Feestjurken, bruidsmeisjeskleding en Communiejurken Meisjeskleding

Mim-pi winter 2015

31 juli 2015
Mim pi winter 2015-winterkleding van Mim-pi-GoodGirlsCompany

Deze Fashion Friday staat in het teken van de Mim-pi winter 2015 collectie. Afgelopen april toonde ik jullie al een beetje wat je dit najaar kan verwachten. Het zag er goed uit. Lekkere felle kleuren, mooie glimmertjes, glitters en pailletten. Stoer en eigentijds en meisjesachtig.  Precies wat je van Mim-pi bent gewend. Heerlijke kleurrijke, vrolijke winterkleding voor koude druilerige dagen. Dit najaar komt het kledingmerk met 5 verschillende thema’s: Roodkapje, Muze, Patisserie, Daisy en Knuffel.

Er is zelfs een leuk filmpje gemaakt dat ‘Het meisje en de wolf’ heet. Dit is het verhaal van Roodkapje met een meisje in Mim-pi kleding.Bekijk het meisje en de wolf

Mim-pi winter 2015

Mim pi winter 2015-winterkleding van Mim-pi patisserie-GoodGirlsCompany

Zoals ik eerder beschreef  bestaat de Mim-pi winter 2015 collectie uit 5 warme winterlijnen. De lijn Roodkapje bestaat uit warme folkloristische kleding. Kledingstukken met mooie grafische prints. Lekkere warme breisels en leuke fleurige accenten zoals pom poms.
Ook de collectie Patisserie is om door een ringetje te halen. Hier tref je kledingstukken in verschillende blauwtinten aan. Eye catcher is de blauwe jurk met een stroken ruches en  zwanenprint. Stoere denims en gave sweaters met glitters maken dat deze collectie ook heel geschikt is voor oudere meisjes.
Muze draait allemaal om er zo prachtig uitzien als een schilderij. Mooie stoffen prachtige details zoals versierde kraagjes spelen de hoofdrol in deze collectie. In deze collectie steelt je dochter de hoofdrol en het leven is wat zij er van maakt.

Mim-pi winter 2015-winterkleding van Mim pi-collectie patisserie-GoodGirlsCompany

Mim pi winter 2015-winterkleding van Mim-pi-Mim-pi muze-GoodGirlsCompany

De echte fashionista’s zullen hun hart ophalen bij Daisy. Deze collectie werd geïnspireerd op het modebeeld uit de jaren ’70. Denk Twiggy en denk opvallende geometrische prints of prints van bloemen En knuffel is een knuffelzachte collectie kleding voor wanneer het buiten koud is en je het binnen graag warm wilt hebben. Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Dezelfde mooie mode maar dan voor mini-maatjes.

Mim pi winter 2015-winterkleding van Mim-pi-GoodGirlsCompany- waar koop je winterkleding Mim-pi 2015

Mim pi winter 2015-winterjas van Mim-pi-GoodGirlsCompany

Mim-pi winter 2015-winterkleding van Mim-pi-GoodGirlsCompany- waar koop je winterkleding Mim-pi 2015

Kwaliteit versus kwantiteit

Wie Mim-pi winter 2015 kleding koopt, koopt kwaliteit. De kleding is niet goedkoop, maar het blijft mooi. Je kan het met een gerust hart van dochter op dochter doorgeven. Althans zo doe ik dat. Stiekem deel ik de prijs ook door 2. Het is niet zo dat mijn dochters alles van elkaar afdragen, maar wanneer het past en het staat ze allebei dan doe ik dat wel.

Online catalogus

Je koopt Mim-pi bij:

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Volg mij op Instagram!