Beauty

Mini beauty shoplog

23 januari 2016
Mini Beaty shoplog-GoodGirlsCompany-Catrice-Body Shop-Garnier Loving Blends

Zoals jullie weten is het dit jaar een van mijn goede voornemens om minimaal 1 dag in de week make up te dragen. Maar goede voornemens volhouden gaat natuurlijk veel beter wanneer je de spullen die je hier voor nodig hebt, ook in huis hebt. Op een van die spaarzame momenten dat ik geen enkel kind bij mij had, sloeg ik mijn slag. Dit keer gaan tassen vol kinderspullen maar gewoon leuke beauty spulletjes voor mama. Omdat ik het waard ben.

Body shop-shoplog-GoodGirlsCompany

The Body Shop

Sinds enkele weken heb ik een snapchat account. Zelf ben ik nog een beetje zoekende, maar ik vind het des te leuker om achter de schermen mee te kijken bij andere bloggers. Zo blijken velen ook maar gewone mensen te zijn. Met frustraties, beauty fails en alledaagse beslommeringen. Een van de favoriete accounts van ons huishouden is die van Sanne. Een tijdje terug vertelde ze dat ze de stad was in geweest en in de de uitverkoop van The body Shop een aantal mooie douche gels had gescoord. Dus ook ik moest diezelfde stad in en even langs The Body shop. Yes, de douche gels waren afgeprijsd voor 3,50 per stuk.

Passion Fruit shower gel- The Body Shop-shoplog-GoodGirlsCompany

Ik kocht de geuren Smoky Poppy, Passion Fruit, Papaya en Glazed Apple.

papaya shower gel-The Body Shop-GoodGirlsCompany

Vier ontzettend lekkere geuren. Ik houd van exotische geuren. De Papaya en Passion Fruit zijn dan ook geen verrassing. Deze smaken neem ik ook vaak als yoghurt toetje.

Poppy shower gel- The Body Shop-shoplog-GoodGirlsCompany

Maar voor de Smoky Poppy ben ik echt afgegaan op de enthousiaste reactie van Sanne. En eerlijk? Ik vind hem heerlijk ruiken.

The Body shop-shoplog-GoodGirlsCompany

 

Eigenlijk ben ik een ontzettend badmuts (een vrouw die liever een bad neemt dan doucht) maar het zou zomaar kunnen zijn dat ik vanaf nu dus lekker fanatiek ga douchen.

Catrice -GoodgirlsCompany-make up

Catrice pallettes

De vorige keer dat dat Kruidvat een Catrice actie had, was ik te laat. Deze keer werd ik al via Instagram geinformeerd. En een gewaarschuwd mens houdt die informatie niet voor zichzelf. Dus informeerde ik digidinnetje Cassandra die een mooi shoplog schreef. Aangestoken door haar enthousiasme kocht ik ook een aantal producten. Het kostte maar €6,- voor twee producten. Geen geld dus.

Catrice Absolute rose-GoodgirlsCompany-make up-shoplog

Ik kocht 2 oogschaduwpallettes en 2 mascara’s. Mijn goede voornemen voor dit jaar is om  wekelijks minimaal 1 dag make up te dragen. Nu heb ik al een tijdje het Chocolate Nudes palette van Catrice. Absolute Rose and Absolute Nudes leken mij een mooie aanvulling daarop. Dan kan ik ook af en toe wisselen.

Catrice Absolute nude-GoodgirlsCompany-make up-shoplog

Verwacht geen full face look of swatches van beide pallettes. Daarvoor moet je toch echt bij andere bloggers zijn. Voorlopig experimenteer ik gewoon lekker achter de schermen. Geniet er van om mijzelf mooi te maken. En als ik denk dat mijn look er mee door kan, wie weet plaats ik dan wel een foto op Instagram.

Catrice false lashes mascara-GoodgirlsCompany-make up

Catrice ultra black volume mascara-GoodgirlsCompany-make up

Naast oogschaduw kocht ik ook 2 Mascara’s. Geen idee of het goede zijn. Van mijzelf heb ik hele korte wimpers dus elk laagje mascara zorgt sowieso al voor een verbeterde oogopslag.

Loving Blends-Garnier- Arganolie-beauty shoplog-GoodGirlsCompany

Garnier Loving Blends

Over de Garnier Loving Blends heb ik heel wat positieve verhalen gehoord. Ik zag de producten voorbij komen bij heel wat andere beauty bloggers. Prachtige natuurlijke producten, maar ja…ik heb geen gewoon glad haar. Kroeshaar heeft net een beetje andere verzorging nodig dus ik kan niet zomaar één op één verzorgingsproducten kopiëren. Maar toen ik in verschillende black hair haarfora ook enthousiast reacties over deze producten zag, durfde ik het wel aan. Kruidvat had een actie waarbij de producten waren afgeprijsd tot 2,50 per stuk. Ik kocht de Sublieme olie met argan- en cameliaolie en de voedende crème met mytische olijf.

Garnier Loving Blends- Arganolie-beauty shoplog-GoodGirlsCompany

Zoals veel ontzwangerende vrouwen heb ik ook last van haaruitval. In eerste instantie viel het mij helemaal niet zo op. Maar recent keek ik een keer in de spiegel en schrok ik mij rot.Ik hoop door gezond eten, veel drinken, voldoende rusten, nieuwe haarproducten en het ontwikkelen van een dagelijkse haarroutine de haaruitval tegen te gaan.

Loving Blends-Garnier-Mytische olijf-beauty shoplog-GoodGirlsCompany

In totaal was ik nog geen 34 euro kwijt voor alle beautyproducten. Ik kan er voorlopig lekker mee voor uit. Eigenlijk koop ik niet zo vaak op heel bewust alleen maar beauty producten, maar ik vond het stiekem toch best leuk. Mijn shopping tripje begon aarzelend, maar na een tijdje had ik de smaak te pakken. Keek ik vol interesse naar wat er allemaal op dit gebied verkrijgbaar is. Ik ben van plan om nu elke maand een beautyproduct voor mijzelf aan te schaffen. Maar daar vertel ik binnenkort meer over.

Garnier Loving Blends- Arganolie en olijf-beauty shoplog-GoodGirlsCompany

Wat vind je van mijn gekochte goodies uit dit Mini beauty shoplog? En ken je het dat je iets voor jezelf wilt kopen maar met producten voor je kinderen terugkeert?

Liefs Josan

 

 

 

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter, Instagram, Facebook of YouTube?

 • Reply
  Nicole @ Everyday-Life.nl
  23 januari 2016 at 11:35

  Die palettes van Catrice heb ik ook! Favoriet hier! Zijn echt goed voor die prijs

  • Reply
   Josan
   2 april 2016 at 10:47

   Ik gebruik die roze eigenlijk te weinig omdat de kleur mij toch minder goed staat dan gehoopt 🙂 Maar de nude en chocolate zijn inderdaad favoriet.

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • ⭐️It’s beginsignaal to look a lot like christmas⭐️ Het maakt niet uit hoe crappy ik me ook voel van kerst kitsch wordt ik echt mega blij. Stiekem hoop ik zelfs op sneeuw ⛄️ ❄️ dit jaar #christmasdecor #christmas #kerstboom #kerst #kerstdecoratie #kerstmis #kerstcadeau
 • 🎀 B I J D E H A N D 🎀⁣
Even een dikke throwback naar die mooie tijd waarin mijn dochter niet bijdehand zei "Lekker dan" bij alle wat wat ik per ongeluk fout deed. 😩😂😅 Ik dacht dat tieners erg waren, maar die zijn echt tam vergeleken bij kritische kleutertjes 😂 Mijne is gewoon echt genadeloos en neemt geen blad voor de mond. Van wie zou ze dat nu hebben?🤔🤐🙄⁣
⁣
⭐Wie staat er bij jou altijd commentaar te geven als de boel in de soep loopt?⭐⁣
.⁣
.⁣
,⁣
#throwback_thursday #throw🔙 #mixedbabiesig #mixedbabies #mixedbaby #savageaf #baby_girl #melaninpoppin #dutchmom #mamablogger⁣
#littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #pixel_kids #instakid #littleandbrave #childrenofig #babiesofig #stunningbabies #kidsforreal #wildandfreechildren #the_sugar_jar #vscobaby #alldaykids #petitejoys #kinderen
 • 🎀 GROTE ZUS 🎀⁣
Het is mooi om te zien hoe de jongste van ons gezin in de afgelopen maanden een groeispurt heeft gemaakt. 🤩 Ze beseft dat ze straks als haar broertje geboren is, niet meer de baby is. En dat vindt ze niet erg. Grote zus zijn heeft ook zijn voordelen. Ze gaat hem straks voorlezen en daarom oefent ze nu alvast fanatiek.⁣
⁣
⭐Hoe heb jij aanwezige kindjes voorbereid op gezinsuitbreiding?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#grotezus #babyboy💙 #zwanger #zwangerschap #dutchmom #christen #bijbel #kraamcadeau #kraamcadeautje #godly #voorlezen #kinderen #boekenwurm #instabooks #babybijbel #babybijbel2 #familietijd #kinderboek #kinderboeken #gekregen #gospel #christianity #nbg #nederlandsbijbelgenootschap #christelijk #bookphotography #booksofinstagram #booklove #childrenphoto #becauseofreading
 • 🎀 1 T A AK 🎀⁣
⁣
Volgens mijn man ben ik de sloddervos en is hij opgeruimd. Okay, het klopt inderdaad dat opruimen niet mijn sterkte kant is.😅 Maar, ik kan meestal wél alles terugvinden.😛 Mijn man daarentegen ruimt het zo uit de weg, dat het 'kwijt' is. 🤬🤯Gevolg: Ik heb een Maxi-Cosi maar geen zitverkleiner 😩 Hij heeft overal gezocht maar kan hem niet vinden.😳 Zo'n ding los kopen bij de babywinkel kost 65 𝐞𝐮𝐫𝐨 terwijl ik een compleet nieuwe autostoel zag voor 9𝟓 𝘦𝘶𝘳𝘰😫⁣
⁣
Ondanks mijn zwangerschapshormonen ben ik niet ontploft en kan ik gelukkig nog helder nadenken. Dus ik heb op Marktplaats een tweedehands autostoel aangeschaft alleen voor die zitverkleiner. 😂 En hem daarmee 4𝟓 euro bespaart. Spreekt voor zichzelf dat ik nu nooit meer wil horen wie van ons de meest opgeruimde is...😝⁣
⁣
⭐ In welk team zit jij? Opgeruimd of chaoot?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwanger #zwangerschap #battleofthesexes #baby #babyspullen #babyuitzet #babyboy💙 ⁣
#dailyparenting #honestlyparents #parenthood_unveiled #parenthood_moments #ourcandidlife #parentinglife #parentinghumor #parentingblogger #parentingwin #raisingthefuture #documentyourdays #lovingtheordinarymoments #everythingtribe #photosinbetween #ouders #mommydiaries #bloggermama #mamablogger #mommyblog ##momblog #bloggermom #momswhoblog
 • It's beginning to look a lot like christmas. 🎄Ja echt, ik heb dat liedje dus in mijn hoofd zitten. Ben de schaamte voorbij. Inmiddels neurie ik het gewoon mee. ⁣
⁣
Ik kan me trouwens nog wel inhouden met All I want for Christmas 😂😅⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#christmasdecor #christmasdecorations #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #fairies #dutchmom #herfst #acorn #leaffall #fallleaves #falltime #
 • Dit meisje is toch om op te vreten. Tegenwoordig is dit haar pose. Vindt ze leuk want het staat zo stoer aldus haar. Lief klein meisje blijf maar altijd zo zelfverzekerd over wat je wilt.😍❤⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #childhoodunplugged #pixel_kids #instakid #littleandbrave #childrenofig #babiesofig #stunningbabies #candidchildhood #letthembelittle #kidsforreal #darlingmovement #minime #mommyandme #childhoodeveryday #runwildmychild #wildandfreechildren #the_sugar_jar #vscobaby #alldaykids #petitejoys
 • Tijdens al mijn zwangerschappen krijg ik op den duur last van jeuk. Aan de ene kant omdat ik natuurlijk gewoon uit mijn jasje groei en aan de andere kant omdat ik tegenwoordig bijna dagelijks in bad zit tegen de benauwdheid. Daardoor heb ik wel de tijd om nieuwe verzorgingsproducten te testen. Voor mij en de toekomstige baby.⁣
⁣
⭐Welke product is jouw holy grail bij een droge jeukende huid?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwanger #huidverzorging #pregnancyannouncement #pregnancydiary #pregnant_world #pregnantbelly #pregnantstyle #pregnancyfashion #cute_pregnancy #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #expectingmommy #babyontheway #momlifeisthebestlife #fitpregnancy #maternity #motherhoodunplugged #dutchmom #motherhoodthroughinstagram
 • Oh my! Nog 1 maand en dan is dit meisje ook al weer 13! 😩Wat vliegt de tijd. Sinds dit jaar is ze mij voorbij gegroeid. Steelt ze mijn kleding (jij bent zwanger jij past dat toch niet) 😂😩 maar waardeer ik het ook dat ik steeds minder in de rol van opvoeder zit. Maar steeds meer naast haar sta. ⭐🙏❤⁣
.⁣
,⁣
,⁣
⁣
#dailyparenting #honestlyparents #parenthood_unveiled #parenthood_moments #ourcandidlife #parentinglife #parentinghumor #parentingblogger #parentingwin #raisingthefuture #documentyourdays #lovingtheordinarymoments #everythingtribe #photosinbetween #watchthemgrow #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #teenagerfashion #nestingly#childhoodeveryday #teenage #tiener #runwildmychild #teenager #wildandfreechildren #the_sugar_jar
 • 🍁Appreciate where you are in your journey, even if it's not where you want to be. Every season serves a purpose 🍁⁣
.⁣
.⁣
.⁣ #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #fallweather #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #herfst #herfstkleuren #leaffall #fallleaves #falltime #quotestagram #mommydiaries #bloggermama #mamablogger #mamablog #mommyblog #mommyblogger #momblog #bloggermom #momswhoblog #momblogger #quotestags #sundaefunday #motivation101
 • 🎀 Zusjes 🎀 Wij zijn een samengesteld gezin. Soms is dat lastig. Tijdens de week varieert onze samenstelling. En soms moeten ze elkaar voor een langere tijd missen. Groeien ze op en maken ze dingen mee die de ander mist. Maar als ze samen zijn, zijn ze 3 handen op 1 buik. En zorgen ze voor elkaar. Dat het voelt als familie kun je niet afdwingen. Het heeft tijd nodig. Geduld en vooral veel ruimte en liefde.❤⁣
⁣
#scheiden #scheiding #opvoeding #samengesteldgezin #dutchmom #familietijd #zus #zusje #zusjes #trotsemama #trots #meisjesmama⁣
#familyforever #motherhoodunplugged #motherhoodrising #ohheymama #motherhoodthroughinstagram #ig_motherhood #momsofinstagram #dailyparenting #momtogs #letthekids #vsco_mom #vsco_kids #honestmotherhood #mytinymoments #vscomom #blessed😇 #bless
 • Jaren geleden was ik ook in de herfst zwanger. Destijds was een stuk verder dan nu. Normaal is de herfst dus helemaal niet mijn seizoen. Maar voor het eerst in al die jaren (well hello Frozen) heb ik er dit jaar dus helemaal niks op tegen. Sterker nog: ik word er behoorlijk huiselijk van.⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwangerschap #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #diys #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #dutchmom #herfstvakantie #herfst #herfstkleuren #acorn #leaffall #fallleaves #falltime #zwanger #melaninpoppin #melaninonfleek #melaninpower #melaninmagic #blackwomen #autumncolours #autumntime

Dit zijn wij!