Babyspullen Family Diary Moeder & Kind Persoonlijk Reviews

Miss C –het geboortekaartje van Tsjip

6 juni 2015
Tsjip geboortekaartje-Studio Tsjip-GoodGirlsCompany-Lolita Blancke-leuke geboortekaartjes-Geboortekaartje Miss C

Begin dit jaar werd ik uitgenodigd voor het persevent van PR4kids. Hier maakte ik kennis met de leuke geboortekaartjes van Tsjip. De kaartjes zijn vrolijk, lief, stoer, romantisch of hip met vleugje nostalgie. Dus nét even anders dan standaard. Ik was zo enthousiast over deze kaartjes dat ik natuurlijk een blogpost er over moest schrijven. Natuurlijk was ik in mijn achterhoofd ook al bezig met waar ik op den duur een  geboortekaartje zou bestellen. Studio Tsjip stond hoog op mijn lijstje. Vooral vanwege het leuke kaartjes met het uiltje in een boom.

Ik was dan ook erg enthousiast toen ik gevraagd werd om zelf geboortekaartjes bij Tsjip te bestellen. Dat liet ik mij geen twee keer zeggen! Samen met mijn man kroop ik achrter de computer en maakte we het geboortekaartje van Miss C. In dit blog toon ik jullie vol trots het geboortekaartje van Miss C. En lees je over onze ervaringen, het zelf ontwerpen van een geboortekaartje en het bestelproces bij Studio Tsjip.

Tsjip Geboortekaartjes-GoodGirlsCompany

Tsjip biedt aanstaande ouders een ruime keus in geboortekaartjes. Zo vind je geboortekaartjes met een foto van je kindje of een origineel geboortekaartje uit de collectie hippe geboortekaartjes. Bovendien heeft Studio Tsjip ook een collectie geboortekaartjes waarbij de broertjes of zusjes een rol spelen. Een leuke manier om oudere kindjes te betrekken bij je gezinsuitbreiding

Bij het schrijven van mijn eerste blogpost was ik al verliefd geworden op het kaartje van het uiltje in de boom. Ik wist het zeker; zoiets wilde ik ook! Zoals je weet, heeft mijn babykamer een boomtak met bloemen. Daarom vond ik het kaartje erg goed passen. Daarnaast koos ik bewust voor een roze geboortekaartje. Ik heb namelijk nog nooit een roze kaartje verzonden. Miss C. is mijn laatste kind dus het was nu of nooit.

Tsjip Geboortekaartjes-Studio Tsjip-GoodGirlsCompany-Lolita Blancke-leuke geboortekaartjes-Geboortekaartjes Miss C

Ons kaartje ontwerpen bij Tsjip

Op de site van Tsjip kan je kiezen tussen kant-en-klare-kaartjes of je kiest er voor om een kaartje zelf te ontwerpen. Wij kozen er voor om het kaartje Alessandra aan onze wensen aan te passen. In de online ontwerpstudio op de website  voer je makkelijk zelf de tekst in en pas je de kleuren aan.

Inmiddels waren we al uit de roepnaam. Dus pasten we de naam op de voorzijde van het kaartje aan. Hoewel we christelijk zijn, wilde ik iets anders dan een Bijbeltekst op de binnenkant van het kaartje. We waren op zoek naar een eigentijdse manier om uitdrukking te geven aan ons geloof. Daarom kozen we voor een gedicht die uitdrukt hoe wij over de komst van Miss C. denken. Deze moest op de linker binnenzijde komen. Dat kon. Door het tekstvak aan te passen, is er ruimte voor een gedicht, persoonlijke noot of iets anders.

Ook de rechterzijde moest worden aangepast. Vier namen is leuk, maar er moest ook ruimte voor zijn. Gelukkig bleek er genoeg ruimte te zijn voor haar vier namen, ons adres en de geboortedatum. Tijdens het ontwerpen varieerden we nog wat met lettertypes en kleuren totdat we uiteindelijk tevreden waren. Binnen mum van tijd hadden we ons geboortekaartje af. Het ontwerpen was ons heel erg mee gevallen!

Tsjip Geboortekaartje-Studio Tsjip-leuke geboortekaartjes-GoodGirlsCompany-Miss C geboortekaartje

Proefkaartje en bijpassende enveloppen

Nu ons kaartje klaar was, was het tijd om even te bekijken hoe deze er in het echt uitziet. Dus bestelden we een proefexemplaar. Met de speciale kortingscode van de website kan je 2 gratis proefkaartjes bestellen in een zending.

Daarnaast kreeg ik de mogelijkheid om bijpassende enveloppen te bestellen. Dit zijn enveloppen in de stijl van je geboortekaartje. Erg leuk! Zo’n envelop geeft al een soort van sneak peek van wat er in zit. Zonder dat het nu alles prijs geeft. Bovendien is het meteen een vrolijke eye-catcher tussen de standaard enveloppen. Doordat wij van tevoren alle adressen hadden doorgegeven konden deze direct op de envelop gedrukt worden. Het eindresultaat zag er dan ook super strak uit!

Tsjip geboortekaartjes-Studio Tsjip-GoodGirlsCompany-Lolita Blancke-leuke geboortekaartjes-Geboortekaartje Miss C

Betrokkenheid en extra service

Uiteindelijk ontvingen we het proefkaartje thuis. Erg leuk want dit was het eerste tastbare bewijs van ons kaartje. Hoewel ik redelijk met een computer overweg kan, waardeer ik het erg dat Lolita zo met ons meedacht. Zo wees ze  mij erop dat ik een verschillende roodtinten gebruikt had. Zo op het computerscherm had ik dit niet gezien. Ook bij het proefkaartje was mij dit niet opgevallen.

En ze dacht met ons mee over de komma’s. We hadden namelijk tussen elke naam een komma gezet. Geen idee waarom. Maar doordat zij opperde of deze weg konden, beseften we opeens dat ze helemaal gelijk had. Heerlijk, dit soort kleine gebaren zorgen voor net dat beetje extra service!

Tsjip Geboortekaartje-Studio Tsjip-GoodGirlsCompany

Onze ervaring met Tsjip is erg positief. Zowel die van mij als die van mijn man. Laatstgenoemde is toch iets minder technisch. Ik ben niet heel control freakerig, maar wilde wel graag dat alles goed geregeld werd. Dus toen ik nog een extra nachtje met Miss C. in het ziekenhuis moest blijven, vond ik het toch heel fijn om te weten dat hij in goede handen was. Naar hem toe was er dezelfde professionaliteit en betrokkenheid.

Alle voordelen van Tsjip op een rijtje

 • Ruim aanbod van kante en klare kaartjes om uit te kiezen
 • Kaartjes makkelijk naar wens aan te passen
 • Proefkaartje met kortingscode gratis
 • Kant en klaar adressenbestand met juiste indeling op website
 • Veel betrokkenheid en service vanuit Studio Tsjip
 • Snelle levering
 • Bijpassende enveloppen maken een kaartje helemaal af

Wij zijn erg happy met het eindresultaat. Team Tsjip en Lolita heel erg bedankt voor dit prachtige kaartje en die kleine beetje extra’s!

 • Reply
  Angela | Great Body & Skin
  9 juni 2015 at 08:15

  Leuke kaartjes! Ik heb de mijne in PS ontworpen, er hoeft alleen nog maar een mooie foto van onze spruit ingevoerd te worden en de stats aanpassen en hij kan op de post.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]