Lifestyle

Moederdag met Helpling

4 mei 2015
Helpling Moederdag-Bedankt mam-GoodGirlsCompany-win een schoonmaak-Moederdag winactie

Helpling  geeft dit jaar moeders de kans om een uur gratis schoonmaken te winnen. Speciaal voor Moederdag!  Moeders zijn onmisbaar. Als moeder doe je zoveel voor je kindje. Meer dan je kind af en toe beseft. Dat begint al zodra je zwanger bent. Zwangerschapskwaaltjes en de laatste loodjes trotseer je want je weet waar je het voor doet. Slapeloze nachten, snotneuzen en poepluiers. Je doet het zonder klagen, want je bent een mama.

Gelukkig is er een dag in het jaar waarop je gezin laat zien dat het al je inspanningen waardeert. Op 10 mei is het Moederdag. Op deze dag zetten we alle mama’s in het zonnetje. Heb jij ook een mama die je helpt met huiswerk, naar sportclubjes brengt en zo nu en dan je kamer schoonmaakt? Wil je je vrouw of moeder bedanken voor alles wat ze het afgelopen jaar voor je gedaan heeft? Dat kan! Lees hieronder meer.

Speciaal voor al die hardwerkende onmisbare moeders maakte Helpling een filmpje. Een filmpje om mama te bedanken.


Moederdag Helpling

Moederdag met Helpling

Wil je je moeder dit jaar een origineel cadeau geven? Dat kan. Helpling bied je de mogelijkheid om je moeder te bedanken. Hoe? Geef jouw moeder een volledige schoonmaak cadeau en maak gebruik van de Helplings Moederdag-korting. Gebruik de code: MOMRULES2015 bij het maken van een boeking en ontvang speciaal voor Moederdag 1 uur gratis schoonmaken.

Helpling Moederdag-Mam bedankt- leuk cadeau voor Moederdag-GoodGirlsCompany-win een schoonmaak-Moederdag winactie

Wat is Helpling?

Via de website Helpling.nl  of app boek je binnen 60 seconden een ervaren en betrouwbare hulp. In alle grote steden heeft Helpling zelfstandige hulpen geselecteerd die onder toepassing van de Regeling Dienstverlening aan Huis hun diensten aanbieden. Na het doorlopen van de uitgebreide aanmeldingsprocedure en het overhandigen van een Verklaring omtrent Gedrag kunnen zij aan de slag. Vervolgens worden zij door hun klanten na elke schoonmaak beoordeeld. Daardoor worden de beste Helplings als eerst in aanmerking komen voor nieuwe opdrachten. U hoeft dus niet meer af te gaan op een briefje in de supermarkt, maar krijgt op basis van duizenden beoordelingen automatisch de beste hulp toegewezen. Zo heb je meer tijd voor familie, vrienden, me-time.

Moederdag met Helpling-winactie-schoonmaker winnen-GoodGirlsCompany

Praat mee!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.