Spelen

Winactie Minecraft De geheimen van Survivors

29 november 2016
winactie-minecraft-de-geheimen-van-survivors-goodgirlscompany-minecraft-winactie

Minecraft De geheimen van Survivors is een praktisch handboek boordevol tips en tricks voor elke jonge Minecraft fan die het spel wil leren kennen. Heb jij ook een fan in huis? Dan kan je dit leuke boekje voor haar winnen!

 Als meisjesmama is het fenomeen Minecraft dus volledig aan mijn neus voorbij gegaan. Mijn dochters kennen het, maar meer duidelijkheid dan ‘dat is voor jongens’ , kreeg ik niet van ze. Probeer dan als moeder maar eens om een duidelijk beeld te krijgen. Dus wat deed ik? Ik kroop achter mijn computer en speurde over de interwebz op zoek naar antwoord op de vraag: wat is Minecraft?

Over Minecraft De geheimen van Survivors

Nadat ik een middag tutorials op YouTube had gekeken was het me duidelijk. Stiekem was ik best wel beledigd dat mijn dochters me dit niet eerder verteld hadden. Ik houd van gamen! Dankzij mij zijn ze aan de Sims en Wii. Tegelijkertijd snap ik mijn meiden ook wel weer. Als zij gamen kiezen we voor spelletje die een mooie lay–out hebben (we blijven meisjes) . En ik vind Minecraft toch wel erg vierkant.

Als Minecraft jouw kind wel bekoren kan, dan is het boekje Minecraft De geheimen van Survivors echt iets voor jou. Dit nieuwe officiële Minecraft boek bevat alle geheime informatie van de survivors – een ondergrondse groep van Minecraft-experts die bestaan sinds het ontstaan van het spel. De leider van de groep, oftewel de Chief, onthult zijn sluwe plannen en ingenieuze uitvindingen. Maar hij deelt ook minder bekende tips over hoe de Minecraft-speler het best tot zijn recht komt in de Nether, de End en – als ze echt voldoende zelfvertrouwen hebben gevonden- een poging kunnen wagen voor een speedrun naar de End dimensie.

De geheimen van de survivors is geschreven door de echte Minecraft-experts en is dé belangrijkste gids om te kunnen overleven in Minecraft.

 

Super coole Mine Craft winactie

Uitgeverij Meis & Maas heeft al verschillende leuke Minecraft boeken uitgebracht. Om het succes van deze boekenreeks te vieren, hebben ze een onwijs leuke actie met dé Minecraft YouTuber van Nederland: DusDavidCraft. Kinderen kunnen voor 9 januari een video maken met een van de officiële Minecraft boeken. De makers van de twee leukste video’s winnen de Meet & Greet én mogen een eigen filmpje opnemen met deze YouTube held!

Natuurlijk zijn originaliteit en creativiteit erg belangrijk. Maar verder zijn deelnemers volkomen vrij om hun eigen leuke filmpje te maken en te uploaden naar deze site:

Zo doe je mee:

 • Maak voor 9 januari 2017 een filmpje
 • Bewerk je video en voeg muziek, special effects en andere gave elementen toe (optioneel).
 • Klik op de knop JA, IK DOE MEE, vul je gegevens in en upload jouw video.
 • En nu maar wachten… Wie weet staat jouw video straks op DusDavidCraft!

Win Minecraft De geheimen van Survivors

Natuurlijk zouden wij niet de goede meisjes zijn, als we je niet een beetje op weg hielpen.In samenwerking met uitgeverij Meis & Maas mag ik het leuke boekje Minecraft De geheimen van Survivors weggeven. Zo heb je alvast alles bij de hand om een ontzettend leuke video te maken geïnspireerd om de populaire Minecraft boeken. Doe je mee?

Voorwaarden

 • Like GoodGirlsCompany op Facebook.
 • Laat in de reactie hieronder je naam achter (met een geldig e-mailadres).
 • Laat op Facebook onder de actie weten dat je meedoet.

Mag altijd, maar niet verplicht: volg mij op Instagram (Ik wil dit jaar 1000 volgers halen. Nog 75 te gaan. Wat heb jij daar aan? Nou, hoe meer volgers ik heb, hoe makkelijker het voor mij is om vaker dit soort leuke acties te organiseren. En dat vind je vast niet erg.

Extra kans maken?

 • Deel deze actie op Facebook, Twitter of Instagram met de hashtag #GoodGirlsCompany

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met dinsdag 6 december. De winnaar krijgt woensdag 8 december via e-mail persoonlijk bericht van mij. Je verplicht jezelf om binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren. Doe je dit niet, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.


Verdere informatie:

 • Prijs7,95
 • ISBN-nummer: 9789030501749
 • Auteur:Mojang
 • Leeftijdscategorie:9+
 • Aantal pagina’s104
 • Nur-code210
 • Formaat16,4 x 11,1 cm
 • Oorspronkelijke titel: Minecraft: The Survivors’ Book of Secrets
 • Vertaling: Mariella Manfré

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog is een samenwerking.

Afbeelding; shutterstock

 • Reply
  Claudia Diependaal
  7 december 2016 at 15:33

  Jaaaaaaaaa graag eindelijk iets voor mijn puber zoon. Komt niet vaak voor bij winacties ? ik doe graag voor hem mee.

 • Reply
  Sonja Hubregtse
  30 november 2016 at 11:52

  Minecraft vindt Robin ‘t leukste spel
  Skywars spelen; dat haalt ze wel
  Diamond vindt ze in een mijn
  Zo simpel kan Minecraft zijn
  Een paar uur achter het scherm
  Gamen is de coolste term
  Niet alleen het spel is super tof
  In Minecraft spelen is ze ‘n echte prof
  Ze is “vet goed” in de game
  Minecraft and her are the same 😉
  Ik zou dus graag dit boek geven,
  Zodat ze Minecraft eens op ’n andere manier kan beleven.
  Hopelijk mag ze dit boek winnen,
  Dan kan het Minecraft avontuur op papier beginnen…

 • Reply
  Linda
  29 november 2016 at 22:42

  Ow deze zou ik heel graag winnen. Hier vooral dochterlief die het spel het liefst de hele dag zou spelen. En als ze niet mag spelen ee youtube filmpjes over wil bekijken. Dus dit zou haar heel gelukkig maken.

 • Reply
  Thistef
  29 november 2016 at 22:16

  Dit is echt een gave actie, zou dit boekje heel graag winnen voor mijzelf om het spelletje van mn 2 zoons beter te snappen en natuurlijk zullen zij er ook helemaal weg van zijn en weer nieuwe trucks toe willen passen in hun spel want het zijn 2 echte mincrafters. Nu maar duimen en hopen dat we zo’n tof exemplaar mogen winnen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]