Moeder & Kind Spelen

Mommy Monday giveaway: Win een Bratz pop

12 oktober 2015

Een paar weken geleden bezocht ik samen met Miss C het Bratz persevent. De modieus tienerpoppen zijn terug van weggeweest. Net op tijd om een van de musthaves voor Sinterklaas te worden. Deze Mommy Monday maak je kans op een pop uit de collectie Hello My Name is. Wil jij weten hoe je kans maakt op een supergave Bratz doll? Lees dan snel verder.

Bratz pop winnen-GoodGirlsCompany-leuk meisjesspeelgoed-speelgoed voor meisjes

Als kind speelde ik erg graag met poppen. Wel tot een jaar of 12. Ergens had ik verwacht diezelfde passie ook op mijn dochters over te brengen. Maar daar zijn ze nogal atypisch in. Spelen met poppen komt in ons huishouden in vlagen. Altijd erg onverwachts, maar dan zijn ze er ook meteen erg fanatiek mee.

De Bratz pop die in mijn goodiebag zat, viel bij beide dames in de smaak. Mede doordat de pop een licht getinte huid heeft, vinden mijn dochters hem erg leuk. Daar letten ze bij Bratz ook heel bewust op. Er zijn poppen met verschillende haar- en huidskleuren.

Bratz Hello My name is

Naast de verschillende huidtinten zijn er nog een paar kenmerken:

 • veel gedetailleerde accessoires
 • prachtig kwalitatief haar
 • helemaal van nu

Dat laatste zie je ook terug in de accessoires die de poppen hebben. Wat dacht je van Selfie Snaps? Hello My name is’  is de debuutcollectie. Dit is een prima moment om kennis te maken met Cloe, Yasmin, Sasha en Jade.

Win een Bratz!

GoodGirlsCompany mag 1 pop uit de Hello My name is collectie weggeven. Wil jij ook zo’n gave pop winnen voor je (klein)dochtertje? LIKE & SHARE dit bericht op Facebook, Instagram of Twitter (gebruik hashtag #GoodGirlsCompany). Laat in de reactie hieronder of op Facebook je naam achter en de maat die je wilt hebben. Wie weet ben jij dan wel de winnaar.

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met 18 oktober 2015. Daarna kiezen wij de winnaar! Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Je krijgt via Facebook een privébericht waarin ik zal vragen om je adresgegevens, zodat de prijs naar je kan worden opgestuurd. Als je niet binnen 3 dagen op mijn bericht reageert, verval je als prijswinnaar en zal ik een nieuwe winnaar loten. Check dus je map overig in berichten.

*Dit blog is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

 • Reply
  amanda vd broek
  5 november 2015 at 15:15

  sorry, ziet dat de actie verlopen is… sorry sorry, helaas

  • Reply
   Josan
   5 november 2015 at 15:54

   Je kan meedoen aan de baby cuddles winactie en mommyonline heeft de Bratz winactie op haar site staan

 • Reply
  amanda vd broek
  5 november 2015 at 15:14

  echt super voor mijn dochtertje. Ze wordt in januari 3 jaar. Hopelijk kunnen we dit jaar wel vieren want toen ze 2 jaar werd lag haar kleine zusje in het ziekenhuis :(. Ze zijn beide dol op poppen 🙂

 • Reply
  Susan
  24 oktober 2015 at 13:27

  Ik doe heel graag mee met deze super actie omdat ik zo ontzettend graag mijn lieve kleine prinsesje zou willen verwennen met een prachtige Bratz pop op pakjesavond want dat heeft ze zo verdiend! ♡♡
  Maar helaas zit hebben we het nu niet zo breed…

  • Reply
   Josan
   24 oktober 2015 at 21:10

   Hallo Susan,

   Zoals in het blog stond liep deze aactie tot 18 oktober. De winnaar is inmiddels al bekend gemaakt en heeft haar pop ontvangen.

   • Reply
    Josan
    25 oktober 2015 at 08:17

    Ja het was erg leuk. Had ik niet verwacht. Jouw Een houdt ook echt van games

 • Reply
  Joy
  13 oktober 2015 at 17:07

  Supergaaf, heb geliked en gedeeld op Facebook en Twitter 🙂
  Zou leuk kado zijn voor de feestdagen voor ons dochtertje <3

 • Reply
  Tanja Kuijer
  12 oktober 2015 at 23:31

  Woehoeee 😀 Wat een fantastische Mommy Monday giveaway GoodGirlsCompany! Fantastisch dat wij kans maken op zo;n super mooie en leuke Bratz pop! Ik kom dol graag een kansje wagen voor mijn meisje, ze is dol op Bratz! Heeft er al filmpjes van, een schrift en een pen… maar nog geen ‘echte’ Bratz pop! Wat zou mijn meisje blij zijn als mama deze eens voor haar zou winnen, dan raakt mijn kleine meid denk ik buiten zinnen ;-). 11 november word mijn dochter 7 jaar, dit zou een geweldig extra verjaardags cadeau zijn. Dank voor deze kans! Alle stappen om kans te maken met veel plezier ondernomen, nu maar heel hard duimen en hopen dat er misschien wel wat geluk onze kant uit mag komen! Groetjes Tanja.

 • Reply
  Linda De Bode
  12 oktober 2015 at 13:10

  Ik doe graag mee voor drie dochtertjes. Welke maat weet ik niet. Een licht getinte pop zou een welkome aanvulling op onze blanke poppen familie zijn

 • Reply
  Claudia van Heck
  12 oktober 2015 at 09:50

  Wat een waanzinnig leuke actie 🙂 ik maak maar wat graag kans voor onze meiden!! Ze spelen elke dag met hun barbies en poppen, en Bratz vinden ze echt helemaal TE GEK!!! Er staat dat we moeten aangeven welke maat we zouden willen winnen…? Mss bedoel je welke pop? Hier zouden ze echt overal waanzinnig blij mee zijn hoor, maar als ik er een zou moeten noemen denk ik dat ze de blonde zouden kiezen :-). Heb gedeeld via fb & twitter en ga héél hard voor hen duimen…!

 • Reply
  elisabeth
  12 oktober 2015 at 09:48

  stoere poppen

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!