Spelen

Mommy Monday Disney Princess Creatieve kapsalon

21 november 2016
review-disney-princess-creatieve-kapsalon_goodgirlscompany

Welk meisje is er niet groot geworden met Disney Prinsessen? Deze Mommy Monday maak je kans op de Disney Princess Creatieve kapsalon speciaal voor je dochtertje. Als dit geen geweldig Sinterklaascadeautje is! Lees snel hoe je kans maakt op deze mooie prijs.

Soms lijkt het wel alsof tutten iets vies is. Maar waarom zou je je er voor moeten schamen? Ik ben dus zo’n meisjesmama die er aan de ene kant haar hand voor omdraait om zelf dingen in elkaar te zetten. Maar aan de andere kant vind ik het ook gewoon fijn om lekker ongegeneerd met mijn meiden te tutten. Opgaan in hun fantasiewereld. Samen haren mooi maken en te genieten van de grappige dialogen.

review-disney-princess-creatieve-kapsalon-goodgirlscompany

Inhoud van dit blog

Disney Princess Creatieve kapsalon

Hasbro heeft de prachtigste poppen en speelsets ontworpen voor alle fans van Disney Princess! Deze Feestdagen kunnen de Sint of de Kerstman je dochters verrassen met een echte Disney prinses. In een magische jurk. Of met een coole kapsalon, waar de haren van de beroemde prinsessen Ariël of Rapunzel perfect gekapt worden. Met gekleurde extensions die je ook zelf kan dragen. Mooier kunnen de donkere dagen niet worden…

disney-princess-creatieve-kapsalon-goodgirlscompany

Disney Princess Creatieve kapsalon Rapunzel

Disneys’ Rapunzel is een van mijn favoriete prinsessenfilms. Al voor dat Anna en Elsa ten tonele verschenen was er een kick- ass prinses die zelf haar lot in handen nam. De film is uiterst hilarisch maar ook ontroerend. Daarom vind ik het helemaal geweldig dat er een Disney Princess Creatieve kapsalon in Rapunel-versie is.

Want wat vinden meisjes nou leuker tutten met hun eigen haar? Tutten met het haar van een Disney Princess natuurlijk! Met de Creatieve Kapsalon van Disney kunnen kleine prinsessen zelf kleurrijke haarextensions met mooie lintjes maken!

Zet Rapunzel in de elegante stoel. Maak het lint vast aan de draaier en draai een paar keer aan het hendeltje. Zie hoe de lintjes veranderen in schitterende extensions! In elke kapsalon zit een grote verzameling aan lintjes en clipjes. Combineer ze  om zo de perfecte sprookjeslook te creëren! En eindeloos mee te spelen. Disney Princess Creatieve kapsalon is geschikt voor meisjes vanaf 5 jaar.

Win de Disney Princess Creatieve kapsalon

In samenwerking met Hasbro mag ik een lezer heel gelukkig maken met de Disney Princess Creatieve kapsalon. Deze heeft een waarde van 34,95. Maar wat is waarde als je naar het onbetaalbaar vrolijke snoetje van je dochtertje kijkt?

Voorwaarden

 • Like GoodGirlsCompany op Facebook.
 • Laat in de reactie hieronder je naam achter (met een geldig e-mailadres) .
 • Laat op Facebook onder de actie weten dat je meedoet.

Mag altijd, maar niet verplicht: volg mij op Instagram (Ik wil dit jaar 1000 volgers halen. Nog 95 te gaan. Wat heb jij daar aan? Nou, hoe meer volgers ik heb, hoe makkelijker het voor mij is om vaker dit soort leuke acties te organiseren. En dat vind je vast niet erg.

Extra kans maken?

 • Deel deze actie op Facebook, Twitter of Instagram met de hashtag #MommyMonday

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met maandag 28 november. Dat is korter dan je van ons gewend bent, maar dat heeft te maken met de actievoorwaarden. De winnaar krijgt dinsdag 29 november via e-mail persoonlijk bericht van mij. Je verplicht jezelf om binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren. Doe je dit niet, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Nog meer leuke Disney Princess tips:

Ook leuk voor Sinterklaas:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog is een samenwerking en bevat een opgestuurd product.

 • Reply
  Jolein koolske
  2 december 2016 at 06:24

  Oh woow dat zouden mijn dochters echt super leuk vinden , ik waag dolgraag een kansje voor ze 🍀

 • Reply
  Linda
  28 november 2016 at 21:43

  Lijkt me het ideale cadeautje voor mijn eigen rapunzeltje 🙂

 • Reply
  Sabine Flothuis
  26 november 2016 at 18:02

  Prinsessen <3 Dan vindt mijn dochter Mara als snel iets heeeeeeeeeeeeeel leuk hoor 😉 Rapunzel is echt haar lievelingsprinses en ik weet zeker dat ze erg blij is als Sinterklaas dit mooie cadeau voor haar meeneemt!!! We duimen!!

 • Reply
  Marian
  26 november 2016 at 14:57

  Maak hier graag mijn nichtje blij mee, ben ik meteen de tofste tante 😉

 • Reply
  Linda Raaijmakers
  25 november 2016 at 22:33

  Ik doe graag mee voor Eva en heb weer meegedaan via facebook, twitter, bloglovin, pinterest, google+

 • Reply
  Ester
  25 november 2016 at 18:18

  Leuke actie,mn dochter is helemaal weg van Rapunzel en zal haar graag willen verrassen met dit mooie kado dus liked and shared op facebook !

 • Reply
  Claudia Diependaal
  25 november 2016 at 01:45

  Heel erg leuk. Sophie zal het erg leuk vinden.

 • Reply
  Bianca Fenna
  23 november 2016 at 10:01

  Super cadeau voor mijn kleine meid. Ze is dol op poppen en haren doen, iedere avond als ik haar voorlees gaat ze me borstelen en staartjes maken en met haar 5 jaar lukt het haar best goed. Ze is dol op raponsje heeft vaak de raponsje jurk aan en de lange vlecht MOET erbij. Ik zal haar SUPER blij maken als ik voor haar deze geweldige pop zou winnen.

 • Reply
  Lynn Mahieu
  22 november 2016 at 17:32

  Waar blijven ze die leuke spulletjes toch halen bij Disney?! Ik doe graag mee voor deze prachtige pop!

 • Reply
  melissa
  22 november 2016 at 13:16

  supergave actie. dochterlief is gek op prinsessen en poppen dus perfecte combinatie toch 🙂 ik volg en like uiteraard ook via fb. liefs melissa

 • Reply
  Anita H.
  22 november 2016 at 02:44

  Zo leuk! Ik doe mee.

 • Reply
  Marcia Kan
  21 november 2016 at 23:33

  Leukkkkk! Rapunzel vinden mijn meiden ook erg mooi, een echte power-vrouw! 😉

 • Reply
  Anita koekkoek
  21 november 2016 at 21:29

  Wauw super gaaf 😀😀 ik ben zelf kapster , mijn meiden vinden het ook ontzettend leuk om mijn haren mooi te maken 😍 10 staartjes, 50 speldjes en ga zo maar door 😂 dit zou echt een geweldig sinterklaas cadeau zijn, kunnen we samen haren mooi maken ❤❤ ik doe héél graag mee

 • Reply
  Elle Iram
  21 november 2016 at 20:46

  Maandag is meestal een baal dag maar deze actie maakt veel goed… ik volg je via Facebook en Instagram. De rest heb ik niet haha…

  Maar wat een geweldige prijs zo op de maandag. Daar gaat mijn dochter heel blij mee zijn mocht ik winnen. Ze heeft lange haren maar soms kort wil ze er eindelijk iets mee doen ipv los hangen. Ze wil zelf staartjes maken en wil het liefst prinsesje Indira zijn. Dus ik ben blij je te kunnen volgen.

 • Reply
  Nathalie Hellmig
  21 november 2016 at 20:27

  Whoehoeeeeeeeeee!! Dit is echt superleuk GoodGirlsCompany!!! <3 <3  Wat een ontzettend leuke en te gekke prijs gaan jullie weggeven en hoe GAAF is het om jullie via deze weg te mogen leren kennen!! Whaaaaaaaaaaaaaa deze WAANZINNIGE leuke Disney Princess Kapsalon gaat dochterlief echt GEWELDIG vinden, WAUW  Hopelijk mag ik haar onwijs verrassen… SPANNEND!ben echt helemaal ENTHOUSIAST 😍😍😍😍😍 MAAK ME GEK!! Ik ben fan hoor 😉 Heb alle stapjes gevolgd

  ☑️ geliked

  ☑️ openbaar gedeeld…

  FINGERS CROSSED! Liefs nathalie :* 🍀

 • Reply
  Elise
  21 november 2016 at 19:48

  Ik noem mijn jongste dochter altijd prinses en ze heeft heel lang haar, dus met dit cadeau voor 5 december of Kerst ben ik dan mooi al klaar..

 • Reply
  Melissa
  21 november 2016 at 19:05

  Te gekke actie.hier droomt toch elk meisje van 😊.ik doe graag mee!

 • Reply
  ilse koopmans
  21 november 2016 at 15:55

  Doe heel graag mee voor onze dochter

 • Reply
  Van Gaans
  21 november 2016 at 15:19

  Wat een leuke winactie!!
  Mijn dochtertje is er nog te jong voor, maar anders had ik zeker mee gedaan voor haar!

 • Reply
  Mirella orthen
  21 november 2016 at 12:28

  Heel erg leuk!
  ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje.
  Heerlijke tutten met het haar van deze disney prinses.

 • Reply
  marloes Wognum
  21 november 2016 at 12:14

  Wauw!! 😍 ik doe graag mee voor mijn dochtertje! Prinsessen en haren doen!! Daar word ze erg gelukkig van!

 • Reply
  Sharon de Ridder
  21 november 2016 at 12:14

  Mijn dochter is dol op frutten met haar én op prinsessen; een 2-in-1-cadeau voor haar dus!

 • Reply
  denise hendrikse-groffen
  21 november 2016 at 11:51

  ohh wow! met 2 meisjes hier in huis zou de princess kapsalon heeel goed van pas komen, hier wordt toch ieder prinsesje blij van?

 • Reply
  Patricia Paling
  21 november 2016 at 10:47

  Wauw!!! Echt Super gaaf! Ik doe heel graag mee voor onze dochter van bijna 5 jr! Ze is dol op Rapunzel en vindt het heerlijk om te tutten met haar! (Vannacht heeft ze nog gedroomd over Rapunzel op een eenhoorn met heel lang haar in regenboog kleuren! Dit zou ze dus echt een prachtig kado vinden voor 5-12 of haar 5de verjaardag op 22-12 of voor 25-12!

 • Reply
  Greetje Heller
  21 november 2016 at 10:27

  Ik doe mee voor mijn kleine nichtjes.

 • Reply
  kim
  21 november 2016 at 10:23

  Weer een leuke winactie hoor. Succes met loten!

 • Reply
  elisabeth maria martina
  21 november 2016 at 09:55

  daar gaat elk kinderhart sneller van kloppen, prachtig kado voor mijn kleindochter

 • Reply
  Nancy vd kamp
  21 november 2016 at 09:23

  Hier kan ik wel iemand blij mee maken, dus ik doe mee!

 • Reply
  Inge Brunnekreef
  21 november 2016 at 09:18

  Dit gaat mijn meisje zo enorm leuk vinden. Vol verwachting klopt ons hart

 • Reply
  kristel
  21 november 2016 at 09:13

  Wow wat gaaf. Dit zal mijn dochter en haar nichtjes geweldig vinden om mee te spelen. En mama stiekem ook 🙂

 • Reply
  Jikke dullemond-klein
  21 november 2016 at 09:04

  Oh madelief zou niets liever willen dan rapunzel en Pascal winnen!

 • Reply
  Marit Bouwman
  21 november 2016 at 08:50

  WoW te gek zelfs Sinterklaas zou deze actie niet stilletjes voorbij gaan!!
  Ik ben al een gelukkige vrouw dankzij mijn mooie gezin,maar wat zou ik mijn meisje graag nog wat extra willen laten stralen met deze prachtige prijs.
  Duimen maar…, dat de goede Sint zal komen!!

 • Reply
  Patricia Bouthisma-Lubberts
  21 november 2016 at 08:39

  Oh, dit zou onze dochter geweldig vinden. Ik maak graag kans.

 • Reply
  Marian Zw.
  21 november 2016 at 08:12

  Ziet er echt super leuk uit, ik dank dat mijn dochter dit ook wel gaaf zou vinden. Zal nog eens goed op haar lijstjes kijken…volgnede week jarig en de Sint dus lijstjes genoeg gemaakt hier

 • Reply
  Miranda
  21 november 2016 at 08:10

  Leuk! Ik doe graag mee boor mijn dochter

 • Reply
  Manon van Leijenhorst
  21 november 2016 at 08:07

  Geweldig deze winactie. Mijn dochter zou dit geweldig vinden.

 • Reply
  Marjo
  21 november 2016 at 08:04

  Wauw wat super zeg! Echt wat voor mijn tuttenmeisjes! Ze houden van Disney en van haren doen, dus super combi!

 • Reply
  Manon van Leijenhorst
  21 november 2016 at 08:04

  Ik doe graag mee voor mijn eigen prinses. Wat een combi Rapunzel en met haren bezig kunnen gaan. Welke meid word daar niet mega enthousiast van.

 • Reply
  Linda
  21 november 2016 at 08:01

  Ik doe ook graag mee!

 • Reply
  Lara Hakemulder
  21 november 2016 at 07:54

  Hoe tof zou dag zijn.
  Voor mijn dochter klein
  Elke dag doen we haar haar
  Ook de poppen zitten dan klaar
  Dus deze prinses komt hier goed aan!
  Lekker samen voor de spiegel staan!

 • Reply
  Brend Peters
  21 november 2016 at 07:51

  Ohhhh wat een leuke pop zeg! Ik zie m’n prinses al aan de slag met dat mooie haar, ze is nog geen 3, maar oh wat vind ze dat leuk😍

 • Reply
  Yvonne
  21 november 2016 at 07:50

  Mijn dochter van 4 kan de hele dag de film Rapunzel wel kijken. Groot fan. Doe dan ook graag mee aan de winactie. Mijn duimen draaien!

 • Reply
  claudia wouters quaedvlieg
  21 november 2016 at 07:43

  wat een super leuke princess! hier maak je onze emma wel blij mee dus we doen mee

 • Reply
  Ivette
  21 november 2016 at 07:36

  Graag ! Voor mijn dochter van 6!

 • Reply
  Anouska de ridder
  21 november 2016 at 07:32

  Wat een gave actie.
  Mijn dochter heeft deze set op dr lijstje staan voor sint of haar verjaardag (6dec).
  Ze wil graag leren vlechten van mij en wil ook allemaal mooie dingen gaan maken in haar van rapunzel.net als ik bij haar doe.de duimem draaien wat zal ze blij zijn als ze deze gave set krijgt

 • Reply
  merel
  21 november 2016 at 07:27

  Whaaa ik doe graag mee voor mijn prinses dit keer !! Izabell is verslaafd aan rapunzel !!

 • Reply
  Marloes van der nagel
  21 november 2016 at 07:12

  Zal hier thuis inderdaad voor een enorm vrolijk snoetje zorgen!😊

 • Reply
  Joyce
  21 november 2016 at 07:09

  Ik doe graag mee

 • Reply
  Naomi laan
  21 november 2016 at 07:04

  Super gaaf ! Ik doe graag mee aan deze actie voor mn dochtertje. Dol op Disney prinsessen en barbies 🙂

 • Reply
  Anna
  21 november 2016 at 06:54

  Wooowww super gaaf..! Ik doe graag mee

  • Reply
   Anna
   21 november 2016 at 06:55

   Facebook:An Na

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!