Baby's en kinderen Babyspullen Kinderkamer Lifestyle Spelen

MiniRepublic: urban met een beetje luxe

4 februari 2011
Urban, trendy en luxueus zo laat de kinderkleding van MiniRepublic zich het best omschrijven. Maar naast kinderkleding verkoopt deze  hippe webshop ook allerlei mooie en handige babyaccessoires van Koeka, boeken, babydekentjes, luiertassen, speelgoed en verzorgingsproducten. En zelfs aan de moeders is gedacht. Zo hebben ze een leuk assortiment skincare producten online staan waarmee je jezelf lekker kunt verwennen.

Als meisjesmoeder is het natuurlijk logisch dat ik eerst even het assortiment meisjeskleding bekijk. Dat ziet er leuk uit met merken zoals Cakewalk, Small Wings, Kidscase, Odinnonk, en Simple Kids.

Wat opvalt is dat het kleding heel geschikt is voor de wat stoerdere dametjes op deze wereld. Lekkere comfortabele stoffen met  uitgesproken en stoere kleuren. Mooie pareltjes zijn deze denim tuniek, Blue dress en de Blue en Grey dress van Cakewalk. Natuurlijk is er ook roze. Heeft je dochtertje nooit roze willen dragen? Probeer dan deze Peach dress van Small Wings. Aan de minimeisjes is ook gedacht. Voor hen heeft MiniRepublic leuke babykleding. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit jurkje?

Super speelgoed van MiniRepublic

Als laatste moet je even de speelgoedafdeling bekijken. Zachte knuffels van Snooze Baby en Happy Horse, houten speelgoed en leuke puzzels staan hier zusterlijk naast de welbekende, superleuke gehaakte knuffels van Anne Claire petit. En zeg nu zelf het is moeilijk kiezen tussen deze, die, dit of toch maar weer die daar! En is je kindje niet met en zilveren lepel in haar mond geboren? Dan bestel je gewoon toch een zilveren rammelaar. Leuk klein cadeautje uit Oman. Helaas momenteel niet op voorraad, maar MiniRepublic van je een seintje geven wanneer ze hem weer binnen hebben.

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!