Family Diary Persoonlijk video en vlogs

Video | Dit vind ik er van om moeder van een zoontje te zijn

10 mei 2021
Moeder van een jongetje

Moeder van een zoontje zijn, stond mijlenver van mij af. Sterker nog in de video van de gender reveal was ik daar ook heel eerlijk over. Hoe ik het nu na een jaar vind? Dat vertel ik in de video. Genderdissapointment bestaat echt en ook ik had er last van. Ik had mijzelf nooit anders gezien dan een moeder die de toekomstige generatie sterke vrouwen zou opvoeden. Moeder van een zoontje zijn? Ik dacht serieus dat ik geen jongetjes kon maken. Totdat ik de echo zag.

Dit vind ik er van om moeder van een zoontje te zijn

‘ Lees ook:

Liefs Josan Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]