Beauty

Moederdag Beauty Swap

8 mei 2016

Vandaag is het is Moederdag, een dag waar ik altijd erg naar uit kijk. Dit jaar des te meer. Samen met Geertje, Charlotte, Judith, Linda, Tamara, Cassandra, Bregje, Nicole en Channa bedachten we dat het een leuk idee zou zijn om een Moederdag Beauty Swap te doen. We stuurden elkaar niet alleen beauty producten, maar we bedachten ook een look. Aan de andere partij natuurlijk de taak om deze look zo goed mogelijk uit te voeren. En er natuurlijk ook bewijs van te maken. Of het gelukt is, zie je in de video, ik beloof je hij is verrassend…

Moederdag swap-Make up-GoodGirlsCompany

Mijn beauty stash

De Valentijnswap van enkele maanden terug was ons allemaal zo goed bevallen dat we het zonde vonden om onze succesformule uit elkaar te heffen. Dus bedachten we een nieuwe: de Moederdag Beauty Swap. Via de gebruikelijke procedure van lootjes trekken en een verlanglijstje maken, werden de lootjes uiteindelijk verdeeld.

Moederdag Beauty Swap -Look

De Moederdag Beauty Swap

De Moederdag Beauty Swap is de derde swap waar ik nu aan mee doe. Elke keer neem ik mijzelf voor om eerder aan het inpakken en kopen van de producten te beginnen. Een goede voornemen die is besteed aan dovemansoren want elke keer laat ik het op het laatst aankomen. En het maakt niks uit voor wie het is.

Moederdag-Obsession-GoodGirlsCompany

Charlotte had mijn lootje getrokken. Super leuk want de vorige keer had ik Charlotte. Ik waande mijzelf veilig omdat ik (voor zover ik wist) bewust hele neutrale producten op het lijstje had gezet. Twee douche foams en een nagellak. Ik ben dan geen beauty blogger, maar een bewijs leveren van dat ik mijn nagels heb gelakt, lukt nog wel. Maar Charlotte had ook een heel mooi oogschaduw palette gekocht en een bijpassende mooie ooglook bedacht. Dus pakte ik al mijn toverkwasten en ging er mee aan de slag om mijn gezicht om te toveren tot iets spectaculairs. Kosten nog moeite werden gespaard. Ik ging helemaal all the way want als ik iets doe, doe ik het goed. En toen ik toch zo lekker buiten mijn comfortz one bezig was, kon ik dat natuurlijk best wel filmen.

Klik hier om je op mijn kanaal te abonneren.

Moederdag Beauty Swap-GoodGirlsCompany-voor Tamara

Mijn Swap Mattie

Zelf had ik blog vriendinnetje Tamara van The Mommy Diaries getrokken. Dat vond ik erg leuk. Tamara en ik hebben allebei dochters van ongeveer dezelfde leeftijd. Naast dat ze erg origineel is en leuk schrijft, heb ik dagelijks achter de schermen ook veel lol met haar. Ze heeft een erg grappig gevoel voor humor die ik goed kan waarderen.

Moederdag Beauty Swap-GoodGirlCompany-Tamara

En Tamara kent mij inmiddels heel goed dus op Snap chat gaf ik haar al een sneak peak van welke troep toestand ze kon verwachten. Inclusief toverstaf (Gna gna, Tamara weet waar voor) Benieuwd wat ik heb gegeven? Kijk dan even op haar blog.

Liefs Josan

 

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Dhini
  9 mei 2016 at 15:07

  Prachtig look en wat leuk video

 • Reply
  Nicole
  9 mei 2016 at 08:48

  Wauw Josan.. Fiet fiew!!

 • Reply
  Bianca
  9 mei 2016 at 07:35

  Heel leuk gedaan met alles der op en der aan 🙂

 • Reply
  Lifesabout
  8 mei 2016 at 20:50

  Wat zie jij er mooi uit zeg! Staat je goed met dat haar ook, prachtig.

 • Reply
  CassandraCassandra
  8 mei 2016 at 19:07

  Absoluut de verbeterde versie van Kelly Rowland!! Filmster!

 • Reply
  Linda
  8 mei 2016 at 12:05

  Wat staat het je goed!!! Echt heel mooi <3

  • Reply
   Josan
   8 mei 2016 at 18:59

   Dank je wel Linda <3

 • Reply
  wilmaaablog
  8 mei 2016 at 09:51

  Waauw wat een stuk, haha! Wat ben je knap! Haha en dat laatste vind ik heel grappig 😉

  • Reply
   Josan
   8 mei 2016 at 19:00

   Ja, ik zat nu toch echt helemaal in de flow dus dacht laten we eens gek doen.

 • Reply
  Aukjeswereld
  8 mei 2016 at 07:50

  Super leuk filmpje heb je ervan gemaakt! En wauw wat een metamorfose! Leuk dat je zo hebt uitgepakt! Fijne moederdag!

  • Reply
   Josan
   8 mei 2016 at 19:00

   Bedank Aukje, ja ik was helemaal in de stemming. Hahaha

 • Reply
  Mama Lifestyle Blog
  8 mei 2016 at 07:13

  Wat een leuke video! Juist des te leuker omdat je geen beautyblogger bent. Wow die nepwimpers! Ik zou ook bang zijn hoor dat ik er één (of twee) zou verliezen. En die pruik! Je lijkt wel een superster. Jammer dat de plicht roept en dat je niet kunt stappen, haha! Fijne moederdag Josan!

  • Reply
   Josan
   8 mei 2016 at 19:01

   Dank je wel, ik heb echt veel plezier gehad tijdens het filmen. Jij ook fijne Moederdag.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]