Baby's en kinderen Reviews Spelen

Mommy Monday Giveaway Boekje van Karton

31 augustus 2015
Win-Boekje van Karton-kortingscode voor Boekje van Karton-GoodGirlsCompany-winactie-giveaway

Sinds een week is Miss C eigenaar van haar eerste echte Boekje van Karton. Deze kon ik helemaal zelf samenstellen. Het resultaat is een liefelijk boekje geworden met herkenbare foto’s. Natuurlijk mochten foto’s van haar ouders niet ontbreken. Maar er zijn ook foto’s van haar en haar grote zussen, ons konijn Hip Hop en enkele grappige foto’s van haar zelf. Eigenlijk is het een heel handig boekje geworden dat ze er op den duur bij kan pakken wanneer ze iets wil vertellen over haar familie. Vandaag maak jij kans op een cadeaubon waarmee jij je eigen Boekje van Karton maakt. Daarnaast deel ik een kortingscode waarmee je 15% korting krijgt.

Boekje van Karton-kortingscode voor Boekje van Karton-GoodGirlsCompany-winactie

Zodra mijn dochters iets meer deden dan alleen maar slapen en eten, begon ik met voorlezen. Wat hebben wij samen toch genoten van boeken. De allereerste boekjes die ik samen met ze bekeek waren kartonnen boekjes. Velen heb ik in de afgelopen jaren weggegeven of weggedaan. Alleen enkele mooie heb ik bewaard. Op den duur zal ik ze aan Miss C voorlezen. Daarom vond ik het ook zo leuk om bij Boekje van Karton een eigen boekje te maken. Eentje waarin ik zelf een verhaal kon vertellen.

Boekje van Karton-kortingscode voor Boekje van Karton-GoodGirlsCompany-winactie-giveaway

Hoe werkt Boekje van Karton?

Op de website vind je verschillende opties voor het maken van een kartonnen boekje voor je dreumes of peuter. Eigenlijk werkt de ontwerptool erg makkelijk. Je selecteert een formaat boekje en gaat aan de slag. Allereerst maak je een account aan. Handig want zo kan je tussendoor je ontwerp opslaan. Allereerst kan je de kaft ontwerpen. Zowel de voor als de zijkant. Ik had al snel het idee om een ‘little black book’ te maken. Ook dat kon bij Boekje van Karton want je kan zelf de achtergrond bepalen. Kies je een egale kleur of ga je toch voor een leuke foto? Ook zijn er leuke stickers waarmee je het boekje kan versieren. Natuurlijk moest ik de kleur mint gebruiken. Zo past hij perfect bij haar andere spullen. Voor de inhoud selecteer je de verschillende foto’s of plaatjes die je wilt gebruiken.
De ontwerptool biedt je verschillende indelingen voor je foto’s. Natuurlijk kan je een grote foto op de linker pagina doen met rechts tekst. Maar je kan ook een tekstkader onder je je foto’s maken. Het is maar net wat jij wilt. Er zijn geen grenzen bij het maken van je Eigen boekje van Karton.

Boekje van Karton-kortingscode voor Boekje van Karton-GoodGirlsCompany

De achterkant van ons kartonnen boekje

Kortingscode Boekje van Karton

Nadat ik mijn fantasie en al mijn creativiteit de vrije loop had gegeven, was mijn Boekje van Karton af. En om eerlijk te zijn was ik behoorlijk trots op het resultaat. Hoewel ik recent een foto album heb gemaakt, is dit toch anders. Het fotoboek is voor mijzelf. Dit is echt een boekje waar Miss C mee mag spelen, door heen mag bladeren en waarbij ik niet bang hoeft te zijn dat er iets kapot gaat. Het karton is namelijk stevig genoeg. Hierdoor is het ook een ontzettend leuk kraamcadeau of verjaardagscadeau voor een kindje.

Wil jij het ook proberen? Boekje van karton heeft een speciale kortingscode die onbeperkt beschikbaar is en waarmee je 15% korting krijgt. De kortingscode is BVK-7637-9310-4407-4102.

Boekje van Karton-kortingscode voor Boekje van Karton-GoodGirlsCompany-winnen

Sneak peek van de binnenkant

Win een cadeaubon

In samenwerking met Boekje van Karton mag GoodGirlsCompany 1 cadeaubon weggeven ter waarde van € 17,95. Met deze bon kan een lezer zelf een gepersonaliseerd Boekje van Karton maken. Wil jij ook zo’n leuk boekje winnen? LIKE & SHARE dit bericht op Facebook, Instagram of Twitter (gebruik hashtag #GoodGirlsCompany). Laat in de reactie hieronder of op Facebook je naam achter en de maat die je wilt hebben. Wie weet ben jij dan wel de winnaar.

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met 9 september 2015. Daarna kiezen wij de winnaar! Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Je krijgt via Facebook een privébericht waarin ik zal vragen om je adresgegevens, zodat de prijs naar je kan worden opgestuurd. Als je niet binnen 3 dagen op mijn bericht reageert, verval je als prijswinnaar en zal ik een nieuwe winnaar loten. Check dus je map overig in berichten.

 • Reply
  10x leuke cadeautjes met naam - GoodGirlsCompany
  5 maart 2017 at 11:33

  […] Mijn dochter heeft een kartonnen fotoboekje met naam. Het is een boekje over ons gezin en familieleden met foto’s. Ik heb hem gemaakt zodat ze een beetje weet wie wie is. Nu ze ouder wordt, vindt ze het steeds leuker om er in te kijken. Het is echt haar unieke persoonlijke boekje. Eentje die niemand anders heeft. ( lees hier onze review) […]

 • Reply
  Sabine Flothuis
  31 augustus 2015 at 10:15

  Echt leuk!! Binnenkort wordt onze kleine man geboren en zou voor mijn kleuter-meisje graag een boekje willen maken over hem (en haar natuurlijk).

  • Reply
   Josan
   1 september 2015 at 06:17

   Leuk dat je mee doet Sabine

 • Reply
  elisabeth
  31 augustus 2015 at 09:21

  leuke actie weer

  • Reply
   Josan
   1 september 2015 at 06:24

   Dank je wel

 • Reply
  Jess
  31 augustus 2015 at 07:55

  Je ziet meer en meer bloggers met leuke ideeën voor het kartonnen boekje. Kijk er naar uit om eentje te maken voor ons meisje. Leuk idee voor je grote dochters is een boekje met foto’s van tekeningen en werkjes. Het is niet altijd gemakkelijk om alles bij te houden en op die manier kunnen ze (en jij ook) ernaar terug kijken! ????

  • Reply
   Josan
   1 september 2015 at 06:27

   Wat een ontzettend leuk idee van die tekeningen Jess

 • Reply
  Wilma
  31 augustus 2015 at 06:50

  Wat een ontzettend leuk idee zeg een eigen boekje 🙂

  • Reply
   Josan
   1 september 2015 at 06:24

   Dank je. Leuk dat je mee doet

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!