Babyspullen Family Diary Moeder & Kind Persoonlijk Reviews

Miss C –het geboortekaartje van Tsjip

6 juni 2015
Tsjip geboortekaartje-Studio Tsjip-GoodGirlsCompany-Lolita Blancke-leuke geboortekaartjes-Geboortekaartje Miss C

Begin dit jaar werd ik uitgenodigd voor het persevent van PR4kids. Hier maakte ik kennis met de leuke geboortekaartjes van Tsjip. De kaartjes zijn vrolijk, lief, stoer, romantisch of hip met vleugje nostalgie. Dus nét even anders dan standaard. Ik was zo enthousiast over deze kaartjes dat ik natuurlijk een blogpost er over moest schrijven. Natuurlijk was ik in mijn achterhoofd ook al bezig met waar ik op den duur een  geboortekaartje zou bestellen. Studio Tsjip stond hoog op mijn lijstje. Vooral vanwege het leuke kaartjes met het uiltje in een boom.

Ik was dan ook erg enthousiast toen ik gevraagd werd om zelf geboortekaartjes bij Tsjip te bestellen. Dat liet ik mij geen twee keer zeggen! Samen met mijn man kroop ik achrter de computer en maakte we het geboortekaartje van Miss C. In dit blog toon ik jullie vol trots het geboortekaartje van Miss C. En lees je over onze ervaringen, het zelf ontwerpen van een geboortekaartje en het bestelproces bij Studio Tsjip.

Tsjip Geboortekaartjes-GoodGirlsCompany

Tsjip biedt aanstaande ouders een ruime keus in geboortekaartjes. Zo vind je geboortekaartjes met een foto van je kindje of een origineel geboortekaartje uit de collectie hippe geboortekaartjes. Bovendien heeft Studio Tsjip ook een collectie geboortekaartjes waarbij de broertjes of zusjes een rol spelen. Een leuke manier om oudere kindjes te betrekken bij je gezinsuitbreiding

Bij het schrijven van mijn eerste blogpost was ik al verliefd geworden op het kaartje van het uiltje in de boom. Ik wist het zeker; zoiets wilde ik ook! Zoals je weet, heeft mijn babykamer een boomtak met bloemen. Daarom vond ik het kaartje erg goed passen. Daarnaast koos ik bewust voor een roze geboortekaartje. Ik heb namelijk nog nooit een roze kaartje verzonden. Miss C. is mijn laatste kind dus het was nu of nooit.

Tsjip Geboortekaartjes-Studio Tsjip-GoodGirlsCompany-Lolita Blancke-leuke geboortekaartjes-Geboortekaartjes Miss C

Ons kaartje ontwerpen bij Tsjip

Op de site van Tsjip kan je kiezen tussen kant-en-klare-kaartjes of je kiest er voor om een kaartje zelf te ontwerpen. Wij kozen er voor om het kaartje Alessandra aan onze wensen aan te passen. In de online ontwerpstudio op de website  voer je makkelijk zelf de tekst in en pas je de kleuren aan.

Inmiddels waren we al uit de roepnaam. Dus pasten we de naam op de voorzijde van het kaartje aan. Hoewel we christelijk zijn, wilde ik iets anders dan een Bijbeltekst op de binnenkant van het kaartje. We waren op zoek naar een eigentijdse manier om uitdrukking te geven aan ons geloof. Daarom kozen we voor een gedicht die uitdrukt hoe wij over de komst van Miss C. denken. Deze moest op de linker binnenzijde komen. Dat kon. Door het tekstvak aan te passen, is er ruimte voor een gedicht, persoonlijke noot of iets anders.

Ook de rechterzijde moest worden aangepast. Vier namen is leuk, maar er moest ook ruimte voor zijn. Gelukkig bleek er genoeg ruimte te zijn voor haar vier namen, ons adres en de geboortedatum. Tijdens het ontwerpen varieerden we nog wat met lettertypes en kleuren totdat we uiteindelijk tevreden waren. Binnen mum van tijd hadden we ons geboortekaartje af. Het ontwerpen was ons heel erg mee gevallen!

Tsjip Geboortekaartje-Studio Tsjip-leuke geboortekaartjes-GoodGirlsCompany-Miss C geboortekaartje

Proefkaartje en bijpassende enveloppen

Nu ons kaartje klaar was, was het tijd om even te bekijken hoe deze er in het echt uitziet. Dus bestelden we een proefexemplaar. Met de speciale kortingscode van de website kan je 2 gratis proefkaartjes bestellen in een zending.

Daarnaast kreeg ik de mogelijkheid om bijpassende enveloppen te bestellen. Dit zijn enveloppen in de stijl van je geboortekaartje. Erg leuk! Zo’n envelop geeft al een soort van sneak peek van wat er in zit. Zonder dat het nu alles prijs geeft. Bovendien is het meteen een vrolijke eye-catcher tussen de standaard enveloppen. Doordat wij van tevoren alle adressen hadden doorgegeven konden deze direct op de envelop gedrukt worden. Het eindresultaat zag er dan ook super strak uit!

Tsjip geboortekaartjes-Studio Tsjip-GoodGirlsCompany-Lolita Blancke-leuke geboortekaartjes-Geboortekaartje Miss C

Betrokkenheid en extra service

Uiteindelijk ontvingen we het proefkaartje thuis. Erg leuk want dit was het eerste tastbare bewijs van ons kaartje. Hoewel ik redelijk met een computer overweg kan, waardeer ik het erg dat Lolita zo met ons meedacht. Zo wees ze  mij erop dat ik een verschillende roodtinten gebruikt had. Zo op het computerscherm had ik dit niet gezien. Ook bij het proefkaartje was mij dit niet opgevallen.

En ze dacht met ons mee over de komma’s. We hadden namelijk tussen elke naam een komma gezet. Geen idee waarom. Maar doordat zij opperde of deze weg konden, beseften we opeens dat ze helemaal gelijk had. Heerlijk, dit soort kleine gebaren zorgen voor net dat beetje extra service!

Tsjip Geboortekaartje-Studio Tsjip-GoodGirlsCompany

Onze ervaring met Tsjip is erg positief. Zowel die van mij als die van mijn man. Laatstgenoemde is toch iets minder technisch. Ik ben niet heel control freakerig, maar wilde wel graag dat alles goed geregeld werd. Dus toen ik nog een extra nachtje met Miss C. in het ziekenhuis moest blijven, vond ik het toch heel fijn om te weten dat hij in goede handen was. Naar hem toe was er dezelfde professionaliteit en betrokkenheid.

Alle voordelen van Tsjip op een rijtje

 • Ruim aanbod van kante en klare kaartjes om uit te kiezen
 • Kaartjes makkelijk naar wens aan te passen
 • Proefkaartje met kortingscode gratis
 • Kant en klaar adressenbestand met juiste indeling op website
 • Veel betrokkenheid en service vanuit Studio Tsjip
 • Snelle levering
 • Bijpassende enveloppen maken een kaartje helemaal af

Wij zijn erg happy met het eindresultaat. Team Tsjip en Lolita heel erg bedankt voor dit prachtige kaartje en die kleine beetje extra’s!

 • Reply
  Angela | Great Body & Skin
  9 juni 2015 at 08:15

  Leuke kaartjes! Ik heb de mijne in PS ontworpen, er hoeft alleen nog maar een mooie foto van onze spruit ingevoerd te worden en de stats aanpassen en hij kan op de post.

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • Ik geloof in meisjes. Die gender stereotypen durven te doorbreken. Nee zeggen tegen dat wat tegen hun gevoel in gaat. Hun lichamelijk en geestelijk welzijn voorop durven te stellen. Andere vrouwen opbouwen in plaats van naar beneden halen. Drukker zijn met hun eigen leven dan met dat van anderen. Voor wie de wereld aan hun voeten ligt. Zo voed ik mijn dochters op. En wat is jouw nalatenschap? #wereldmeisjesdag2019 #wereldmeisjesdag #thefutureisfemale #likeagirl #girlboss #worldgirls #girlpower💪 #girlpower #raisingqueens #stronggirls #mightygirl #bestofmom #bethechange #hustlehardgirl #kickassgirls
 • Team blauw 💙 it is! Van verbazing zijn we inmiddels helemaal om. De eerste baby boy spulletjes zijn gekocht. Chloé is helemaal in de wolken. @grace_de_ridder krijgt aanbiedingen voor echo’s omdat men denkt dat zij zwanger is 😂🤣🙈 #genderreveal #genderreveals #team💙 #dutchmom #dutchmoms #zwanger #zwangerschap #moederdochter #babyboy #expectingmom #preggers #preggo #pregnancyannouncement #inverwachting #moederdochter #babycute #siblings #siblinglove #mixedkids
 • Team Blauw 💙 of Team roze 💖 De video met de gender reveil van Baby Lexi staat eindelijk op YouTube. Benieuwd hoe de grote zussen reageren? ===> https://youtu.be/bwWhx4ZUgjE #genderreveal #dutchmom #dutchmoms #themillenialmom #zwangerschapsaankondiging #zwanger #zwangerschapsshoot #pregnancyannouncement #pregnancy #pregnancydiary #pregnancy #pregnant_world #teampink #teamblue #pregnantbelly #pregnantstyle #pregnancyfashion #cute_pregnancy #pregnanyphoto #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #expectingmommy #babybump #baby #babyontheway
 • INSPIRATIE GEZOCHT⭐ Het leuke tasje heb ik al, (via @bella_kids_nl ) maar hij is nog een beetje leeg. Wat gaven jullie als bedankje aan de kraamverzorgster? #zwangerschapsaankondiging #zwanger #zwangerschapsshoot #pregnancyannouncement #inspiratie #pregnancydiary #pregnant_world #pregnantbelly #pregnantstyle #pregnancyfashion #cute_pregnancy #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #expectingmommy #babyontheway #tips #momlifeisthebestlife #motherhoodunplugged #motherhoodthroughinstagram #motherhoodrising #dailyparenting #schwanger #ig_motherhood
 • WEEKEND⭐. Ik ga echt alleen maar dingen doen die ik leuk vind. Dus voetjes in het water en standje relax aan.⁣
⁣
Wat zijn jouw plannen?⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#weekend😍 #weekend❤ #friday #friyay #discoverunder5k #ig_motherhood #slowlife #dailyparenting #motherhoodrising #motherhoodthroughinstagram #motherhoodunplugged #uniteinmotherhood #uniteinmotherhood #childofig #vsco_kids #umh_kids #illuminatechildhood #simplychildren #dearestviewfinder #vsco_mom #mytinymoments #letthekids #momsofinstagram #thesincerestoryteller #ourcandidlife #slowliving #simpleliving #momsofig #treasuringlittlememories #magicofchildhood
 • Vandaag is de dag!!!! EIN-DE-LIJK krijgen we te horen of Lexi een jongetje of een meisje is. Ik ben echt stik zenuwachtig hoor mensen! 😩😖Ook voor de reactie van de kinderen.🤓⁣
#zwanger #zwangerschapsshoot #pregnancyannouncement #pregnancydiary #pregnant_world #pregnantbelly #pregnantstyle #pregnancyfashion #cute_pregnancy #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #babyontheway #babybelly #20weekspregnant #20weeks ##melaninmagic #preggers #preggo #momlifeisthebestlife #motherhoodunplugged #motherhoodthroughinstagram #motherhoodrising #dailyparenting #dutchmom
 • Alleen maar liefde voor dit meisje.😍 Nadat ze weken van mening was dat een broertje niet leuk is, lijkt ze bij te draaien. Ze heeft besloten dat ze lief gaat zijn voor de baby. Ook als het een jongetje is.😂⁣
⁣
#littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #pixel_kids #instakid #littleandbrave #childrenofig #babiesofig #stunningbabies #kidsforreal #petitejoys⁣
#letthekids #clickinmoms #cameramama #motherhoodrising #morningslikethese #dailyparenting #motherhoodthroughinstagram #motherhoodunplugged #bestofmom #magicofchildhood #ig_motherhood #ohheymama #dearphotographer
 • De kinderbijslag is weer binnen! In het kader van duurzaamheid heb ik sinds vorig jaar besloten een groot deel van de kinderkleding door te schuiven.🎀🛍👗 En de rest te kopen via kledingbeurzen of een tweedehands winkel. Schoenen koop ik altijd nieuw, maar ik heb ontdekt dat de rest goed te doen is.⁣
⁣
Welke keuzes maak jij als het om kinderkleding gaat?⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#dailyparenting #honestlyparents #parenthood_unveiled #parentingblogger #parentingwin #raisingthefuture #documentyourdays #lovingtheordinarymoments #everythingtribe #photosinbetween #ouders #ouderschap #opvoeden #opvoedtips #mommydiaries #bloggermama #mamablogger #mamablog #bloggermum #mommyblog #mommyblogger #momblog #bloggermom #momswhoblog #blogonmama #momblogger #motherhoodunplugged #motherhoodthroughinstagram #motherhoodrising #mom_hub
 • Dit is mijn buik(je). Inclusief striae en zwangerschapsstreep. Een cadeautje van de zwangerschappen van @grace_de_ridder en @goodgirl_miss_b waarbij ik meer dan 20 kilo aankwam. Ik denk dat ik deze keer blij mag zijn als ik de 10 kilo aantik. Ik kan nog steeds niet heel veel eten.⁣
⁣
Hoeveel kilo kwam jij aan toen je zwanger was?⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwanger #zwangerschapsshoot #pregnancyannouncement #pregnancydiary #pregnant_world #pregnantbelly #pregnantstyle #pregnancyfashion #cute_pregnancy #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #babyontheway #babybelly #20weekspregnant #20weeks #melaninpoppin #melaninonfleek #melaninmagic #bodypositivebabe #preggers #preggo #myblackisbeautiful
 • Mijlpaal: Ik ben op helft van mijn zwangerschap! Wat vliegt de tijd😨 Steeds meer besef ik dat het nu echt serieus gaat worden!🤯 Heb inmiddels de kraamzorg ook geregeld. ⁣
⁣
Wanneer regelde jij de kraamzorg?⁣
.⁣
.⁣
.
 • Nog maar 85 dagen en dan is het kerst. Een van onze vaste kersttradities is de geweldige ijsshow van Disney On Ice. 😍Mijn kinderen tellen de nachtjes slapen al af. Wil jij je kind dit jaar ook een bijzonder cadeau geven? DOE MEE EN WIN! ⭐ Ga mee naar een avontuurlijke wereld vol hartverwarmende verhalen uit het Disney koninkrijk in Disney On Ice Magisch IJsfestival! ⭐ Doe mee en maak kans op 4 zilveren tickets voor vrijdag 27 december om 19.30 uur in Utrecht. Wat je daarvoor doen moet? Kijk op https://www.goodgirlscompany.nl/winactie-4-kaarten-voor-disney-on-ice-magisch-ijsfestival/
.
.
.
#giveaway #winactie #winacties #disney #disneyonice2019 #disneyonice #lovingordinarymoments #dailyparenting #letthekids #momtogs #discoverunder5k #pixelkids #mytinytribe #petitejoys #kidsforreal

Dit zijn wij!