Kerst

Baby’s eerste kerst | Milestone keepsake ornament

19 december 2017
Baby's eerste kerst Milestone keepsake ornament

De Milestone keepsake ornament is het perfecte cadeautje voor je baby’s eerste kerst. En de kerstfeesten daarna. Stop elk jaar een briefje met speciale wensen in de kerstbal. En geef hem cadeau als je kind 12 jaar is.

Veel moeders koesteren waardevolle kersttradities. Bijna elke moeder kan de eerste kerst van haar kind nog wel herinneren. De verwondering op het gezicht van je baby om al dat licht. Of misschien is je kind wel een echt kerstkindje. Maar ook kerstkindjes worden groot. Daarom doen we er alles aan om mooie kostbare herinneringen te verzamelen. Zo krijgen mijn dochters elk jaar een eigen ornament. Als ze dan later op kamers gaan, hebben ze een hele doos vol. Deze schat vol herinneren maakt onderdeel uit van onze familietradities rond Kerst.

Baby's eerste kerst -Milestone keepsake ornament

Milestone keepsake ornament

Met de Milestone keepsake ornament is dat allemaal mogelijk. Het doosje bestaat uit een kerstbal. Geen gewone, maar een extra feestelijke versierd met gouden en zilveren stippen. De bovenkant is afgesloten met een kurk. Deze kan je openen. In de verpakking zitten 12 feestelijke briefjes en bijpassende zegels. Neem een briefje uit de box en schrijf jouw bijzondere herinnering van het afgelopen jaar op voor jouw baby.

Rol het briefje op, verzegeld deze met het gouden zegel, en stop het in het ornament. Verzegel de wens met een zegel en stop hem in de kerstbal.Zo heb je over 12 jaar een prachtige tijdcapsule voor je kind. Na 12 jaar heb je onwijs veel mooie kostbare herinneringen die je dan weer met je kind kan delen. Baby’s Keepsake Ornament van Milestone is een bijzonder kerstornament dat elk jaar waardevoller wordt.

elf on the shelf-GoodGirlsCompany

Specificaties Milestone keepsake ornament

  • 1 glazen ornament
  • 12 briefjes
  • gouden stickers (zegel) om de briefjes dicht te plakken
  • Afmeting: 8 x 8 x 8 cm
  • Gewicht : 86 gram

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]