet als Ella je hart te veroveren. Samen met mijn 2 dochters, genoot ik begin van dit jaar al van deze prachtige film. Vandaag maak jij kans op een prachtig exclusief Disney Prinsessenjurk voor je dochter. Benieuwd wat je daar voor mij doen? Lees dan snel verder.

Cinderella-Disney prinsessen-prinsessenjurk_GoodGirlsCompany

Afgelopen maart zagen wij als een van de eersten de nieuwste Disney Cinderella film. Een adembenemend spektakel op het witte doek. Als meisjesmama genoot ik van dit moeder-dochtermomentje samen met mijn oudste twee meiden. Nu ze allebei kunnen lezen, vinden ze dit soort films ook leuk.

Disney princesses-Disney prinsessn-win-giveaway

Review Cinderella

Het verhaal van Assepoester ken je wel. Geliefd door haar vader en aanbeden door haar moeder. Helaas overlijden beide ouders veel te vroeg. Wat overblijft is een verbitterde stiefmoeder en twee vervelende stiefzusjes die er alles aan doen om haar leven zuur te maken. Van erfgename degradeert ze tot huissloofje. Waar de zussen zich bezig houden met mooie kleding uitzoeken en feesten, bekommert Cinderella zich om hun eten en het huishouden.

Gelukkig is er altijd een moment waarop het noodlot zich keert. Dit gebeurt ook bij Cinderella wanneer ze haar Goede Fee ontmoet. En natuurlijk een prins. Ik zal niet de hele fim verklappen, maar het heeft wel een happy ending. Een uitgebreide review van Disney’s Cinderella vind je hier.

Disney prinsessen-recensie Cinderella-review Cinderella-GoodGirlsCompany

Disney Prinsessenjurk

Elke moeder met dochters herkent het wel; de Prinsessenfase. Nou ja fase? Misschien gaat hij wel nooit helemaal over want ook als we groter worden, vinden wij vrouwen het vaak nog leuk om te tutten en ons mooi te maken. Mijn dochters zitten er nog volop in. Daarom vond ik het ook heel leuk dat ik een Disney prinsessenjurk kreeg opgestuurd voor Miss B. Momenteel is ze bij haar vader, maar toen ik haar er afgelopen week telefonisch over sprak was ze laaiend enthousiast.

De komende tijd zal ze heel wat keren gaan verkleden en samen met haar zus flaneren. Stiekem geniet ik er van mee. De Disney prinsessenjurk is prachtig blauw. Hij heet echte versierd lijfje met Assepoester afbeelding. Ook is het afgezet met zilverkleurig draad zodat hij prachtig schittert. Het lijfje gaat over in een peplum die is gemaakt van  een glinsterende stof. En om het af te maken heeft hij natuurlijk ook een wijde rok.

Mommy Monday Giveaway-Cinderella-Assepoester-prinsessenjurk

Win een Disney prinsessenjurk

In samenwerking met Disney mag GoodGirlsCompany 1 Disney prinsessenjurk weggeven. Er zijn 3 verschillende versies van het Cinderella jurkje. Deze zijn verkrijgbaar in de maten small (3-4 jaar), medium (5-6 jaar) en large (7-8 jaar). Omdat je niet kan aangeven welke versie je wilt ontvangen ( dus wel de maat) is het altijd een leuke verrassing voor je kleine prinsjes welke versie ze krijgt. Wil jij je dochtertje ook blij maken met zo’n mooie jurk? Like & Tag & Share dit bericht op Facebook, Instagram of Twitter (gebruik hashtag #GoodGirlsCompany). Laat in de reactie hieronder of op Facebook je naam achter en de maat die je wilt hebben. Wie weet ben jij dan wel de winnaar. Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met 3 september 2015. Daarna kiezen wij de winnaar! Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Je krijgt via Facebook een privébericht waarin ik zal vragen om je adresgegevens, zodat de prijs naar je kan worden opgestuurd. Als je niet binnen 3 dagen op mijn bericht reageert, verval je als prijswinnaar en zal ik een nieuwe winnaar loten. Check dus je map overig in berichten.

 • Reply
  Anita H.
  25 augustus 2015 at 22:50

  Ik maak heel graag kans op maat large!

  • Reply
   Josan
   26 augustus 2015 at 22:00

   Hallo Anita, leuk dat je meedoet 🙂

 • Reply
  Daniëlle ramaker
  24 augustus 2015 at 21:50

  Ik doe graag mee voor maat 5/6 voor de bijna jarige die graag zich verkleed als prinses

 • Reply
  Tamara
  24 augustus 2015 at 09:31

  Als lauren nou ieeeeeetsje ouder was dan deed ik mee! Vind hem supergaaf!
  Tamara onlangs geplaatst…Win een zilveren bedelarmband ! Themommydiarieswinactie!My Profile

  • Reply
   Josan
   24 augustus 2015 at 19:33

   Komt nog wel 🙂

 • Reply
  Linda
  24 augustus 2015 at 09:28

  Leuk, in de maat small wil ik wel een jurk voor mijn dochter winnen. Volgens mij volg ik je al op Facebook.
  Linda onlangs geplaatst…Winactie: Rosti Mepal NijntjeMy Profile

  • Reply
   Josan
   24 augustus 2015 at 19:34

   Ja klopt, leuk dat je meedoet

 • Reply
  patricia
  24 augustus 2015 at 08:27

  Oooooh ja doe graag mee voor mijn meisje in maat 5/6 ze verkleed haar zelf meerdere keren per dag en dan mag zo’n mooie prinsessenjurk niet ontbreken

  • Reply
   Josan
   24 augustus 2015 at 19:36

   Leuk dat je meedoet Patricia

 • Reply
  elisabeth
  24 augustus 2015 at 07:29

  wat een leuk kado voor jarige kleindochter benthe, zou ze heel blij mee zijn

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!