Meisjeskleding

Minimize kinderkleding

11 maart 2015
Minimize-GoodGirlsCompany-kleding van Minimize-kinderkleding-Zomerkleding voor meisjes-leuke kinderkleding-Name-it

Het is maart en dat betekent dat het nieuwe kinderkledingmerk MiniMize online is. Deze kinderkleding komt van dezelfde makers als Mamalicious. De slogan van Minimize is ‘Mini’s with style’. En daar is geen woord aan gelogen. Als je de collectie kinderkleding bekijkt, valt je op hoe modebewust deze is. Niet verwonderlijk want het is een lijn van moeder voor moeders.

Minimize is beschikbaar voor baby’s en peuters in de leeftijd van 0 tot en met 3 jaar. Bovendien is het ‘on trend’. In elke collectie vind je kledingitems terug  waarbij de huidige modetrends zijn vertaald naar mini maatjes. Het is een mooie mix van basic kledingstukken met trendy items. Kledingstukken waar je je kleintje graag in ziet lopen zolang als jij dit voor je kindje mag bepalen.

Minimize kinderkleding-kinderkleding van de makers van Mamalicious

Minimize maakt kleding in een kleurenpallet van zachte subtiele kleuren die moderne moeders aanspreekt. Scandinavisch design met een Frans oog voor detail. Niet te schreeuwerig, maar ook weer niet saai. Met 6 collecties per jaar kun je naar hartenlust voor je kleintje shoppen. Vanaf nu is de collectie verkrijgbaar op minimizekidswear.com .

Minimize kinderkleding-Minimize-Name-it-Bestsellers-Scandinavische kinderkleding

Minimize kinderkleding-fashionable kinderkleding-Name-it

  • Reply
    Minimize winter 2015 - GoodGirlsCompany
    3 oktober 2015 at 18:02

    […] half jaar geleden schreef ik over de lancering van het kledingmerk Minimize. Als ik je vertel dat het uit de Bestsellers stal komt, dan weten sommige moeders waarschijnlijk al […]

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!