Feestjurken, bruidsmeisjeskleding en Communiejurken Meisjeskleding

Fashion Friday Mischka Aoki Spring Summer 2016

18 maart 2016
Mischka Aoki Spring Summer 2016-GoodGirlsCompany-Luxe feestjurken voor meisjes

De Mischka Aoki Spring Summer 2016 collectie is er weer eentje om verliefd op te worden. Sinds ze vorig jaar de weg in sloegen om elke collectie op te hangen aan een sprookje of mythe is het nog betoverende geworden. De Mischka Aoki Spring Summer 2016 collectie is geïnspireerd door Doornroosje. Het sprookje waarin prinses Aurora betoverd wordt door de slechte fee. Maar uiteindelijk wordt ze wakker gekust daar haar prinses en leeft ze nog lang en gelukkig. Kijk en geniet van dit prachtige staaltje vakmanschap. En lees hoe ze als eerste merk erin zijn geslaagd een gouden jurk te maken voor kinderen ter waarde van £ 59.000.

Mischka Aoki Spring Summer 2016-GoodGirlsCompany

De zon schijnt over het koninkrijk en kondigt de geboorte aan van een nieuw prinsesje. Prinses Aurora is een van de mooiste meisjes van het land. Het hele hof kan dan ook niet anders dan onder de indruk zijn van haar verschijning en haar vriendelijkheid is bij allen bekend.

Mischka Aoki Spring Summer 2016-GoodGirlsCompany-exclusieve kinderkleding-galajurken voor meisjes

In de loop van de jaren groeit prinses Auroa op tot een prachtige jonge vrouw. Door haar prachtige verschijning en haar vriendelijkheid zou je bijna de vloek vergeten die de kwaadaardige fee Maleficent over haar uitsprak. Maar uiteindelijk weet ze ook niet aan heer noodlot te ontkomen. Op haar 16de verjaardag prikt ze zich aan een spinnenwiel en valt n een diepe slaap. Precies zoals was voorspeld.

Mischka Aoki Spring Summer 2016-GoodGirlsCompany-exclusieve kinderkleding-feestjurken voor meisjes

Mischka Aoki Spring Summer 2016

Net zoals bij de afgelopen najaarscollectie hebben de jurken nu ook weer namen die naar het sprookje verwijzen. Zo is er de “And they Called Her Aurora” jurk. Een roze jurk gemaakt van fijn damast. De jurk staat symbool voor een nieuw begin in het koninkrijk maar ook het begin van de lente aan.

De prachtige “The Sleeping Beauty” jurk is de perfecte jurk om in op je prins te wachten. Gemaakt van de mooiste tule en versierd met handgemaakt borduurwerk is de jurk een uniek wonder op zich. Natuurlijk verwijst de jurk met naam “Love’s First Kiss” naar de eerste kus. Deze jurk is een prachtige ode aan de liefde gemaakt met tule en gebloemd borduurwerk. Ongeëvenaard in schoonheid.Mischka Aoki Spring lente zomer 2016-GoodGirlsCompany

Ook Maleficent wordt niet vergeten maar heeft zelfs haar eigen “It’s Maleficent” jurk. Eind goed al goed en dat mag gevierd worden met de “Hail to the Queen ” jurk. Een belofte voor elk meisje dat uit kan groeien tot de vrouw die ze diep van binnen is.

Zoals je van Mischka Aoki gewend bent, zijn ook dit jaar kosten noch moeite gespaard voor het maken van de meest exclusieve feestjurken Alleen kristallen kralen, Frans kant, jacqard, brokaat en de fijnste soorten tule zijn geschikt voor de kleine en grote prinsessen van de wereld.

Gouden jurk-Mischka Aoki Spring lente zomer 2016-GoodGirlsCompany

Een gouden jurk

Elk jaar kijk ik uit naar de collectie van Mischka Aoki. Waarschijnlijk zal ik nooit het geld hebben om mijn dochters in jurken te kleden van meer dan €3000,- per stuk. Daar heb ik helemaal vrede mee. Want ook nu kan ik echt genieten van deze prachtige couturejurken. Mijn verwachtingen zijn hoog gespannen. Maar ik ben nog nooit teleurgesteld. Ook dit jaar weet Mischka Aoki weer te verbluffen. Ze ontwierpen een jurk ter waarde van £ 59,000. Versierd met 24-karaats goud en honderden Swarovski kristallen is dit juweeltje een moderne vertaling van de vroegere jurken die gedragen werden door de adel en versierd waren met edelstenen. De jurk is exclusief en alleen op bestelling verkrijgbaar bij Harrod in Londen.

gold dress-Mischka Aoki Spring lente zomer 2016-GoodGirlsCompany

 

 

Waar koop je Mischka Aoki?

Je koopt Mischka Aoki alleen in de meest exclusieve warenhuizen zoals Harrods London, Harvey Nichols London, Bergdorf Goodman New York , Saks Fifths Avenue in Middle East, Harvey Nichols in Middle East, TSUM in Rusland. Mocht je deze lente nog in Londen zijn dan kun je in Harrods de speciale Mischka Aoki Luxurious Corner vinden. Deze nieuwe Mini Superbrand Floor is sinds maart geopend. Zo kan je letterlijk de wereld van klasse en elegantie binnen stappen.

Liefs Josan

 • Reply
  Marjolein
  20 maart 2016 at 20:06

  Geinige foto’s, prachtige meisjes en jurken, maar wanneer ga je dit ooit dragen?

  • Reply
   Josan
   21 maart 2016 at 09:41

   Op de rode loper denk ik. Maar daar komen wij doorgaans niet 😉

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  18 maart 2016 at 10:40

  Wauw ik vind de jurken echt prachtig. Het lijken wel bruidjes. Het enige dat ik me afvraag is wanneer kinderen zo’n jurk kunnen dragen?

  Huisvlijt

 • Reply
  MARIJKE
  18 maart 2016 at 08:12

  Wat bijzonder dat ze het elk seizoen aan een sprookje verbinden. Het is alleen niet mijn smaak, vind dit echt kleding voor kids haha/

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]