Lifestyle

Miles van Morgen

20 mei 2015
Miles van Morgen-nieuwe kinderserie Disney-review Miles van Morgen

Miles van Morgen is een nieuwe kinderserie die vanaf zaterdag 23 mei op Disney Channel draait. Disney heeft rekening gehouden met uitslapende ouders. De serie word elke zaterdagochtend om 7.20 uur uitgezonden. Terwijl jij je nog eens een keer lekker omdraait in bed, bekijken je kinderen in de woonkamer zijn nieuwste avonturen.

Miles van Morgen, in het Engels ook Miles van Tomorrowland, gaat over de buitenaardse avonturen van Miles Calisto en zijn familie. Deze familie bestaat uit verschillende kleurrijke karakters zoals zijn moeder Phoebe (gezagvoerder van het ruimteschip), zijn vader Leo (wetenschappelijk uitvinder) en zus Loretta (gadget freak) en robot-struisvogel Merc. Samen ontdekken ze nieuwe wereld en nemen ze jonge kijkers mee op een space-tastisch avontuur door de ruimte. Kijk mee, lach me en sta versteld bij Miles van Morgen.

Tv programma voor kinderen op zaterdagochtend-Disney-GoodGirlsCompany-Miles from Morgen

Miles en alien Blodger Blopp

Elke aflevering van Miles van Morgen bestaat uit 2 avonturen die elk 11 minuten duren. Tijdens deze verhaaltjes kijkt je kind door de ogen van Miles. We zien hoe zijn familie in opdracht van de Tomorrowland Transit Authority verschillende missies uitvoert. Zo repareren ze kapotte ruimteschepen, brengen ze onontdekte gebieden in het universum in kaart en ontwikkelen ruimte snelwegen. Naast entertainment behandelt Miles van Morgen ook belangrijke thema’s zoals familie-zijn, teamwork, hoe los je samen problemen op en diversiteit. Op hun avonturen ontmoeten ze verschillende buitenaardse wezens. Maar wat ze samen ook meemaken er gaat niks boven familie. Ze hebben elkaar nodig.

Miles van Morgen-Disney-nieuwe Disney serie-Miles Merc Loretta-GoodGirlsCompany-kinderprogramma

Miles, Merc en grote zus Loretta

We hebben elkaar nodig
Miles is een nieuwsgierig jongetje die overloopt van enthousiasme. Samen met zijn beste maatje Merc gaat op avontuur. Elke nieuwe omgeving, sterrenstelsel en nieuwste space gadget wordt vol enthousiasme begroet. Maar door zijn nieuwsgierigheid belanden Merc en hij ook vaak ook in onhandige situaties.

Miles van Morgen-Disney-GoodGirlsCompany-review Miles van Morgen

Wat Miles van Morgen leuk maakt is dat elk gezinslid unieke eigenschappen heeft. Deze worden gewaardeerd en zijn ook nodig om elkaar te helpen. Moeder Phoebe is een ambitieuze vrouw die al veel bereikt heeft in haar carriere. Ze moedigt iedereen in haar gezin aan om zijn best te doen. Leo, de vader van Miles is een uitvinder. Geen verstrooide zoals je wel vaker in series ziet, maar een relaxte man. Als je een probleem heft, is hij degene bij wie je moet wezen. Loretta is een wizkid die haar kennis en leervermogen gebruikt om er voor te zorgen dat haar futuristische armband, de Bracelex up to date is. Deze armband fungeert als een supersonisch communicatiemiddel. Wat er ook op hun pad komt, de Calisto’s omarmen het avontuur, uitdagingen en hebben samen plezier!

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]