Family Diary Persoonlijk

Miss C 4 maanden

23 september 2015
Miss C 4 maanden-baby 4 maanden

Vandaag is mijn baby al weer 4 maanden. Tussen de 3de en de 4 maand is d etijd echt voorbij gevclogen. Dat komt waarschijnlijk ook wel omdat ik nu al weer een maand werk. Op de momenten dat ik bij mijn baby ben, brengen we zoveel mogelijk tijd met elkaar door. Gezellig samen wandelen. Slaapjes doen of spelen. Eigenlijk vind ik alles wel goed, zolang we maar niet geleefd worden door de waan van de dag. Wat mijn 4 maanden oude baby verder nog doet en hoe het met ons gaat? Ik vertel je er vandaag meer over.

Baby 4 maanden-Miss C 4 maanden-wat kan een baby van 4 maanden

Lachend meisje

Sinds de laatste update is er veel veranderd. In augustus liet ik al weten hoe de eerste dag op het kinderdagverblijf verliep. Sindsdien zijn er al weer heel wat dagen verstreken. In de afgelopen weken heeft ze de leidsters een voor een om haar vingers gewonden. Ze lopen allemaal weg met haar en als het aan hun ligt, dan zouden ze Miss C zo meenemen. Dan zouden ze wel om de oudere missen heen moeten. Want ook die lopen met hun zusje weg en beschermen haar alsof hun leven er van afhangt.

Miss C zelf? Die laat het allemaal gelaten over zich heen komen. Ze is een heel makkelijks en veel lachend meisje. Overal waar mama is, is het goed. En overal waar haar zussen zijn is het ook goed.

Ik hoor je denken: wat kan ze nu eigenlijk al? Draait ze zich om? Kan z ehaar hoofje ophouden? Nou om eerlijk te zijn heb ik besloten om deze laatste keer niet met die rad-race mee te doen. Laat die andere moeders zich maar druk maken om de ontwikkeling van hun kind. Bewonderende blikken oogsten doordat die van hun al met 4 maanden kroop. Mijn baby doet dat namelijk nog niet. Ze heeft de neiging om zich om te rollen als z eniet lekker ligt, houdt haar hoofdje op als ze iets wil zien. Probeert zichzelf tot zittend op te werken als ze meent dat ze iets mist. Pakt dingen inmiddels echt heel bewust op en volgt met haar ogen alles. Naar mijn mening si dat wat een baby moet doen op deze leeftijd. Het zal dus wel goed komen. Ik vind haar echt niet leuker omdat wanneer ze nu al kon kruipen of zo.

Waar ik we samen wel veel plezier aan beleven is wilde spelletjes doen. Miss C kraait van plezier als ik haar iets te wild heen en weer wieg. Fanatiek in haar nek kriebel of op haar buikje. Ook kan ze gieren van het lachen als je een grappig geluid maakt. En ze geniet erg van muziek. Over het algemeen geldt dat ze een heel vrolijk meisje is. Ze huilt wel, maar dan heeft ze honger of is ze moe. Verder is ze tevreden. En als je even naar haar kijkt, schenkt ze je haar allergrootste glimlach. Helemaal om verliefd op te worden.

 • Reply
  Marieke
  28 september 2015 at 15:24

  Schattig meisje hoor! Overal waar papa is, is het ook goed voor haar hoop ik? 😉 In je blogs valt het me altijd zo op dat je jezelf en je dochters noemt en je huidige man bijna nooit (jaja ik weet dat dat is waar je over blogt) maar ik neem aan dat hun vaders de meisjes net zo vrolijk maken 🙂
  Keep going met die leuke blogs!

  • Reply
   Josan
   29 september 2015 at 14:16

   Dank je wel voor je reactie 🙂 mijn man blijft graag buiten beeld. Bloggen is echt mijn hobby. Enne dochter vind papa ook erg lief. Ze zou hem nog leuker vinden als hij ook borstvoeding gaf 😉

 • Reply
  Jess
  23 september 2015 at 19:00

  Wat een dotje!

  • Reply
   Josan
   23 september 2015 at 19:29

   Dank je

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • Meneertje is alweer twee maanden. Wat gaat de tijd snel! Zo leuk om te zien dat hij steeds meer interesse begint te krijgen voor de wereld om zich heen. .
.
. #newborn #newbornphotography #babyboy💙 #babybox #newmom #baby
 • ✨Mommy’s boy✨ Dit mannetje is een echt mama’s kindje. Niet omdat ik nu zo veel leuker ben dan papa maar meer omdat hij weet: mama = eten.
.
.
.
#babyboy #newborn #newbornmom #baby #mamablogger #mommyblogger #babyboy💙 #mama #mommy
 • ✨Verwondering✨ Novan vindt autorijden erg interessant. 🚗Volgens mij heeft hij nog geen idee van wat hij allemaal ziet. Maar hij is in elk geval lekker warm en comfortabel ingepakt in zijn autostoel. Team blauw want dat ‘het’ een jongetje is mag je zien 💙
.
.
.
#newborn #newbornphotography #newbornbaby #newbornboy #newbornlifestyle #newbornbabyboy #mama #mommy #momblogger #mommyblog #mommyblog #unpluggedmotherhood #travel #cutebaby #cutebabies #cutebabiesofinstagram #mixedbabies #mixedkids #haiti
 • ✨Smile✨ Ik word echt zo vrolijk van dit mooie weer ☀️ Ben zelfs al aan een soort van voorjaarsschoonmaak begonnen. Bijzonder want ik haat alles wat met huishouden te maken heeft 🙈😂🤣 Wie is ook helemaal in een poets mood?!
.
.
.
#newmom #lente #springiscoming #mamablogger #mommyblog #mama #dutchmom
 • ✨Werelvrede✨ Vroeger wilde ik wereldvrede. Tegenwoordig ben ik allang tevreden als ik wat extra vrije tijd voor mijzelf heb, een nachtgoed slaap en weer een beetje mijn eigen kleding aan kan. Groot deel van de kids weer naar school. Eentje thuis vanwege studiedag. Ik ga uitgebreid schoonmaken zodat het huis aan het einde van de maand op Funda kan.
.
.
.
#mama #mommy #mamablogger #momlife #newborn #baby #babyboy💙 #babyboy #newbornbaby
 • ✨Smile✨ Ze zeggen dat elke zwangerschap een tand kost. 🦷🥴In mijn geval wel meer. De medicijnen die ik gebruikte voor mijn ijzer zorgden voor heel wat medicijnschade.😭😭 Ik had het er voor over om de kans op een gezond kindje te vergroten. De afgelopen week zat ik 2 keer bij de tandarts en morgen nog 1x. 😬😖Hopelijk ben ik er dan voor 6 maanden van af. Binnenkort nog even afkicken van de medicijnen en dan gaat het hopelijk beter.💊 Haat jij het ook om naar de tandarts te gaan?
.
.
.
#smile #tandheelkunde #tandarts #newmom #mamablogger #mommyblogger #momblog #blogger #newborn #newbaby #novanspam #baby #zwangerschap #gezondheid #dentistry #dentist
 • Ik weet nooit precies op wie mijn kinderen nu het meest kijken. Als ik eerlijk ben, ben ik heel slecht in het (h) erkennen van uiterlijke gelijkenissen😅 Ik zeg dan ook standaard dat ze op hun vader lijken. Wat ze wel van mij hebben zijn mijn genen. De kleur ogen, de bos met haar maar ook het defecte gen waardoor ze drager van #sikkelcelziekte zijn. Sinds ik de diagnose 13 jaar geleden kreeg heb ik me heel erg verbaasd over de onbekendheid van deze ziekte waar jaarlijks heel wat baby’s mee geboren worden. Maar ik heb me ook geïrriteerd aan de onwil van de medische wereld om er meer over te leren. Daarom ben ik blij dat @nijntje_nl nu samen werkt met @hetsikkelcelfonds om meer bekendheid te creëren. Hopelijk zorgt dat er voor dat er meee onderzoek naar komt. Maar ook zwangere vrouwen betere begeleiding krijgen. .
.
.
#sikkelcelziekte #hematologie #sikkelcel #sikkelcelanemie #bloedarmoede #zwanger #baby #newborn #mamablogger #mommyblog #mommyblogger #newbornphotography #newbaby #cutebaby #cutebabies #newmom #momlife #mama #dutchmom #sikkelcelawerness
 • Eerst 1 uur. Toen 1 dag, 1 week en nu al 1 maand geef ik dit kleintje borstvoeding. Omdat ik Chloé ruim 3 jaar gevoed heb, dacht ik dat doe ik even. Maar dit kindje is weer een heel ander mensje met zijn eigen gebruiksaanwijzing. We hadden wat opstartproblemen maar inmiddels gaat het geweldig en vinden we het allebei geweldig. .
.
.
#borstvoeding #newborn #newmama #babyzoon #babyboy #baby #babyboy💙 #newbornphotography #bwdbf #mamablogger #mommyblogger #newbaby #cutebabies #cutebaby #mama #momlife #bwdbf
 • Dit mannetje begint nu echt te groeien. Zo leuk om te zien. Een maand geleden was dit pakjes nog te groot. Maar hij begint er eindelijk uit te groeien 😍💙
.
.
.
#newborn #instababyboy #babylove #moederzoon #mamablogger #momblogger #baby #novan #mixedbabies #cutebaby #cutebabiesofinstagram #cutebabies #newbornbaby #newbornfotografie #newbornphotography #rainbowbaby
 • Mom face in actie. De dingen die je andere kinderen uithalen terwijl jij de baby probeert te voeden. Van relaxed, tot waarschuwende blik en slappe lach omdat ze stiekem eigenlijk soms ook wel heel grappig zijn zo ondeugend. Herkenbaar?
.
.
.
#novan #baby #newborn #momlife #momblogger #momsofinstagram #babyboy💙 #babyboy #momswithcameras #blackmotherhood #mamablogger #mama #mommy #mommylife
 • ✨ Eerste lachje✨ Vandaag is Novan precies 2 weken oud. Ik vind niet dat hij op mij lijkt maar zie steeds meer van Chloé in hem. Vooral wanneer hij deze oorkappen draagt. Vandaag is hij mij geweest zijn zus uit school halen.
.
.
.
#novanspam #novan #baby #newborn #babyboy #babyboy💙 #mamablogger #mommyblogger

Dit zijn wij!