Lifestyle Reviews

Moederdagwinactie | win een foto op hout

12 mei 2019
moederdagactie

Hallo lieve mama, ben jij vanochtend ook verwend met cadeautjes en een ontbijtje? Dan heb ik ook nog een leuke winactie voor je. Je kan een foto op hout winnen.

Dankzij mijn bloedjes van kinderen mag ik me alweer 12,5 jaar moeder noemen. Vooral tijdens onze vakanties samen geniet ik daar het meest van. Het voelt echt alsof ik de volgende generatie begeleid. En al die momenten leggen we natuurijk ook vast. Voor het blog maar ook privé.

Mooie fotomomenten

moederdagactie

In ons nieuwe huis wil ik veel foto’s aan de wand hebben van deze momenten. Het hoeft niet perfect te zijn. Zoals bovenstaande foto op Malborough Beach die ik nam voordat ik ontdekte dat Bailey een onderdeel van mijn camera verloren was.

Foto op hout

Een foto op forex of hout staat mooi in het interieur van je huis. Of je nu voor minimalistisch Scandinavisch kiest of gaat voor de weelderige landelijke stijl. Omdat hout een natuurlijk materiaal is, heeft het ook meteen een hele mooie warme uitstraling. Ik houd daar wel van. Maar naast dat je de fotoprint gebruikt in de woonkamer, kan je hem ook voor buiten gebruiken. Zo heb je meteen een leuke blikvanger op je terras. Leuk tijdens een tuinfeest of een heerlijke zomerse barbecue.

Win een foto op hout

Speciaal voor moederdag mag ik een foto op hout in het formaat 80×60 cm aanbieden, incl. whitewash behandeling, ophangsysteem en verzending. De waarde hiervan is €127,95. Wat moet je hier voor doen?

Voorwaarden

 • Laat onder dit bericht een reactie achter waar jij een foto van zou willen hebben. En je e-mail zodat ik bericht kan sturen.
 • Je moet lid zijn van onze Facebookpagina laat hier onder de post een reactie achter zodat ik weet dat je meedoet.

Extra kans maken?

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot 19 mei 2019. De winnaar krijgt na 20 mei 2019  via e-mail persoonlijk bericht van mij. Je verplicht jezelf om binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren. Doe je dit niet, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Winnaars worden getrokken door loting.

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter, Instagram, Facebook

 • Reply
  nathaliebuttiens
  18 mei 2019 at 18:34

  Ik zou graag een foto willen laten printen, die ik zelf gemaakt heb. Ik ben nl. amateur fotograaf. Ik zou het super vinden om mijn eigengemaakte foto zo groot te zien. Dan kunnen we er lang van genieten.

 • Reply
  Robert Koops
  17 mei 2019 at 15:28

  Ik zou graag met mijn schoonmoeder (zonder haar had ik immers geen leuke vrouw en kinderen, ook is ze GEEN cliché schoonmoeder) en schoonvader en mijn ouders en mijn gezin op de foto willen. Geniet ervan zo lang het kan, time flies. Een foto is blijvend, daar blijf je altijd jonger op dan in het echt. 😉

 • Reply
  Sabine de R
  17 mei 2019 at 06:28

  19 mei dus….

 • Reply
  Sabine de R
  17 mei 2019 at 06:21

  Zo bijzonder, ik krijg telkens update van deze post terwijl ik nog niet reageerde. De woorden ‘moederdag’ en 19 mei vangen mijn oog. 20 jaar geleden overleed op 19 mij mijn moeder en ze is weer sterk ‘aanwezig’ met liedjes op de radio en andere bijzondere momenten. Graag win ik een foto van mij en mijn moeder (we waren op dezelfde dag jarig) op hout ❤️

 • Reply
  Lynn Mahieu
  16 mei 2019 at 21:43

  Wauw wat knap! Wij willen heel graag een vergrote foto van ons gezin om op een mooi punt in de woonkamer te hangen. Als onze baby er binnenkort is zou dat de ideale moment zijn om een gezinsfoto te maken van ons viertjes en dan zouden we die kunnen gebruiken! 😀

 • Reply
  Eva Narcisz
  16 mei 2019 at 09:34

  Wat een mooie kans. Ik maak graag kans op een foto op hout. Ik zal het echt leuk vinden om een van onze vakantiefoto’s op hout te hebben . Deze zal een mooi plekje krijgen in onze woonkamer, zal ongetwijfeld een mooi cadeau zijn . Ik ga duimen .We willen de woonkamer opknappen en in onze stijl brengen. Een vakantie foto op hout zal ons daar bij helpen en zal erg mooi staan . Ik zal HEEL GELUKKIG zijn als ik winnen mag 🙂

 • Reply
  Moniek S
  15 mei 2019 at 09:33

  Ik heb zoooo’n mooie actiefoto van mijn dochter die -in de verte- over een stroompje op het strand springt, terwijl de zon nèt over de rand van de rotsen piekt…
  Sorry, een beschrijving waar je niks mee kunt, maar die het wèl heel mooi zou doen op hout en aand e muur 😉

 • Reply
  Lynn Brekelmans
  14 mei 2019 at 19:09

  Wat zou ik graag een foto van mijn kinderen aan de muur hebben, hun lieve schattige snoetjes voor altijd vertegenwoordigd aan de muur!

 • Reply
  Charlotte Dona
  14 mei 2019 at 17:01

  Leuke prijs! Graag zou ik een foto van mijn vader en ik op reis in Amerika willen printen op hout. Lijkt mij zo gaaf!

 • Reply
  Ling Choi
  14 mei 2019 at 12:17

  Vorige week zijn we teruggekomen van een fantastische vakantie! Veel mooie dingen gezien. Ik zou graag een vakantiefoto op hout willen hebben zodat ik elke dag er naar kan kijken.

 • Reply
  Lisa Polman
  14 mei 2019 at 09:34

  Jeetje zit nu toch te bedenken welke foto ik zou kiezen, toch lastig. Mijn lieve kleine nichtje en neefje dat zou mooi zijn om daar iedere dag naar te kijken.

 • Reply
  Anita te Gussinklo
  14 mei 2019 at 09:17

  geweldig een foto op hout, ik zou een mooie uitkiezen met ons gezin.

 • Reply
  Ilsiee
  14 mei 2019 at 07:39

  Oh wat zal het geweldig zijn om te mogen winnen… 29 mei gaan mijn vriend en ik trouwen…wij en de kids netjes in de kleren en natuurlijk worden er dan ook foto’s gemaakt haha. Zal super zijn de mooiste van ons gezin op hout te mogen hebben

  Groetje ilsiee

 • Reply
  Ingrid Hopster
  14 mei 2019 at 07:34

  Ik zou erg graag een keer een foto van mijn zoon en mij samen afdrukken maar als alleenstaande moeder zijn die er bijna niet en roep ik al jaren dat ik eens een fotoshoot wil doen als ik dit zou winnen zou dat eindelijk een keer de reden zijn om dat plan door te zetten zodat er een mooie foto van ons samen is.

 • Reply
  Grete Karina
  13 mei 2019 at 20:07

  Ik heb een hele mooie vakantiefoto met mijn kids erop die ik graag op hout vereeuwigd zou zien.
  Ik loot dus graag mee en duim alvast.

 • Reply
  Elena
  13 mei 2019 at 14:46

  Wat een gave actie. Ik zou heel graag een foto willen van ons baby neefje en mijn 2 dochters. We zien hem niet veel omdat niet zo dicht bij ons wonen. Dan kunnen we er elke dag naar kijken. 💙

 • Reply
  Djotie
  13 mei 2019 at 00:03

  Hhmm deze is een lastige. We hebben meerdere bijzondere momenten mogen vast leggen. Als ik toch snel alle beelden in mijn hoofd laat voorbij komen dan kies ik voor de eerste foto met de kleine.

 • Reply
  Anna wienen
  12 mei 2019 at 23:31

  Ik doe heel graag mee

 • Reply
  Jessica
  12 mei 2019 at 22:30

  ja dit is de allerleukste aktie😍 we zijn 23 april getrouwd en ik zou heel graag een trouwfoto op hout willen met mijn 2 allerliefste mannen (mijn man en mijn zoontje van 5😉)

 • Reply
  Vanessa Raffaëla Sibma
  12 mei 2019 at 21:41

  Wat leuk!! Wij hebben nog geen foto van onze dochter in onze hal hangen (hangen 4 van onze zoon/gezin op hout). Het komt er maar niet van….

 • Reply
  Heidie van der Steeg
  12 mei 2019 at 21:07

  Ik wil graag een foto op hout van mijn eigen bloedjes van kinderen winnen. Ik heb hier een saaie groene muur in de woonkamer die ik graag wil verfraaien met iets moois. Dat formaat foto dat jij weggeeft, zal er perfect voor zijn.

 • Reply
  Nynke B
  12 mei 2019 at 20:12

  Een foto van mijn spelende kinderen in de tuin.

 • Reply
  Marian Zw
  12 mei 2019 at 17:25

  Dat is echt iets voor een mooie herinnering! Ik loot graag mee

 • Reply
  Marian B
  12 mei 2019 at 15:36

  Ik zou natuurlijk graag een foto op hout hebben van mijn twee schatten of van als gezin. Een foto op hout staat al een tijd op mijn wensenlijstje. Eind deze mand ben ik jarig, het zou een mooi verjaardagscadeau zijn!

 • Reply
  Jikke
  12 mei 2019 at 15:16

  We hopen dat onze oudste dochter een visum krijgt en over ongeveer een maand bij ons op bezoek kan komen uit Kameroen. Dan kunnen we een familiefoto maken. Die zou ik graag op hout laten afdrukken.

 • Reply
  Edwards
  12 mei 2019 at 13:33

  ♥️♥️♥️ whoop whoop whoop ♥️♥️♥️ wat een superrr actie ik doe heel erg graag mee. Ik zou graag onze laatste vakantie foto laten printen op hout en mooi ophangen in onze woonkamer ♥️♥️♥️

 • Reply
  Stacey katuin
  12 mei 2019 at 13:13

  Voor mijn eerste moederdag zou ik dit graag willen winnen voor onze kleine mini. Verdient een mooi plaatsje op onze geluks muurtje 😍😍

 • Reply
  Kristel Gubbels-daemen
  12 mei 2019 at 13:00

  Fijne moederdag ❤
  Wat een super mooie prijs. Lijkt me geweldig met een foto van onze twee dochters die hebben we nog niet ophangen in de woonkamer.

 • Reply
  mirremeid
  12 mei 2019 at 12:39

  Een mooie foto van ons gezin in ons nieuwe huis zou geweldig zijn! Dan voelen we ons meteen thuis.

 • Reply
  Petra de Mooij
  12 mei 2019 at 12:13

  Ohhh ik zou dolgraag een mooie foto van ons gezinnetje er op willen. Niet eentje van een fotograaf, maar gewoon een spontane foto van ons. Dat lijkt me echt zooo gaaf.

 • Reply
  Cindy Framke
  12 mei 2019 at 11:51

  Gaaf! Ik zou graag een mooie foto van mijn 3 dochtertjes op hout willen. Superleuk voor in ons nieuwe huis

 • Reply
  Ingrid langstraat
  12 mei 2019 at 11:49

  Wat gaaf, ik zou graag een foto van onze laatste vakantie laten printen op hout. Het was zo leuk en dan kunnen we er steeds aan terug denken als we de foto zien!

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • 🎀 B I J D E H A N D 🎀⁣
Even een dikke throwback naar die mooie tijd waarin mijn dochter niet bijdehand zei "Lekker dan" bij alle wat wat ik per ongeluk fout deed. 😩😂😅 Ik dacht dat tieners erg waren, maar die zijn echt tam vergeleken bij kritische kleutertjes 😂 Mijne is gewoon echt genadeloos en neemt geen blad voor de mond. Van wie zou ze dat nu hebben?🤔🤐🙄⁣
⁣
⭐Wie staat er bij jou altijd commentaar te geven als de boel in de soep loopt?⭐⁣
.⁣
.⁣
,⁣
#throwback_thursday #throw🔙 #mixedbabiesig #mixedbabies #mixedbaby #savageaf #baby_girl #melaninpoppin #dutchmom #mamablogger⁣
#littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #pixel_kids #instakid #littleandbrave #childrenofig #babiesofig #stunningbabies #kidsforreal #wildandfreechildren #the_sugar_jar #vscobaby #alldaykids #petitejoys #kinderen
 • 🎀 GROTE ZUS 🎀⁣
Het is mooi om te zien hoe de jongste van ons gezin in de afgelopen maanden een groeispurt heeft gemaakt. 🤩 Ze beseft dat ze straks als haar broertje geboren is, niet meer de baby is. En dat vindt ze niet erg. Grote zus zijn heeft ook zijn voordelen. Ze gaat hem straks voorlezen en daarom oefent ze nu alvast fanatiek.⁣
⁣
⭐Hoe heb jij aanwezige kindjes voorbereid op gezinsuitbreiding?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#grotezus #babyboy💙 #zwanger #zwangerschap #dutchmom #christen #bijbel #kraamcadeau #kraamcadeautje #godly #voorlezen #kinderen #boekenwurm #instabooks #babybijbel #babybijbel2 #familietijd #kinderboek #kinderboeken #gekregen #gospel #christianity #nbg #nederlandsbijbelgenootschap #christelijk #bookphotography #booksofinstagram #booklove #childrenphoto #becauseofreading
 • 🎀 1 T A AK 🎀⁣
⁣
Volgens mijn man ben ik de sloddervos en is hij opgeruimd. Okay, het klopt inderdaad dat opruimen niet mijn sterkte kant is.😅 Maar, ik kan meestal wél alles terugvinden.😛 Mijn man daarentegen ruimt het zo uit de weg, dat het 'kwijt' is. 🤬🤯Gevolg: Ik heb een Maxi-Cosi maar geen zitverkleiner 😩 Hij heeft overal gezocht maar kan hem niet vinden.😳 Zo'n ding los kopen bij de babywinkel kost 65 𝐞𝐮𝐫𝐨 terwijl ik een compleet nieuwe autostoel zag voor 9𝟓 𝘦𝘶𝘳𝘰😫⁣
⁣
Ondanks mijn zwangerschapshormonen ben ik niet ontploft en kan ik gelukkig nog helder nadenken. Dus ik heb op Marktplaats een tweedehands autostoel aangeschaft alleen voor die zitverkleiner. 😂 En hem daarmee 4𝟓 euro bespaart. Spreekt voor zichzelf dat ik nu nooit meer wil horen wie van ons de meest opgeruimde is...😝⁣
⁣
⭐ In welk team zit jij? Opgeruimd of chaoot?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwanger #zwangerschap #battleofthesexes #baby #babyspullen #babyuitzet #babyboy💙 ⁣
#dailyparenting #honestlyparents #parenthood_unveiled #parenthood_moments #ourcandidlife #parentinglife #parentinghumor #parentingblogger #parentingwin #raisingthefuture #documentyourdays #lovingtheordinarymoments #everythingtribe #photosinbetween #ouders #mommydiaries #bloggermama #mamablogger #mommyblog ##momblog #bloggermom #momswhoblog
 • It's beginning to look a lot like christmas. 🎄Ja echt, ik heb dat liedje dus in mijn hoofd zitten. Ben de schaamte voorbij. Inmiddels neurie ik het gewoon mee. ⁣
⁣
Ik kan me trouwens nog wel inhouden met All I want for Christmas 😂😅⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#christmasdecor #christmasdecorations #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #fairies #dutchmom #herfst #acorn #leaffall #fallleaves #falltime #
 • Dit meisje is toch om op te vreten. Tegenwoordig is dit haar pose. Vindt ze leuk want het staat zo stoer aldus haar. Lief klein meisje blijf maar altijd zo zelfverzekerd over wat je wilt.😍❤⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #childhoodunplugged #pixel_kids #instakid #littleandbrave #childrenofig #babiesofig #stunningbabies #candidchildhood #letthembelittle #kidsforreal #darlingmovement #minime #mommyandme #childhoodeveryday #runwildmychild #wildandfreechildren #the_sugar_jar #vscobaby #alldaykids #petitejoys
 • Tijdens al mijn zwangerschappen krijg ik op den duur last van jeuk. Aan de ene kant omdat ik natuurlijk gewoon uit mijn jasje groei en aan de andere kant omdat ik tegenwoordig bijna dagelijks in bad zit tegen de benauwdheid. Daardoor heb ik wel de tijd om nieuwe verzorgingsproducten te testen. Voor mij en de toekomstige baby.⁣
⁣
⭐Welke product is jouw holy grail bij een droge jeukende huid?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwanger #huidverzorging #pregnancyannouncement #pregnancydiary #pregnant_world #pregnantbelly #pregnantstyle #pregnancyfashion #cute_pregnancy #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #expectingmommy #babyontheway #momlifeisthebestlife #fitpregnancy #maternity #motherhoodunplugged #dutchmom #motherhoodthroughinstagram
 • Oh my! Nog 1 maand en dan is dit meisje ook al weer 13! 😩Wat vliegt de tijd. Sinds dit jaar is ze mij voorbij gegroeid. Steelt ze mijn kleding (jij bent zwanger jij past dat toch niet) 😂😩 maar waardeer ik het ook dat ik steeds minder in de rol van opvoeder zit. Maar steeds meer naast haar sta. ⭐🙏❤⁣
.⁣
,⁣
,⁣
⁣
#dailyparenting #honestlyparents #parenthood_unveiled #parenthood_moments #ourcandidlife #parentinglife #parentinghumor #parentingblogger #parentingwin #raisingthefuture #documentyourdays #lovingtheordinarymoments #everythingtribe #photosinbetween #watchthemgrow #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #teenagerfashion #nestingly#childhoodeveryday #teenage #tiener #runwildmychild #teenager #wildandfreechildren #the_sugar_jar
 • 🍁Appreciate where you are in your journey, even if it's not where you want to be. Every season serves a purpose 🍁⁣
.⁣
.⁣
.⁣ #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #fallweather #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #herfst #herfstkleuren #leaffall #fallleaves #falltime #quotestagram #mommydiaries #bloggermama #mamablogger #mamablog #mommyblog #mommyblogger #momblog #bloggermom #momswhoblog #momblogger #quotestags #sundaefunday #motivation101
 • 🎀 Zusjes 🎀 Wij zijn een samengesteld gezin. Soms is dat lastig. Tijdens de week varieert onze samenstelling. En soms moeten ze elkaar voor een langere tijd missen. Groeien ze op en maken ze dingen mee die de ander mist. Maar als ze samen zijn, zijn ze 3 handen op 1 buik. En zorgen ze voor elkaar. Dat het voelt als familie kun je niet afdwingen. Het heeft tijd nodig. Geduld en vooral veel ruimte en liefde.❤⁣
⁣
#scheiden #scheiding #opvoeding #samengesteldgezin #dutchmom #familietijd #zus #zusje #zusjes #trotsemama #trots #meisjesmama⁣
#familyforever #motherhoodunplugged #motherhoodrising #ohheymama #motherhoodthroughinstagram #ig_motherhood #momsofinstagram #dailyparenting #momtogs #letthekids #vsco_mom #vsco_kids #honestmotherhood #mytinymoments #vscomom #blessed😇 #bless
 • Jaren geleden was ik ook in de herfst zwanger. Destijds was een stuk verder dan nu. Normaal is de herfst dus helemaal niet mijn seizoen. Maar voor het eerst in al die jaren (well hello Frozen) heb ik er dit jaar dus helemaal niks op tegen. Sterker nog: ik word er behoorlijk huiselijk van.⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwangerschap #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #diys #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #dutchmom #herfstvakantie #herfst #herfstkleuren #acorn #leaffall #fallleaves #falltime #zwanger #melaninpoppin #melaninonfleek #melaninpower #melaninmagic #blackwomen #autumncolours #autumntime
 • Sinds het oktober is vraagt @goodgirl_miss_b wanneer we de kerstboom🎅🎄 gaan opzetten. Ze weet dat het ding niet eerder van zolder wordt afgehaald dan 1 november. Maar dat weerhoudt haar er niet van om stiekem al over wat kerstversiering rond te strooien.❄☃ Nog even genieten van mijn herfststukje. Volgende week is het klaar.🍂🍁⁣
⁣
⭐Ben jij team herfst of team kerst?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#diy_guro #doityourself #diyproject #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #diys #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #fairies #dutchmom #herfstvakantie #herfst #herfstkleuren #herfstknutsels #acorn #tinkerbell #leaffall #fallleaves #falltime #tutorials

Dit zijn wij!